2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

limonata yapıp iç canım bana sanki iyi geldi
Canım ben havalarda sıcak ya o yüzden biraz üşüttüm soğuk su içtim, ceriyanda kaldım... O yüzden bulantılarım baya baya fazlaydı, iki gündür gözümü açabiliyorum.. Hazır değil demi kastettiğin kendin yapıyorsun limonatayı? Gelirken dayanamadım dolaptan yine içtim limonata ama hazır olanlardan(

hazır değil canım kendim yaptım, hazır olanlar sanki işe yaramıyor gibi geliyor bana, bende o yüzden kendim yapıyorum daha etkili oluyor

Canim benimde oyle ultrason aletleri 1 hafta buyuk gosteriyo dedi bana saglik ocagindaki hemsire ama ben daha erken yumurta olustugu icin 1 hafta buyuk gorundugunu dusunuyorum
bide 9+0 a girince mesela 10. hafta gebelik oluyo ordanda kaynaklanıyo olabilirmi acaba.. bende zaten pko var son adet tarihim geçerli değil

kızlar siz böyle progestan yazınca beim yüreğim hop hop ediyo :s pko var bende hamile olmadan önce doktor bi ara progestan verdi 1 haftada 4 kere bayıldım heryerim uyuştu yüzümü gözümü hissetmedim bıraktım zaten. İnşallah bi tehlike olmazda kullanmak zorunda kalmam çok korkuyorum adını bile duyunca

canım normalde günde 2.5-3 litre su içiyorum. doktora ulaşmaya çalıştım ulaşamadım whatsaptan yazdım 5 gün oldu dönmedi sen düşün. iyiki bırakmışım o doktoru. başka bi doktorla görüştüğümde günde 1 tane parol dedi. tabi o 1 tane parol bana mısın demedi çok çektim o gün belim aşağıya eğilirken falan acıyorya. önceden de sorun yaşamıştım belimle ilgili belki ondandır.

Ne kadar çok pkolu varmışş :) tedavisiz hamile kalanlar var mı ?
ben canım :) sene sonunda falan tedaviye başlarım diyodum yazı atlatıym diyodum :) çünkü doktor tedavisiz imkansız demişti hem pko hemde haşimato var. ama hep dua ediyodum doğal yoldan kalayım diye çok şükür allah dualarımı kabul etti kendi kendime hamile kaldım çok düşük bi ihtimaldi :)

bugünlerde yüzümde hep sivilceler çıkmaya başladı sanki adet döneminde gibiyim şişkinlik kasık ağrısı sivilceler
O sivilceler bende de dolu canim resmen cildimden yag akiyo bu aralarda bide bas agrisi beni delirtcek lavanta kolonyasi deneyen varmi bas agrisi icin iyi geliyo diye biliyorum ama denemedim

belkıde canım,,sen ekstra bişeye canını sıktıysan belkı ondan ilaçta fayda etmedi .bende dişimden cok cektım mecbur günde 3 tane mınoset ıctıgım zamanlar oldu =/

Tamam canım birde onu deneyim çok sağol.. Bu arada folic asit kullanmaya devam ediyor musun? Doktorun ne zaman bırakacağın konusunda birşey söyledi mi?

bana multivitamin verdi canım içinde folic asit var, ama tek başına ayrı vermedi, geçen çarşamba gittiğimde aynı ilacın benzerini yazdı,değerlerim düşükmüş diye

bana multivitamin verdi canım içinde folic asit var, ama tek başına ayrı vermedi, geçen çarşamba gittiğimde aynı ilacın benzerini yazdı,değerlerim düşükmüş diye
Hmm anladım canım ahh ben artık içemiyorum onu 3 gündür de içmiyorum vicdanımda hiç rahat değil...(

Ben
Bende boşvermiştim, sonra başlarım tedaviye dedim, en başlarda çok üzülüp ağlamıştım ama adetlerim düzenli diye sonradan takmamıştım, Rabbim aratmadı. Ama şimdi aklıma takılan o kistler bebeğime zarar verir mi ?

doktoruna sor canım hiçbişey olmaz allahın izniyle artık herşeyin bi tedavisi var

Merhaba herkese.kızlar yüzünüz için bir şey kullanıyor musunuz? Hamile kalmadan önce loreal in ürünlerini kullanıyordum.şimdi tedirginim açıkçası.bir de güneş kremi olarak avene pregna serisini önrrdi arkadaşlarım.siz kullanıyor musınuz birşeyler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…