2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

belkıde canım,,sen ekstra bişeye canını sıktıysan belkı ondan ilaçta fayda etmedi .bende dişimden cok cektım mecbur günde 3 tane mınoset ıctıgım zamanlar oldu =/
ya aslında ğekte birşey takmamıştım kafama ama bilinçaltımda vardıysa birşeyler aman ne bileyim zaten öyle gerginim ki bu arada. dişin geçti mi peki kuzum.

Alla alla gidicem bakalım 8Temmuzda bende yazarım elbetteki. sende yazarsan mutlu obirbeni gideceğin hastane ile ilgili. Hakkımızda hayırlısı gerçekten ya. Doktora karar vermek ne zor şeymiş.
Canim sen bir gitte medipole bizi de bilgilendir bakalim benimde aklim karisti boyle yazilanlari okudukca insallah gonlumuze gore bir doktor ve hastane buluruz

Benim son zamanlarda tedavi yüzünden filan berbattı yüzüm gozeneklerim siyah nokta filan doluydu..sonra geçen ay birden bir gecede yüzümde çok acayip şeyler çıktı küçük küçük su birikintisi isilik gibi ama çok kaşınıyor ve ateş gibi yanıyordu..buz tutuyordum..gene hamilelikten diye düşündüm çünkü ilk gebeligim de de vücudunda kırmızı kan damar patlakları çıkmış deli gibi kasinmistim meğersem gebelik koleastazi gecirmisim..neyse geçen ay sordum doktor antibiyotik yapmıştır belki dedi..içim rahat etmedi cildiye doktoruna gittim..bir güzel kızdı bana..:))bana cosmed verdi o tonik ve peeling..tabi ondan önce antibiyotik kortizon kremide kullandim simdi cosmed e devam ediyorum en zararsiz o demişti..hamileyken herşeyi kullanamazsin dedi..

tatlım bende lorealin fondötenini kullanıyordum yüzümde hassasiyet yarattı sürdüğümde yüzümün belli bölümleri yanıyor gibi oldu. doktorda bana kullanma hiçbirşey dedi. birde solante pregna verdi. 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum çok iyi nemlendiriyor ve cildimi güzelleştiriyor gibi geliyor. önceden fondötensiz evden çıkmazdım şimdi bi allık sürüyorum kremin üstüne çıkıyorum.

Canim sen bir gitte medipole bizi de bilgilendir bakalim benimde aklim karisti boyle yazilanlari okudukca insallah gonlumuze gore bir doktor ve hastane buluruz
aynen tatlımya benimde kafam karıştı. arkadaşım medipolde perihan hanıma gidiyor ve çok memnunum diyor. hayırlısı bakalım.

benim bulantılar geçti canım inşallah tekrar başlamaz :) folik asiti sakın bırakma bebiş için en önemli vitanimiz o.

Bende avene'nin ürünlerinden aldım, nemlendirici güneş kremi vs. şimdilik sıkıntım yok, şampuan için doğal bir ürün verdiler kokusu midemi bulandırıyor banyo keyfim kalmadı

ya aslında ğekte birşey takmamıştım kafama ama bilinçaltımda vardıysa birşeyler aman ne bileyim zaten öyle gerginim ki bu arada. dişin geçti mi peki kuzum.

cok sukur canım gecmek uzere, dişimi cektırdım gecen hafta , bütün cene kemıgıne kadar ıhtıhap yapmıs diş. eskiler derler ya her cocuk 1 diş götürür dıye ,benımkı şimdiden götürdü bitane anlıcagın

off kıyamam ya. valla diş ağrısını iyi bilirim zamanında öyle böyle çekmemiştim. benim şükürler olsun iyi dişlerim. 9.haftadayız ya öğreneli 1 ayı geçti şaka gibi :)

bende varım canim 6.ay hamile kaldim 4.5 yil korunduk. ama isim cok stresliydi ondan uzadi diorum heralde bukdr zaman isten istifa ettim o ay kafam rahatladi ve hamile kaldim. bide bi arkds benim bebek istedgmi duyunca gizli gizli korunmayi birakp hamile kalmisti her ay bana soruodu adet oldunmu diye iice sinir oluodum biara doktora gttm hicbi sorun cikmadi busefer sende sorun yok zaten duzenli adet oluon kesin esinde var bak biz bi atista bulduk senin kac ay oldu diip duruodu iice strese giriodum dmek ki o ortamdan uzak durmam gerekiomus. yine soruo en son tersledm smdi cekiniomus sormaya bende yok diyorum soylemedm hamile oldugumu ilk aylarda bilsin istemiorum

off kıyamam ya. valla diş ağrısını iyi bilirim zamanında öyle böyle çekmemiştim. benim şükürler olsun iyi dişlerim. 9.haftadayız ya öğreneli 1 ayı geçti şaka gibi :)

ay sımdı sen söleyınce düşündümde ben hangı tarıhte ögrendıgımı hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…