2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

3.160 dogdu 2.950 filandi iste cikisi 42. Haftada dogum yaptim bide Ben zaten karnimda da iri bi bebek degildi
bizde hastaneden 2650 g ile cıktık 28 aralık dogumluyuz ve 8.5 kiloyuz :=) 75 cm boy
yani doktorun tartısı öyle tartı anlamadım
şimdi üzülmelı mıyım bu duruma
saglıklı olsun, gerisi önemsiz. her bebegın metabolızması farklı calısır ve genler de cok önemli. eşimde ben de zayıf bebeklermısız.
her gün ayrı yemekler yaparım, düşün :=)

Ay Bana kilosu hic az gelmemisti halada az degil ama 300 gr verdiyse cok fazla dedi bide bu ilac olayi kafami karistirdi, dedigin gibi 1 sn durmuyo, sadece 2 Disi var usttekiler cikicak heralde ates, istahsizlik derken zaten kilo almasini beklemiyorum Sen bide hamilesin kiyamam Allah yardimcin olsun Kac haftaliksin

Ay saglikli olsunlar zaten bi onemi yok ben ta hamileyken kabullenmistim kilonun saglik olmadigini. 300 gr vermis olmasi boyle devam Eder dusuncesi korkuttu Benim oglumun bide sut ve sut urunleri, yumurta, tahin alerjisi var zaten yogurt filan yiyemiyo

Kendi doktoruna gore 1 ay 6 gunde 50 gr almis ama Benim anlamadigim diger doktor beziyle olctu ona ragmen 300 gr eksik nasi oluyo fazla ciksa neyse bebek tartisi bu Kac gr sapma yapicak
Bezli bezsiz onem degil tarti farkli olcuyo. Bizde baska dra gitsek farkli olcer. Bu ay mi sadece 50 gr aldi diger aylar nasildi

Ay hic bilmiyorum yarin randevum var iste 8 haftalik falan heralde =) biraz gozlemle bakalim birde ayni tarti olmasina dikkat et olcum yapan ayni kisi olsun

Canım çok geçmiş olsun ya çok şükür birşey olmamış her şey bir anlık canım çok hareket liler durmuyirlar ki kendini suçlama sakin ol sadece daha dikkatli olacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…