- 16 Ekim 2015
- 271
- 316
- 23
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.221
Kendi doktoruna gore 1 ay 6 gunde 50 gr almis ama Benim anlamadigim diger doktor beziyle olctu ona ragmen 300 gr eksik nasi oluyo fazla ciksa neyse bebek tartisi bu Kac gr sapma yapicakSadece bu ay mi az aldi. Kendi druna gore aylik kilo artisi ne kadar
Sis degil suan baya bi kan toplamis kipkirmizi bilek kismi bende durdugu kadar kucagimda tutmayi dusunuyorum basmasin kiyamam ben onaŞişse uzerine basmamasi daha iyi bence . Arada bastir bastiracaksan. Ortopedi dru daha iyi bilmezmi .
bizde hastaneden 2650 g ile cıktık 28 aralık dogumluyuz ve 8.5 kiloyuz :=) 75 cm boy3.160 dogdu 2.950 filandi iste cikisi 42. Haftada dogum yaptim bide Ben zaten karnimda da iri bi bebek degildi
Ay Bana kilosu hic az gelmemisti halada az degil ama 300 gr verdiyse cok fazla dedi bide bu ilac olayi kafami karistirdi, dedigin gibi 1 sn durmuyo, sadece 2 Disi var usttekiler cikicak heralde ates, istahsizlik derken zaten kilo almasini beklemiyorum Sen bide hamilesin kiyamam Allah yardimcin olsun Kac haftaliksinBizde kilo alimi baya yavasladi..hareket cok birde dis fakterlori..Mesela bu ara sadece emiyo baska bisey kabul etmiyo..ustten disler geliyo..hic ustelemiyorum..iki ay kadar once yine dis ve hastalik ust uste gelmisti.tartiya goturuken doktoru bakalim ne kadar zayiflamis demisti ama almisti o ay..boyle durumlarda zayifliyabiliyorlar demisti..bence sende 20 gunde bu kadar uzulme donemsel olabilir.
Ay saglikli olsunlar zaten bi onemi yok ben ta hamileyken kabullenmistim kilonun saglik olmadigini. 300 gr vermis olmasi boyle devam Eder dusuncesi korkuttu Benim oglumun bide sut ve sut urunleri, yumurta, tahin alerjisi var zaten yogurt filan yiyemiyobizde hastaneden 2650 g ile cıktık 28 aralık dogumluyuz ve 8.5 kiloyuz :=) 75 cm boy
yani doktorun tartısı öyle tartı anlamadım
şimdi üzülmelı mıyım bu duruma
saglıklı olsun, gerisi önemsiz. her bebegın metabolızması farklı calısır ve genler de cok önemli. eşimde ben de zayıf bebeklermısız.
her gün ayrı yemekler yaparım, düşün :=)
Son aydan beri Ne kadar aldi pekiBen soyluyorum ilac konusunu druna danis biz soyledik diye kesme ilacin yan etkisi yok. 10 aylik kili boyu 74 cm, 9600 gr
Bezli bezsiz onem degil tarti farkli olcuyo. Bizde baska dra gitsek farkli olcer. Bu ay mi sadece 50 gr aldi diger aylar nasildiKendi doktoruna gore 1 ay 6 gunde 50 gr almis ama Benim anlamadigim diger doktor beziyle olctu ona ragmen 300 gr eksik nasi oluyo fazla ciksa neyse bebek tartisi bu Kac gr sapma yapicak
Ay hic bilmiyorum yarin randevum var iste 8 haftalik falan heralde =) biraz gozlemle bakalim birde ayni tarti olmasina dikkat et olcum yapan ayni kisi olsunAy Bana kilosu hic az gelmemisti halada az degil ama 300 gr verdiyse cok fazla dedi bide bu ilac olayi kafami karistirdi, dedigin gibi 1 sn durmuyo, sadece 2 Disi var usttekiler cikicak heralde ates, istahsizlik derken zaten kilo almasini beklemiyorum Sen bide hamilesin kiyamam Allah yardimcin olsun Kac haftaliksin
Gecmis olsun sur iki farkli ates dusurucuyu 4 saat aralikla veriyolarmis mis diyim kullanmadim o sekilde ama oyle duymustumateş düşürücüleri kaç saat arayla vermelıyım
4 mü?
Kac tane kullanacaksin. Uzerine yazmadimi. Ates olunca vermeyecekmiydin. Yuksek ateste 4 saat. Rutin 6 saat ara ileateş düşürücüleri kaç saat arayla vermelıyım
4 mü?
ateşi var zaten canım. o yuzden ilk antıbıyotık degıl, ateş düşürücüyü tercıh ettım dedım yaaKac tane kullanacaksin. Uzerine yazmadimi. Ates olunca vermeyecekmiydin. Yuksek ateste 4 saat. Rutin 6 saat ara ile
3185 dogdu. Bir ay 170 gr aldi . Diger aylar iyi. Bu ay ev yemekleri agirlikli beslendi gecen aya gire biraz daha dusuk aldiSon aydan beri Ne kadar aldi peki
Sadece ibufen verdi dimiateşi var zaten canım. o yuzden ilk antıbıyotık degıl, ateş düşürücüyü tercıh ettım dedım yaa
evet. hani bazıları dönüşümlü kullanıyor yaaSadece ibufen verdi dimi
Calpolü bize 4 saat arayla verebilirsiniz demişlerdi. Dönüşümlü kullanıldığı zaman bu süre değişiyo mu bilmiyorum.ateş düşürücüleri kaç saat arayla vermelıyım
4 mü?
Canım çok geçmiş olsun ya çok şükür birşey olmamış her şey bir anlık canım çok hareket liler durmuyirlar ki kendini suçlama sakin ol sadece daha dikkatli olacazCanim cok kotuyum ya bildigin gibi degil ne kadar sakinirsan sakin illa gelip buluyo hava cok soguk bugun disari cikarmam dedim cocugu yari ciplak aldim rvden kostum..ust katta durmayalim bu evde odalar merdivene cok yakin asagida duralim dedim boyle oldu..Ihmalde var o sinirlerimi bozuyo zaten kaldir at bende salaklik
Calpol 4 saat ibufen 6 saat . Yan etkisi calpole gore biraz fazlaevet. hani bazıları dönüşümlü kullanıyor yaa
ondan sordum. calpol ve ıbufen
sorun olmaz sanırm üzerıne calpol versem?yani ateşi devam ederse 2 de verıcemCalpol 4 saat ibufen 6 saat . Yan etkisi calpole gore biraz fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?