- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.201
çok gecmıs olsun canım. bişi söyluyorsun ve evhamlı oluyorsun gözlerinde. halbukı evde cocuk var ve küçük, kafanız hiç mi basmıyor bazı seylerı. tedbir bizden takdır allahtan.Selam kizlar...10 gun kadar oluyo taşinali..Hic sevmedim bu evi..Nefret ediyorum hatta..Allahtan gecici ama bi 7 8 ayi var en kotu..kv. lerin tvsi asagida salonda duvara dayali bi sekilde 10 gundur duruyo..diyorum sunu surdan bi kaldirin bizimki cok harektli tutar sonra onla beraber duser diye..oyle agir bi tvki anlatamam..malum hamilelik yerinden oynatamadim kimsede tinlamadi beni..dedigim oldu iki dklik mutfakta olmamla oglum tvnin altinda kaldi..salona bi kostum ayagi tvnin altinda ve mosmor..evden bagira cagira ciktim caddeye kos Allah kos..hastaneye attik hemen kendimiizi acil doktorlari hemen ortopediye yonlendirdi..Doktor cok sukur hicbisey olmadigini soyledi..Kendi doktoruda o hastanede..Gitmisken birde ona gorunelim dedik..O da cok ii gordu..Ama gel gorki ben cok kotuyum..Kalbim sigmiyo vucduma..Oglumun o an ki hali gitmiyo gozumun onunden.Rabbim tumm cocujlari korusun bana da bugun yasadigimi unuttursun
valla o iş nasıl olacak bilmiyorum. uyanıyor gece ve meme verıyorum uyuyor. bana da kolaylık oluyorBenim oglum memede uyumuyo hic uyumadi ilginctir ki emiyo itiyo arkasini donuyo, 12 aydan sonra artik gece emmemesi gerekiyormus
Sen nerden bileceksin soylemissin. Onlar oyle yapinca sen ne yapacaksin tek basina kaldiramazsin . Ne kadar korusak yine oluyor. Kafayi habire vuruyor burnu . Kolluyorsun oluyor. Allah beterinden korusun. Cidden uzuldum . Basabiliyormu ustuneCanim cok kotuyum ya bildigin gibi degil ne kadar sakinirsan sakin illa gelip buluyo hava cok soguk bugun disari cikarmam dedim cocugu yari ciplak aldim rvden kostum..ust katta durmayalim bu evde odalar merdivene cok yakin asagida duralim dedim boyle oldu..Ihmalde var o sinirlerimi bozuyo zaten kaldir at bende salaklik
Ya var ya boyle bi rahatlik yok birakmiyorum kimseye sonra da ben sakinan kisi oluyorum napicami sasirdimçok gecmıs olsun canım. bişi söyluyorsun ve evhamlı oluyorsun gözlerinde. halbukı evde cocuk var ve küçük, kafanız hiç mi basmıyor bazı seylerı. tedbir bizden takdır allahtan.
Onu istah acar diyemi verdi. Biz egzema icin kullandik. 3 ay. Egzema ilaci icinde tan etkisi en az olani. Uykusuzluk etkisi de var ters etkisi. Benim oglan uykusu yok istahi normal. Be uyku yapti ne istahini arttirdi. Kilosu iyi ama kilo vermesi iyi degil kilosu ne olursa olsun drunda soylemis.
Kendi doktorundaki tartima gore de 50 gr almisBen ayri yerlerde olinca hic kale almiyorum cok fark oluyo cunku
aynı sekılde!!Ya var ya boyle bi rahatlik yok birakmiyorum kimseye sonra da ben sakinan kisi oluyorum napicami sasirdim
kaç aylık kac kilo, boyu kaçmıs?Kendi doktorundaki tartima gore de 50 gr almis
Farkli tartilari baz alma. Ayni tarti sart cok fark oluyorHayir sehir disindaydik atesi var diye orda bi doktora goturduk ikincisi kendi doktorunda yapildi 20 Gün arayla
Ortopedi dr 5 10 gun kucaginda gezdir dedi..kendi doktoru hic oyle biseye gerek yok bassin dedi..ki pek te durcak bi cocuk degil..ufak ufak basti gun icerisinde ama yarin gozlemlicem artikSen nerden bileceksin soylemissin. Onlar oyle yapinca sen ne yapacaksin tek basina kaldiramazsin . Ne kadar korusak yine oluyor. Kafayi habire vuruyor burnu . Kolluyorsun oluyor. Allah beterinden korusun. Cidden uzuldum . Basabiliyormu ustune
kilo için ilaç kullanma sakın!!Aynen oyle vermemesi gerek sabit kalabilirmis, cocugun istahi acilsin diye de ilac kullanmak sacma geliyo su an kilosu az degil diye dusunuyorum bi yandan da hergun kilosunu soruyo annemler cok kararsizim
İlac konusunda yonlendiremem drun verdi ama istah acici surup var . İlk kez diydum. Dedigim gibi uc ay kullandik yeni kestik . Ne uyku yapti ne istah acti.Aynen oyle vermemesi gerek sabit kalabilirmis, cocugun istahi acilsin diye de ilac kullanmak sacma geliyo su an kilosu az degil diye dusunuyorum bi yandan da hergun kilosunu soruyo annemler cok kararsizim
Iste 19 ocak dogumlu 10 aylik olucak 74 cm boyu 9.800 kilosu belki 50 gr filan almistir bilmiyorum Gorunusu sagliksiz degil, verdigi ilac antihistaminikmis alerji İcin dedi hem istah acar Uyku Yapar yan etkisi yok dedikilo için ilaç kullanma sakın!!
Şişse uzerine basmamasi daha iyi bence . Arada bastir bastiracaksan. Ortopedi dru daha iyi bilmezmi .Ortopedi dr 5 10 gun kucaginda gezdir dedi..kendi doktoru hic oyle biseye gerek yok bassin dedi..ki pek te durcak bi cocuk degil..ufak ufak basti gun icerisinde ama yarin gozlemlicem artik
kaç kilo dogdu?Iste 19 ocak dogumlu 10 aylik olucak 74 cm boyu 9.800 kilosu belki 50 gr filan almistir bilmiyorum Gorunusu sagliksiz degil, verdigi ilac antihistaminikmis alerji İcin dedi hem istah acar Uyku Yapar yan etkisi yok dedi
Allah Allah bilemedim simdi Senin bebisin boyu kilosu kacİlac konusunda yonlendiremem drun verdi ama istah acici surup var . İlk kez diydum. Dedigim gibi uc ay kullandik yeni kestik . Ne uyku yapti ne istah acti.
Sadece bu ay mi az aldi. Kendi druna gore aylik kilo artisi ne kadarIste 19 ocak dogumlu 10 aylik olucak 74 cm boyu 9.800 kilosu belki 50 gr filan almistir bilmiyorum Gorunusu sagliksiz degil, verdigi ilac antihistaminikmis alerji İcin dedi hem istah acar Uyku Yapar yan etkisi yok dedi
3.160 dogdu 2.950 filandi iste cikisi 42. Haftada dogum yaptim bide Ben zaten karnimda da iri bi bebek degildikaç kilo dogdu?
Ben soyluyorum ilac konusunu druna danis biz soyledik diye kesme ilacin yan etkisi yok. 10 aylik kili boyu 74 cm, 9600 grAllah Allah bilemedim simdi Senin bebisin boyu kilosu kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?