2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok gecmıs olsun canım. bişi söyluyorsun ve evhamlı oluyorsun gözlerinde. halbukı evde cocuk var ve küçük, kafanız hiç mi basmıyor bazı seylerı. tedbir bizden takdır allahtan.

Sen nerden bileceksin soylemissin. Onlar oyle yapinca sen ne yapacaksin tek basina kaldiramazsin . Ne kadar korusak yine oluyor. Kafayi habire vuruyor burnu . Kolluyorsun oluyor. Allah beterinden korusun. Cidden uzuldum . Basabiliyormu ustune

Aynen oyle vermemesi gerek sabit kalabilirmis, cocugun istahi acilsin diye de ilac kullanmak sacma geliyo su an kilosu az degil diye dusunuyorum bi yandan da hergun kilosunu soruyo annemler cok kararsizim

Sen nerden bileceksin soylemissin. Onlar oyle yapinca sen ne yapacaksin tek basina kaldiramazsin . Ne kadar korusak yine oluyor. Kafayi habire vuruyor burnu . Kolluyorsun oluyor. Allah beterinden korusun. Cidden uzuldum . Basabiliyormu ustune
Ortopedi dr 5 10 gun kucaginda gezdir dedi..kendi doktoru hic oyle biseye gerek yok bassin dedi..ki pek te durcak bi cocuk degil..ufak ufak basti gun icerisinde ama yarin gozlemlicem artik

Aynen oyle vermemesi gerek sabit kalabilirmis, cocugun istahi acilsin diye de ilac kullanmak sacma geliyo su an kilosu az degil diye dusunuyorum bi yandan da hergun kilosunu soruyo annemler cok kararsizim
İlac konusunda yonlendiremem drun verdi ama istah acici surup var . İlk kez diydum. Dedigim gibi uc ay kullandik yeni kestik . Ne uyku yapti ne istah acti.

Iste 19 ocak dogumlu 10 aylik olucak 74 cm boyu 9.800 kilosu belki 50 gr filan almistir bilmiyorum Gorunusu sagliksiz degil, verdigi ilac antihistaminikmis alerji İcin dedi hem istah acar Uyku Yapar yan etkisi yok dedi
Sadece bu ay mi az aldi. Kendi druna gore aylik kilo artisi ne kadar

Bizde kilo alimi baya yavasladi..hareket cok birde dis fakterlori..Mesela bu ara sadece emiyo baska bisey kabul etmiyo..ustten disler geliyo..hic ustelemiyorum..iki ay kadar once yine dis ve hastalik ust uste gelmisti.tartiya goturuken doktoru bakalim ne kadar zayiflamis demisti ama almisti o ay..boyle durumlarda zayifliyabiliyorlar demisti..bence sende 20 gunde bu kadar uzulme donemsel olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…