2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Firsat bu firsat sende saril ona bol bol emzir sen onunda antibiyotik etkisi var sonucta

Bakarim netten saklanmasina . Oyle diyorsa ona gore buzdolabina koy. Atesi oldugu icin verdi. . Bakterilere etkisi var. Kongestin yok.

Burda bebişinde atopik dermatit olanlar vardı galiba. Bu meret geçse de tekrarlıyomuş özellikle mevsim geçişlerinde. Yavrum bunu hep çekecek mi ? Kesin bir tedavisi yok mu şu egzamanın ? Olmadığı söyleniyo. Daha da kötüsü astımın erken habercisi falan diye de okudum biyerlerde. Bilgisi olan var mı?

Selam kizlar...10 gun kadar oluyo taşinali..Hic sevmedim bu evi..Nefret ediyorum hatta..Allahtan gecici ama bi 7 8 ayi var en kotu..kv. lerin tvsi asagida salonda duvara dayali bi sekilde 10 gundur duruyo..diyorum sunu surdan bi kaldirin bizimki cok harektli tutar sonra onla beraber duser diye..oyle agir bi tvki anlatamam..malum hamilelik yerinden oynatamadim kimsede tinlamadi beni..dedigim oldu iki dklik mutfakta olmamla oglum tvnin altinda kaldi..salona bi kostum ayagi tvnin altinda ve mosmor..evden bagira cagira ciktim caddeye kos Allah kos..hastaneye attik hemen kendimiizi acil doktorlari hemen ortopediye yonlendirdi..Doktor cok sukur hicbisey olmadigini soyledi..Kendi doktoruda o hastanede..Gitmisken birde ona gorunelim dedik..O da cok ii gordu..Ama gel gorki ben cok kotuyum..Kalbim sigmiyo vucduma..Oglumun o an ki hali gitmiyo gozumun onunden.Rabbim tumm cocujlari korusun bana da bugun yasadigimi unuttursun

Kilo Verdi iste normalde kilosu gayet iyiydi 19 ocak dogumlu 10.100du 9.800 olmus Ayina be boyuna gore normal ama zaditen diye bi ilac Verdi anhistaminikmis istah acar Uyku yapar dedi kullanan var mi?

Sur buzdolabinda saklayacaksin. Vitasanol diye bi ilac kullandik vtaminli dvit oda oyleydi. Kasiga koy biraz beklet disarda oyle ver. Buzdolabindan hemen cikartip verme cok soguk oluyo. Disarda sicakta ilac katilasip kuruyordu oda oyledir.

Cok cok gecmis olsun. Tuylerim urperdi. Allah baska aciyla unutturmasin cnm. Allah a emanetler.

Gece Kac defa emiyo?, benimki Hala 2 saatte 1 emiyo, gunduz emmiyo yemiyo da sute guveniyo dedi doktor
saymadım ama aynen 2, bazen saat başı uyanıyor. gündüz de emıyor. reddemıyor hiç. ama ben uyku dısında pek teklıf etmıyorum yemek yemez dıye. bi iki kere yemedı ve memeyı gösterdı
o yuzden gündüz uyku dısında vermıyorum.

Cok cok gecmis olsun. Tuylerim urperdi. Allah baska aciyla unutturmasin cnm. Allah a emanetler.
Canim cok kotuyum ya bildigin gibi degil ne kadar sakinirsan sakin illa gelip buluyo hava cok soguk bugun disari cikarmam dedim cocugu yari ciplak aldim rvden kostum..ust katta durmayalim bu evde odalar merdivene cok yakin asagida duralim dedim boyle oldu..Ihmalde var o sinirlerimi bozuyo zaten kaldir at bende salaklik

Kilo Verdi iste normalde kilosu gayet iyiydi 19 ocak dogumlu 10.100du 9.800 olmus Ayina be boyuna gore normal ama zaditen diye bi ilac Verdi anhistaminikmis istah acar Uyku yapar dedi kullanan var mi?
Onu istah acar diyemi verdi. Biz egzema icin kullandik. 3 ay. Egzema ilaci icinde tan etkisi en az olani. Uykusuzluk etkisi de var ters etkisi. Benim oglan uykusu yok istahi normal. Be uyku yapti ne istahini arttirdi. Kilosu iyi ama kilo vermesi iyi degil kilosu ne olursa olsun drunda soylemis.

Benim oglum memede uyumuyo hic uyumadi ilginctir ki emiyo itiyo arkasini donuyo, 12 aydan sonra artik gece emmemesi gerekiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…