- 6 Temmuz 2015
- 601
- 412
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.181
Firsat bu firsat sende saril ona bol bol emzir sen onunda antibiyotik etkisi var sonuctaSurrender .!.:sağ ol canım. valla ilaçlar olmasa hasta olmasını sallamam. ama hastalık demek antıbıyotık demek. ne kadar hasta olurs o kadar onu vücuda yuklemek zorunda kalırız. o yuzden ya alıstır
ya da tınlama.
sağ ol canım. aynen öyle
bebeklıgınde bile basını yaslamayan cadı
basını yasladı yaa
Bakarim netten saklanmasina . Oyle diyorsa ona gore buzdolabina koy. Atesi oldugu icin verdi. . Bakterilere etkisi var. Kongestin yok.bizim asıl ihtiyacımız olan o işte. antıbıyotık ne için verdi anlamadım. sonucta ateşi bogaz yapıyor.a
prospekdüsünde dolapta dursun yazıyor. toz antıbıyotık
şimdi sulandırdım iyice karısmasını beklıyorum. o öyle 1 hfta dolapta mı duracak yani?
Cok zayif degilse kiloyu cok takma. Kabizligiyla ugrasiyorum makati catladi. Kilosu hic umrumda degil. Yemekten cok su icirmeye calisiyorum. Daha kotu durumda hasta olan bebekler var. Allah hepsine sifa versin. Cok degisecek kilolariKizlar bebisleriniz Kac kilo bu kilo olayi beni yordu
maşallah bizim emmeyle sorunumuz yok :=)Firsat bu firsat sende saril ona bol bol emzir sen onunda antibiyotik etkisi var sonucta
kilo vermıyorsa önemsiz bişi bence. zaten popoları yer görmüyorKizlar bebisleriniz Kac kilo bu kilo olayi beni yordu
Gecmis olsun kiyamam kucuk totosuna yaCok zayif degilse kiloyu cok takma. Kabizligiyla ugrasiyorum makati catladi. Kilosu hic umrumda degil. Yemekten cok su icirmeye calisiyorum. Daha kotu durumda hasta olan bebekler var. Allah hepsine sifa versin. Cok degisecek kilolari
Iki olcum de ayni yerde yapildi dimiKilo Verdi iste normalde kilosu gayet iyiydi 19 ocak dogumlu 10.100du 9.800 olmus Ayina be boyuna gore normal ama zaditen diye bi ilac Verdi anhistaminikmis istah acar Uyku yapar dedi kullanan var mi?
Gece Kac defa emiyo?, benimki Hala 2 saatte 1 emiyo, gunduz emmiyo yemiyo da sute guveniyo dedi doktormaşallah bizim emmeyle sorunumuz yok :=)
Cok cok gecmis olsun. Tuylerim urperdi. Allah baska aciyla unutturmasin cnm. Allah a emanetler.Selam kizlar...10 gun kadar oluyo taşinali..Hic sevmedim bu evi..Nefret ediyorum hatta..Allahtan gecici ama bi 7 8 ayi var en kotu..kv. lerin tvsi asagida salonda duvara dayali bi sekilde 10 gundur duruyo..diyorum sunu surdan bi kaldirin bizimki cok harektli tutar sonra onla beraber duser diye..oyle agir bi tvki anlatamam..malum hamilelik yerinden oynatamadim kimsede tinlamadi beni..dedigim oldu iki dklik mutfakta olmamla oglum tvnin altinda kaldi..salona bi kostum ayagi tvnin altinda ve mosmor..evden bagira cagira ciktim caddeye kos Allah kos..hastaneye attik hemen kendimiizi acil doktorlari hemen ortopediye yonlendirdi..Doktor cok sukur hicbisey olmadigini soyledi..Kendi doktoruda o hastanede..Gitmisken birde ona gorunelim dedik..O da cok ii gordu..Ama gel gorki ben cok kotuyum..Kalbim sigmiyo vucduma..Oglumun o an ki hali gitmiyo gozumun onunden.Rabbim tumm cocujlari korusun bana da bugun yasadigimi unuttursun
Selam kizlar...10 gun kadar oluyo taşinali..Hic sevmedim bu evi..Nefret ediyorum hatta..Allahtan gecici ama bi 7 8 ayi var en kotu..kv. lerin tvsi asagida salonda duvara dayali bi sekilde 10 gundur duruyo..diyorum sunu surdan bi kaldirin bizimki cok harektli tutar sonra onla beraber duser diye..oyle agir bi tvki anlatamam..malum hamilelik yerinden oynatamadim kimsede tinlamadi beni..dedigim oldu iki dklik mutfakta olmamla oglum tvnin altinda kaldi..salona bi kostum ayagi tvnin altinda ve mosmor..evden bagira cagira ciktim caddeye kos Allah kos..hastaneye attik hemen kendimiizi acil doktorlari hemen ortopediye yonlendirdi..Doktor cok sukur hicbisey olmadigini soyledi..Kendi doktoruda o hastanede..Gitmisken birde ona gorunelim dedik..O da cok ii gordu..Ama gel gorki ben cok kotuyum..Kalbim sigmiyo vucduma..Oglumun o an ki hali gitmiyo gozumun onunden.Rabbim tumm cocujlari korusun bana da bugun yasadigimi unuttursun
saymadım ama aynen 2, bazen saat başı uyanıyor. gündüz de emıyor. reddemıyor hiç. ama ben uyku dısında pek teklıf etmıyorum yemek yemez dıye. bi iki kere yemedı ve memeyı gösterdıGece Kac defa emiyo?, benimki Hala 2 saatte 1 emiyo, gunduz emmiyo yemiyo da sute guveniyo dedi doktor
Canim cok kotuyum ya bildigin gibi degil ne kadar sakinirsan sakin illa gelip buluyo hava cok soguk bugun disari cikarmam dedim cocugu yari ciplak aldim rvden kostum..ust katta durmayalim bu evde odalar merdivene cok yakin asagida duralim dedim boyle oldu..Ihmalde var o sinirlerimi bozuyo zaten kaldir at bende salaklikCok cok gecmis olsun. Tuylerim urperdi. Allah baska aciyla unutturmasin cnm. Allah a emanetler.
Hayir sehir disindaydik atesi var diye orda bi doktora goturduk ikincisi kendi doktorunda yapildi 20 Gün araylaIki olcum de ayni yerde yapildi dimi
Onu istah acar diyemi verdi. Biz egzema icin kullandik. 3 ay. Egzema ilaci icinde tan etkisi en az olani. Uykusuzluk etkisi de var ters etkisi. Benim oglan uykusu yok istahi normal. Be uyku yapti ne istahini arttirdi. Kilosu iyi ama kilo vermesi iyi degil kilosu ne olursa olsun drunda soylemis.Kilo Verdi iste normalde kilosu gayet iyiydi 19 ocak dogumlu 10.100du 9.800 olmus Ayina be boyuna gore normal ama zaditen diye bi ilac Verdi anhistaminikmis istah acar Uyku yapar dedi kullanan var mi?
Ben ayri yerlerde olinca hic kale almiyorum cok fark oluyo cunkuHayir sehir disindaydik atesi var diye orda bi doktora goturduk ikincisi kendi doktorunda yapildi 20 Gün arayla
Benim oglum memede uyumuyo hic uyumadi ilginctir ki emiyo itiyo arkasini donuyo, 12 aydan sonra artik gece emmemesi gerekiyormussaymadım ama aynen 2, bazen saat başı uyanıyor. gündüz de emıyor. reddemıyor hiç. ama ben uyku dısında pek teklıf etmıyorum yemek yemez dıye. bi iki kere yemedı ve memeyı gösterdı
o yuzden gündüz uyku dısında vermıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?