2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ah canım yaa çok geçmiş olsun...allah korumuş yavrunu çok şükür..şimdi eline alacan çekici girişecen televizyona,içimden bu geçti şu anda

sulandırdıktan sonra dolapta on gün ev ortamında 7 gün etkisini korur yazıyordu hatırladığım kadarıyla canım..

12 saatte bi
sabah, ögle, aksam diğeri. ateşi sürekli olursa ondan dedım cakısacak dıye
çakışsın sur ,merak etme bişey olmuyo..önemli olan antibiyotiğin düzenli kullanımı..göreceksin bak,iki antibiyotik sonra ateşi çıkmayacak zaten ,ateşdüşürücüye ihtiyaç kalmayacak..geçmiş olsun

Canım bizde de var iki kez tekrarladı yüzünün kurumaması gerekiyor o yüzden ben sabah akşam Mustela nın yüz kremin i sürüyorum. Evet bende okudum inşallah astım olmazlar ben astım hastasıyım. Ayrıca elimde egzama var

Iste 19 ocak dogumlu 10 aylik olucak 74 cm boyu 9.800 kilosu belki 50 gr filan almistir bilmiyorum Gorunusu sagliksiz degil, verdigi ilac antihistaminikmis alerji İcin dedi hem istah acar Uyku Yapar yan etkisi yok dedi
Bebeğinin kilosu gayet ityi
Endişelenme
Dün vardı kızımın kontrolü 24 ocak 9700kilosu doktoru kilosu önde dedi ayına göre
Boyu da 75 doktor ona da çok iyi dedi

Benim paşa da sinirlrnince kafasını yere atiyor
Ay onuda yapiyo bazen kafasini yanlislijla bi yere vuruyo sonra bilerek vurup duruyo kafayi oncr yavas gittikçe hirslanip hizli tabi sonunda agliyo
aynen canım..sinirlenince,hırslanınca,oyun niyetine iki eliyle kavrayıp aaaaaa diye saldırıyo,gargamel gibi iki dişi çıkmış nasıl acıtıyo hatta dalga geçiyoruz katil bebek çaki diye
Aynen ya bide elleriyle yuzumu tutmya calsyo isiramazsa iyicr sinirleniyo kafa atiyo

Bizim de önceden yüzde çıkmıştı o geçti vücudu oldu 3-4 aylıkken.
Şimdi de vücudunda var ve kollarının içi yara gibi. Dermatoloğun verdiği şampuan krem bi de eczanede yapılan karışımı kullanıyoruz. Losyon yoktu getirttim bugün alacaktım ama kar yağıyo bebekle çıkamadım eşim geç gelecek napıcaz bilmiyorum. Hafiflemişti bayağı bu sabah baktım tekrar kıpkırmızı olmuş her tarafı. Dün menemen yedirmiştim domates mi yapıyo acaba bilemiyorum ki

Olabilir canım domates alerjik bir besin il defa mı verdin canım. Vücudun ü da nemli tut canım bir dr kaç güne bir yıkıyorsun

Maze esimde egzema var , egzemali tanidiklarda var ileri yasta astimlari yok. Astima yatkin olabilirler. Koruyacaklar kendilerini bizde koruycaz . Rahime dustugu andan itibaren iki yasina kadar ilerde olacagi hastaliklari kodlaniyor. Hele genetikte varsa. Yedigimiz icirdigimiz seyler cok onemlu. Vereyim eskiden veriyorlardi birsey olmaz diye birsey yok. İlerki yasamindanda sorumluyuz. Seker cikolata birsey vermiyorum un kavurmasi sogan kavurmasi vermiyorum. Allerjikse allerji tropikal urunleri vermiyorum. Yaninda sigara icirtmiyorum evde sigara icilmiyor. Elimden geleni yapiyorum once Allah a emanet. Tv de bir dr da soyledi. Allerji olan bir cocuk iki yasina kadar korunursa iki yasindan sonra allerjisi gecebilir. Sonrasida ondmli ama iki yasa kadar daha dikkat etmek gerekiyor. Egzema gecis donemlerinde daha dikkatli olcaz

Bu ara dikkat et yedigi ictigine tuylu seylere. Kollarina deniz tuzunu birdene istersen . Bize ise yaradi. Yaramazsada zarari yok.

İk defa vermedim ama dr dedi ki önceden verdiğin ve problem olmayan besinler sonraki zamanlar dokunabilir. Yediklerini takip edip ona göre beslemeye çalış dedi. Bi de netten okudum domates bulgur portakal soğan sarımsak gibi şeyler döküntüleri alevlendiriyomuş.
Çok sık banyo yaptırma dedi 3 günde 1 yıkıyorum. Vücuduna da eczanede yapılan karışımı sürüyorum. Sabah akşam losyon sürülecek ama onu da çıkıp alamadım işte. Kremi var bi de kortizonsuz. Kol içlerine sür dedi vücudu da aynı hale gelirse vücuduna da sür dedi.
M mambia

Çok geçmiş olsun canım inşallah geçer bende sürekli nemli tutuyorum. Bende 4 güne 1 yıkıyorum. Evet dikkat etmek gerek domates ten oldu ise hemen geçecektir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…