- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.261
ah canım yaa çok geçmiş olsun...allah korumuş yavrunu çok şükür..şimdi eline alacan çekici girişecen televizyona,içimden bu geçti şu andaSelam kizlar...10 gun kadar oluyo taşinali..Hic sevmedim bu evi..Nefret ediyorum hatta..Allahtan gecici ama bi 7 8 ayi var en kotu..kv. lerin tvsi asagida salonda duvara dayali bi sekilde 10 gundur duruyo..diyorum sunu surdan bi kaldirin bizimki cok harektli tutar sonra onla beraber duser diye..oyle agir bi tvki anlatamam..malum hamilelik yerinden oynatamadim kimsede tinlamadi beni..dedigim oldu iki dklik mutfakta olmamla oglum tvnin altinda kaldi..salona bi kostum ayagi tvnin altinda ve mosmor..evden bagira cagira ciktim caddeye kos Allah kos..hastaneye attik hemen kendimiizi acil doktorlari hemen ortopediye yonlendirdi..Doktor cok sukur hicbisey olmadigini soyledi..Kendi doktoruda o hastanede..Gitmisken birde ona gorunelim dedik..O da cok ii gordu..Ama gel gorki ben cok kotuyum..Kalbim sigmiyo vucduma..Oglumun o an ki hali gitmiyo gozumun onunden.Rabbim tumm cocujlari korusun bana da bugun yasadigimi unuttursun
sulandırdıktan sonra dolapta on gün ev ortamında 7 gün etkisini korur yazıyordu hatırladığım kadarıyla canım..bizim asıl ihtiyacımız olan o işte. antıbıyotık ne için verdi anlamadım. sonucta ateşi bogaz yapıyor.a
prospekdüsünde dolapta dursun yazıyor. toz antıbıyotık
şimdi sulandırdım iyice karısmasını beklıyorum. o öyle 1 hfta dolapta mı duracak yani?
çakışsın sur ,merak etme bişey olmuyo..önemli olan antibiyotiğin düzenli kullanımı..göreceksin bak,iki antibiyotik sonra ateşi çıkmayacak zaten ,ateşdüşürücüye ihtiyaç kalmayacak..geçmiş olsun12 saatte bi
sabah, ögle, aksam diğeri. ateşi sürekli olursa ondan dedım cakısacak dıye
Canım bizde de var iki kez tekrarladı yüzünün kurumaması gerekiyor o yüzden ben sabah akşam Mustela nın yüz kremin i sürüyorum. Evet bende okudum inşallah astım olmazlar ben astım hastasıyım. Ayrıca elimde egzama varBurda bebişinde atopik dermatit olanlar vardı galiba. Bu meret geçse de tekrarlıyomuş özellikle mevsim geçişlerinde. Yavrum bunu hep çekecek mi ? Kesin bir tedavisi yok mu şu egzamanın ? Olmadığı söyleniyo. Daha da kötüsü astımın erken habercisi falan diye de okudum biyerlerde. Bilgisi olan var mı?
Bebeğinin kilosu gayet ityiIste 19 ocak dogumlu 10 aylik olucak 74 cm boyu 9.800 kilosu belki 50 gr filan almistir bilmiyorum Gorunusu sagliksiz degil, verdigi ilac antihistaminikmis alerji İcin dedi hem istah acar Uyku Yapar yan etkisi yok dedi
Keske cabucak atlatir insallahaslında kış güzeldir, hastalık sorun degıl de antıbıyotık olmasa keşke
Geçmiş olsun sör. İnşallah hafif atlatır minnoş.
Okul çocularından hemen kapıyolar yaa. Eşimin yeğeni de kv ile yaşıyo babasıyla (anne baba ayrı) oğlumu hiç rahat bırakmıyo her gittiğimizde ya da geldiklerinde ağzının içine giriyo resmen endişeleniyorum ben de ama bişi desem ailecek küserler.
Ayy yazık yawruumm
Benim paşa da sinirlrnince kafasını yere atiyorKizlar benim oglan sinirlenince her yeri isirmaya calisiyo deli mi nesizinkilerde yapiyo mu
aynen canım..sinirlenince,hırslanınca,oyun niyetine iki eliyle kavrayıp aaaaaa diye saldırıyo,gargamel gibi iki dişi çıkmış nasıl acıtıyoKizlar benim oglan sinirlenince her yeri isirmaya calisiyo deli mi nesizinkilerde yapiyo mu
Ay onuda yapiyo bazen kafasini yanlislijla bi yere vuruyo sonra bilerek vurup duruyo kafayi oncr yavas gittikçe hirslanip hizli tabi sonunda agliyoBenim paşa da sinirlrnince kafasını yere atiyor
Aynen ya bide elleriyle yuzumu tutmya calsyo isiramazsa iyicr sinirleniyo kafa atiyoaynen canım..sinirlenince,hırslanınca,oyun niyetine iki eliyle kavrayıp aaaaaa diye saldırıyo,gargamel gibi iki dişi çıkmış nasıl acıtıyohatta dalga geçiyoruz katil bebek çaki diye
Benimki yalandan aglamayi birakti sinirlenince agzindan burnundan soluyo hizli hizliKizlar benim oglan sinirlenince her yeri isirmaya calisiyo deli mi nesizinkilerde yapiyo mu
Bizim de önceden yüzde çıkmıştı o geçti vücudu oldu 3-4 aylıkken.Canım bizde de var iki kez tekrarladı yüzünün kurumaması gerekiyor o yüzden ben sabah akşam Mustela nın yüz kremin i sürüyorum. Evet bende okudum inşallah astım olmazlar ben astım hastasıyım. Ayrıca elimde egzama var
Olabilir canım domates alerjik bir besin il defa mı verdin canım. Vücudun ü da nemli tut canım bir dr kaç güne bir yıkıyorsunBizim de önceden yüzde çıkmıştı o geçti vücudu oldu 3-4 aylıkken.
Şimdi de vücudunda var ve kollarının içi yara gibi. Dermatoloğun verdiği şampuan krem bi de eczanede yapılan karışımı kullanıyoruz. Losyon yoktu getirttim bugün alacaktım ama kar yağıyo bebekle çıkamadım eşim geç gelecek napıcaz bilmiyorum. Hafiflemişti bayağı bu sabah baktım tekrar kıpkırmızı olmuş her tarafı. Dün menemen yedirmiştim domates mi yapıyo acaba bilemiyorum ki
Maze esimde egzema var , egzemali tanidiklarda var ileri yasta astimlari yok. Astima yatkin olabilirler. Koruyacaklar kendilerini bizde koruycaz . Rahime dustugu andan itibaren iki yasina kadar ilerde olacagi hastaliklari kodlaniyor. Hele genetikte varsa. Yedigimiz icirdigimiz seyler cok onemlu. Vereyim eskiden veriyorlardi birsey olmaz diye birsey yok. İlerki yasamindanda sorumluyuz. Seker cikolata birsey vermiyorum un kavurmasi sogan kavurmasi vermiyorum. Allerjikse allerji tropikal urunleri vermiyorum. Yaninda sigara icirtmiyorum evde sigara icilmiyor. Elimden geleni yapiyorum once Allah a emanet. Tv de bir dr da soyledi. Allerji olan bir cocuk iki yasina kadar korunursa iki yasindan sonra allerjisi gecebilir. Sonrasida ondmli ama iki yasa kadar daha dikkat etmek gerekiyor. Egzema gecis donemlerinde daha dikkatli olcazBurda bebişinde atopik dermatit olanlar vardı galiba. Bu meret geçse de tekrarlıyomuş özellikle mevsim geçişlerinde. Yavrum bunu hep çekecek mi ? Kesin bir tedavisi yok mu şu egzamanın ? Olmadığı söyleniyo. Daha da kötüsü astımın erken habercisi falan diye de okudum biyerlerde. Bilgisi olan var mı?
Bu ara dikkat et yedigi ictigine tuylu seylere. Kollarina deniz tuzunu birdene istersen . Bize ise yaradi. Yaramazsada zarari yok.Bizim de önceden yüzde çıkmıştı o geçti vücudu oldu 3-4 aylıkken.
Şimdi de vücudunda var ve kollarının içi yara gibi. Dermatoloğun verdiği şampuan krem bi de eczanede yapılan karışımı kullanıyoruz. Losyon yoktu getirttim bugün alacaktım ama kar yağıyo bebekle çıkamadım eşim geç gelecek napıcaz bilmiyorum. Hafiflemişti bayağı bu sabah baktım tekrar kıpkırmızı olmuş her tarafı. Dün menemen yedirmiştim domates mi yapıyo acaba bilemiyorum ki
Çok geçmiş olsun canım inşallah geçer bende sürekli nemli tutuyorum. Bende 4 güne 1 yıkıyorum. Evet dikkat etmek gerek domates ten oldu ise hemen geçecektir canım.İk defa vermedim ama dr dedi ki önceden verdiğin ve problem olmayan besinler sonraki zamanlar dokunabilir. Yediklerini takip edip ona göre beslemeye çalış dedi. Bi de netten okudum domates bulgur portakal soğan sarımsak gibi şeyler döküntüleri alevlendiriyomuş.
Çok sık banyo yaptırma dedi 3 günde 1 yıkıyorum. Vücuduna da eczanede yapılan karışımı sürüyorum. Sabah akşam losyon sürülecek ama onu da çıkıp alamadım işte. Kremi var bi de kortizonsuz. Kol içlerine sür dedi vücudu da aynı hale gelirse vücuduna da sür dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?