2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yawrumun vücudunu öyle gördükçe o kadar üzülüyorum ki mis. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum herşeyine.
Bu ara dikkat et yedigi ictigine tuylu seylere. Kollarina deniz tuzunu birdene istersen . Bize ise yaradi. Yaramazsada zarari yok.
Deniz tuzunu tam olarak nasıl kullanıcam ? Yarın losyonu almaya çıkınca onu da alayım.

Resim atmistim burda bir haftada kilo verdi .Yemedi hic birsey bi hafta . Kollari boynu kipkirmizi. İlac hangi ilac krem olab. Marketten aldim deniz tuzu yaziyor uzerinde. Bir kaba hazirla biraz fazla at icine hakiki deniz tuzu aşlamiyir pek kollarina dok kurula oyle yarim saat bir saat dirsun sonra durula kol oldugu icin usumez. Vucuda kusin zor yapmak bize o iyi geldi .

Giydigi badysini degistirirsin sonra maze.

Sağol canım. Olmazsa vücuduna da yaparım giydirip öyle bekletirim sonra durularım olmaz mı ki ?
Size de allah bir daha yaşatmasın. Hiçbirimize..

sağ ol canım. sabah da baya ateşi vardı. bişiler yedırıp şurup verdım
uyuttum baya terlemıs. ateşi de gitmiş. gidip gelıyor sürekli
bir de baya yuksek oluyor.

O ozoroski cnm gecmis olsun,okurkenhem uzuldm hem de cok kizdim obilmis insanlara. Asil kendileri cok bilmis ki biz bir sey soyledigimizde sen cok biliyorsun,ne biliyorsun,biz gorduk gecirdik diyorlar. Bir daha boyle bir sey yasanmaz insallah.

ilknurrr22 isirikci Arda:) Bizimki ellerini cirpiyor,bagirip agliyor kizinca. Dun inadina is yaptm mutfakta ,resmen cigliklar atti ve bi ara kendini skti kipkirmizi oldu. Bunlar da yeni moda. Sinirleriylenasil basa cikacagiz,bazilarinda sessizce konusyorm ama bazilarinda ben de sinirleniyorum yani.. decoderle oynuyor yere atiyor,uyariyorum. Kotu bise oldugunu anlamis,yere atmaya calisirkengozumun icine bakarak yapiyor bunu.. guler misin aglar misin

Mideniz bulanmasin da bugunku kakasinda biraz sok gecirdim,ilk kez geldi basima cunku. Uzumu hic sindirememis,isin tuhafi 4-5gunu gecti yani en son yedigi.. belki de daha fazla,1hafta bile olabilir. O kadar yiyor,kakasi da hergun var. Bu kadar beklemesi normal mi yani? Uzuldm ama rahatladm da... cunku onu rahatsiz etmistir bu durum,en azindan kurtuldu. uzumu ortada kesip veririm,ama dursun diye elinevermistm arada kaynamis bi tane tum. Daha dikkatli olmak lazim

Ahh yavrum ya şimdi ne rahatsız etmistr onu. Çok şükür artık rahat yutabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…