- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.281
Yawrumun vücudunu öyle gördükçe o kadar üzülüyorum ki mis. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum herşeyine.Maze esimde egzema var , egzemali tanidiklarda var ileri yasta astimlari yok. Astima yatkin olabilirler. Koruyacaklar kendilerini bizde koruycaz . Rahime dustugu andan itibaren iki yasina kadar ilerde olacagi hastaliklari kodlaniyor. Hele genetikte varsa. Yedigimiz icirdigimiz seyler cok onemlu. Vereyim eskiden veriyorlardi birsey olmaz diye birsey yok. İlerki yasamindanda sorumluyuz. Seker cikolata birsey vermiyorum un kavurmasi sogan kavurmasi vermiyorum. Allerjikse allerji tropikal urunleri vermiyorum. Yaninda sigara icirtmiyorum evde sigara icilmiyor. Elimden geleni yapiyorum once Allah a emanet. Tv de bir dr da soyledi. Allerji olan bir cocuk iki yasina kadar korunursa iki yasindan sonra allerjisi gecebilir. Sonrasida ondmli ama iki yasa kadar daha dikkat etmek gerekiyor. Egzema gecis donemlerinde daha dikkatli olcaz
Deniz tuzunu tam olarak nasıl kullanıcam ? Yarın losyonu almaya çıkınca onu da alayım.Bu ara dikkat et yedigi ictigine tuylu seylere. Kollarina deniz tuzunu birdene istersen . Bize ise yaradi. Yaramazsada zarari yok.
Sağol canım. İnşallah geçer yaa.Çok geçmiş olsun canım inşallah geçer bende sürekli nemli tutuyorum. Bende 4 güne 1 yıkıyorum. Evet dikkat etmek gerek domates ten oldu ise hemen geçecektir canım.
Resim atmistim burda bir haftada kilo verdi .Yemedi hic birsey bi hafta . Kollari boynu kipkirmizi. İlac hangi ilac krem olab. Marketten aldim deniz tuzu yaziyor uzerinde. Bir kaba hazirla biraz fazla at icine hakiki deniz tuzu aşlamiyir pek kollarina dok kurula oyle yarim saat bir saat dirsun sonra durula kol oldugu icin usumez. Vucuda kusin zor yapmak bize o iyi geldi .Yawrumun vücudunu öyle gördükçe o kadar üzülüyorum ki mis. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum herşeyine.
Deniz tuzunu tam olarak nasıl kullanıcam ? Yarın losyonu almaya çıkınca onu da alayım.
Yuzune de yapabilirsin. Duruladiktan sonra surecek kremlerini surersinSağol canım. İnşallah geçer yaa.
Giydigi badysini degistirirsin sonra maze.Resim atmistim burda bir haftada kilo verdi .Yemedi hic birsey bi hafta . Kollari boynu kipkirmizi. İlac hangi ilac krem olab. Marketten aldim deniz tuzu yaziyor uzerinde. Bir kaba hazirla biraz fazla at icine hakiki deniz tuzu aşlamiyir pek kollarina dok kurula oyle yarim saat bir saat dirsun sonra durula kol oldugu icin usumez. Vucuda kusin zor yapmak bize o iyi geldi .
Sağol canım. Olmazsa vücuduna da yaparım giydirip öyle bekletirim sonra durularım olmaz mı ki ?Resim atmistim burda bir haftada kilo verdi .Yemedi hic birsey bi hafta . Kollari boynu kipkirmizi. İlac hangi ilac krem olab. Marketten aldim deniz tuzu yaziyor uzerinde. Bir kaba hazirla biraz fazla at icine hakiki deniz tuzu aşlamiyir pek kollarina dok kurula oyle yarim saat bir saat dirsun sonra durula kol oldugu icin usumez. Vucuda kusin zor yapmak bize o iyi geldi .
Yuzune de yapabilirsin. Duruladiktan sonra surecek kremlerini surersin
sağ ol canım. sabah da baya ateşi vardı. bişiler yedırıp şurup verdımçakışsın sur ,merak etme bişey olmuyo..önemli olan antibiyotiğin düzenli kullanımı..göreceksin bak,iki antibiyotik sonra ateşi çıkmayacak zaten ,ateşdüşürücüye ihtiyaç kalmayacak..geçmiş olsun
ateş sürekli yükselip azalıyor. yani şurup verınce azalıyor. şuan düşmüş
Allah iyilik versin sör. Yarına birşeyi kalmaz inşallah.ateş sürekli yükselip azalıyor. yani şurup verınce azalıyor. şuan düşmüş
bişiler yedırıp kongest verıcem
inş.Allah iyilik versin sör. Yarına birşeyi kalmaz inşallah.
Usur hasta olur belki bilmiyorum canim. iki kere yikayacaksin.Sağol canım. Olmazsa vücuduna da yaparım giydirip öyle bekletirim sonra durularım olmaz mı ki ?
Size de allah bir daha yaşatmasın. Hiçbirimize..
Yok gerek yok olan yerine yaparsin. Ama vucudu kus ya uşutur belki bilemedim. Banyo yaptirirken ufoyu aciyorim . İrda uyutuyorum sonra salona geciyorum . Evin sicaksa sen bilirsin üsutmesin birdeYüzünde yok şu an yine de yapmalı mıyım önlem açısından ?
Bunlar cok fena ya nasil basedicezBenimki yalandan aglamayi birakti sinirlenince agzindan burnundan soluyo hizli hizli
Oyle yapinca bakmamaya calisiyorum daha fena yapiyo. Ihhhhh kalin arka arkaya ses cikariyo bakmayinca . Degisik ses efektleri mevcut bizde uyurken siren sesi gibi degisik sesBunlar cok fena ya nasil basedicez
Ahh yavrum ya şimdi ne rahatsız etmistr onu. Çok şükür artık rahat yutabilirlerMideniz bulanmasin da bugunku kakasinda biraz sok gecirdim,ilk kez geldi basima cunku. Uzumu hic sindirememis,isin tuhafi 4-5gunu gecti yani en son yedigi.. belki de daha fazla,1hafta bile olabilir. O kadar yiyor,kakasi da hergun var. Bu kadar beklemesi normal mi yani? Uzuldm ama rahatladm da... cunku onu rahatsiz etmistir bu durum,en azindan kurtuldu. uzumu ortada kesip veririm,ama dursun diye elinevermistm arada kaynamis bi tane tum. Daha dikkatli olmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?