2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

vallamı ya ben bıtek gözlatı kapatıcısyla göz kalemı kullanıyorum =/ kalem çekmezsem hasta gıbı oluyorum okadar alısmısımkı :)
Bana da geçen gün arkadasım sen daha bi güzelleştin sanki ama gözlerinin etrafı mosmor olmuş dedi bende akdeniz anemisi taşıyıcısıyım makyajsız gözler mor yüzüm de sarı görünüyo malesef. Ama yinede hiç bişi sürmüyorum. bebişlerimiz sağlıklı olsun da

decavit ben alamam o zaman çok kılo aldım geçen ay canım beta nasıl 50 falan çıkıyor hiç bilmiyorum ben bunları

aaaayy yoksa bebişimin ayacıkları mı yaa yeriimmm

parfüm falan yasak mı?
Ben işe giderken bol bol sıkıyorum, e makyaj falan da yapıyorum
bende yapıyorum malzemene güveniyosan yap canım.yüzüme yazları amweyden kullandığım pudralı koruyucum var hala sürüyorum.sonuçta leke olmaması içinde iyi gelir.birde rimel ve ruj yetiyor zaten.işe gidemeyiz ki tamamen makyajsız. parfümde sıkıyorum.kullanmayalım mı acep bilemedim ki

yani aklıma takıldı artık pek yapmam sanırım:) azcık allık, hafif bir ruj, parfüm de kıyafete sıktık mı ok

aynen canım herşey onlar için :)

tamam bak bunuda sen söleyınce hatırladım reglım 3 gun gecıkmıstı yanı 29 mayıs ta ogrenmısım .tamam şimdi oturdu taşlar benım daha 3 hafta olmus ögrenelı =))
eheheh sen sabretmişsin :) ben sabırsız o sabah içime doğdu sanki öylesine yapayım demiştim :) ama öncesinde bir garip hissediyordum kendimi :)

eheheh sen sabretmişsin :) ben sabırsız o sabah içime doğdu sanki öylesine yapayım demiştim :) ama öncesinde bir garip hissediyordum kendimi :)

dimi ya o sendede olmus demekkı :) bende bılmıyodum ama harketlerıme yedıklerıme dıkkat etmeye baslamıstım ,içgüdüsel sanırım , derler ya bir kız cocugu dogdugu anda annelik içgüdüsüyle doğarmış .içten gelen bişey işte :)

benim belirtileri erkenden başlamıştı. onun haricinde rejimdeydim Allahtan çok düzgün besleniyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…