- 28 Mayıs 2015
- 58
- 33
- 8
- 39
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #10.621
ben sürmüyorum , parfümde sıkmıyorum . sadece gözaltı kapatıcısıyla göz kalemı kullanıyorum .
parfüm falan yasak mı?
Ben işe giderken bol bol sıkıyorum, e makyaj falan da yapıyorum
Bana da geçen gün arkadasım sen daha bi güzelleştin sanki ama gözlerinin etrafı mosmor olmuş dedivallamı ya ben bıtek gözlatı kapatıcısyla göz kalemı kullanıyorum =/ kalem çekmezsem hasta gıbı oluyorum okadar alısmısımkı :)
decavit ben alamam o zaman çok kılo aldım geçen ayGuyaa beta 50 alti erkek 50 ustu kizmis ama tutmayanda var tabi tutanda var canim
Bende folidoce+gynoferon iciodum ilk ama feron mideme dokundu folidoce devam ettim simdi ikisinide birakip decavite basladim sanirim kilo verdigim icin decavite baslatti cunku kilo verdigimi gormeden once decavite gerek yok demisti feronla devam et demisti ama tartilinca degisti
yok canım öyle kesin bir yasak yok ama neticede makyaj malzemelerındede parfümdede kanserojen içeren maddeler olduğu için tedbir olarak kullanmıyorum ben.tercih meselesi yani :)
aaaayy yoksa bebişimin ayacıkları mı yaa yeriimmmDr lar erteleyip duruyorlar herşeyi. Senin hissetme ihtimalin çok fazla ben ilk hamileliğimde 13.haftadan başlamıştı kıpırtılar dr söylüyordum yok değildir deyip duruyordu ama o his hiç değişmeden güçlenmişti. 2.hamilelikler daha erken hissediliyormuş bende pür dikkat dinliyorum karnımı.
ben reglime 1 gün vardı ordan hatırlıyorum :) 20 Mayısay sımdı sen söleyınce düşündümde ben hangı tarıhte ögrendıgımı hatırlamıyorum
bende yapıyorum malzemene güveniyosan yap canım.yüzüme yazları amweyden kullandığım pudralı koruyucum var hala sürüyorum.sonuçta leke olmaması içinde iyi gelir.birde rimel ve ruj yetiyor zaten.işe gidemeyiz ki tamamen makyajsız. parfümde sıkıyorum.kullanmayalım mı acep bilemedim kiparfüm falan yasak mı?
Ben işe giderken bol bol sıkıyorum, e makyaj falan da yapıyorum
bende allık göz altı kapatıcısı ve rimel:) oje ya da parfüm kullanmıyorum öğrendiğimden beri rujdanda tiskindim.vallamı ya ben bıtek gözlatı kapatıcısyla göz kalemı kullanıyorum =/ kalem çekmezsem hasta gıbı oluyorum okadar alısmısımkı :)
Aynen bende..Ben komple makyajsız geziyorum :) gözlerim de alıştı valla boyle de güzelmişim
bende yapıyorum malzemene güveniyosan yap canım.yüzüme yazları amweyden kullandığım pudralı koruyucum var hala sürüyorum.sonuçta leke olmaması içinde iyi gelir.birde rimel ve ruj yetiyor zaten.işe gidemeyiz ki tamamen makyajsız. parfümde sıkıyorum.kullanmayalım mı acep bilemedim ki
Bana da geçen gün arkadasım sen daha bi güzelleştin sanki ama gözlerinin etrafı mosmor olmuş dedibende akdeniz anemisi taşıyıcısıyım makyajsız gözler mor yüzüm de sarı görünüyo malesef. Ama yinede hiç bişi sürmüyorum. bebişlerimiz sağlıklı olsun da
doğru ama her şeyi düşünürüm bunu nasıl atladım bilemiyorum:)
kıyafete sıkmak en mantıklısı, makyajda olmayıversin
ben reglime 1 gün vardı ordan hatırlıyorum :) 20 Mayıs
bende allık göz altı kapatıcısı ve rimel:) oje ya da parfüm kullanmıyorum öğrendiğimden beri rujdanda tiskindim.
eheheh sen sabretmişsin :) ben sabırsız o sabah içime doğdu sanki öylesine yapayım demiştim :) ama öncesinde bir garip hissediyordum kendimi :)tamam bak bunuda sen söleyınce hatırladım reglım 3 gun gecıkmıstı yanı 29 mayıs ta ogrenmısım .tamam şimdi oturdu taşlarbenım daha 3 hafta olmus ögrenelı =))
eheheh sen sabretmişsin :) ben sabırsız o sabah içime doğdu sanki öylesine yapayım demiştim :) ama öncesinde bir garip hissediyordum kendimi :)
Cimcim naberr canim :)))senin tarih one gelmis bayagi gozun aydinben giremiyordum.uzun.zamandir arada bakip cikiyorum,hep uyuyorum zamanimi hic guzel kullanamiyorumHahahaha amannn diyim kayisiyla aynı evde bile durma bu aralar
benim belirtileri erkenden başlamıştı. onun haricinde rejimdeydim Allahtan çok düzgün besleniyordum :)dimi ya o sendede olmus demekkı :) bende bılmıyodum ama harketlerıme yedıklerıme dıkkat etmeye baslamıstım ,içgüdüsel sanırım , derler ya bir kız cocugu dogdugu anda annelik içgüdüsüyle doğarmış .içten gelen bişey işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?