- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #10.641
O hassasiyet arada sirada yok oluyor hicbirsey yok gibi oluyor, bir hafta sonra bir bakiyorsun.uclari kopacak gibi aciyor...,sikinti yokmus normalmis ben sormustum.doktoraKızlar göğüslerinde dolgunluğu devam edip hassasiyeti acısı geçen yada azalan oldumu? Benim 2 gündür acımıyo
Ben reglden 4 gün önce belli belirsiz bi ikinci çizgiyle öğrenmiştim sadece ben inandım o çizgiye annem kuzenim fln filmlerdeki gibi iki çizgi de kopkoyu çıkçak sanıyodu sanırımeheheh sen sabretmişsin :) ben sabırsız o sabah içime doğdu sanki öylesine yapayım demiştim :) ama öncesinde bir garip hissediyordum kendimi :)
Ben de yapiyorum fondotenim bitkisel icinde paraben yada kimyasal birsey yok parfumude tenime degil giysilerimin ustune sikiyorum.kalem rimel onlardan da bisiy olmaz.diyip icimi rahatlatiyorumparfüm falan yasak mı?
Ben işe giderken bol bol sıkıyorum, e makyaj falan da yapıyorum
Evet sanki 7. Haftalarda bi ara yine kaybolmuştu korkmuştum sonra tekrar acımaya başladı şimdi yine gitti. benim uçlarda hala bi kıpırtı yok ama yanları fln acırdı genelde sabah daha kalktığım gibi farkederdim yürürken. bebişler artık büyüseler de hareket edip ben burdayım deseler öyle rahatlasak yoksa böyle acaba napıyo gelişiyomu ters bişi varmıdır diye aklına düşüyo insanın ister istemez. Bide son kontrolden sonra 1 ay sonraya randevu verdi 3 haftamız kaldı bekle ki geçsinO hassasiyet arada sirada yok oluyor hicbirsey yok gibi oluyor, bir hafta sonra bir bakiyorsun.uclari kopacak gibi aciyor...,sikinti yokmus normalmis ben sormustum.doktora
Evet gecmiyor hic bir ay. Ben bu ay kendi doktoruma henuz gitmedim.yakin bir hastanede baktim minnosa iyiydi ufaktan hareketlenmis2 temmuzda ikili test olucaz,bakalim.onun sonucu bir hafta sonraya cikicak o zaman gidecegiz gene doktora. 3 ay olunca 2.trimestere geciliyormus ya o ilk basta yaptigimiz kan tahlillerini teniden yapacakmiyiz?biliyor musun??Evet sanki 7. Haftalarda bi ara yine kaybolmuştu korkmuştum sonra tekrar acımaya başladı şimdi yine gitti. benim uçlarda hala bi kıpırtı yok ama yanları fln acırdı genelde sabah daha kalktığım gibi farkederdim yürürken. bebişler artık büyüseler de hareket edip ben burdayım deseler öyle rahatlasak yoksa böyle acaba napıyo gelişiyomu ters bişi varmıdır diye aklına düşüyo insanın ister istemez. Bide son kontrolden sonra 1 ay sonraya randevu verdi 3 haftamız kaldı bekle ki geçsin
benim belirtileri erkenden başlamıştı. onun haricinde rejimdeydim Allahtan çok düzgün besleniyordum :)
İyim cnm evt bayadır yoktun ben son adet tarihimi yanlış biliyormuşum cnm onu düzelttim doktorda dedi uyumsuz tarihler dedi sonra eşimle hesapladık birkaç gün geç girmişim tarihi nisanda değil mart sonunda olmuşumCimcim naberr canim :)))senin tarih one gelmis bayagi gozun aydinben giremiyordum.uzun.zamandir arada bakip cikiyorum,hep uyuyorum zamanimi hic guzel kullanamiyorum
Hiç bi fikrim yok canım o konuda. Ama ben arada bir doktordan idrar tahlili yapmasını istemeyi düşünüyorum. Nekadar su içsem de yinede idrarda yanma olabiliyo. onun dışında kendisi ne ister bilmiyorum. Ha bide toksoplasma testini tekrarlamalı bence mesela benim bağışıklığım yokmuş o bakteriye karşı ve sebze meyveyi nekadar yıkasam da içim rahat etmiyo et yemeği fln da yapıyorum sürekli. Bence o da kontrol altında tutulmalı. Bende 13 temmuzda gidicem ikili teste ozaman sormak istiyorum bu düşündüklerimi tabi doktor ne der bilmiyorum yada gerek varmıdır onu da bilmiyorumEvet gecmiyor hic bir ay. Ben bu ay kendi doktoruma henuz gitmedim.yakin bir hastanede baktim minnosa iyiydi ufaktan hareketlenmis2 temmuzda ikili test olucaz,bakalim.onun sonucu bir hafta sonraya cikicak o zaman gidecegiz gene doktora. 3 ay olunca 2.trimestere geciliyormus ya o ilk basta yaptigimiz kan tahlillerini teniden yapacakmiyiz?biliyor musun??
Moralim öyle bozukki.. Ailemden birine anlatsam büyütürler paramız yok sanarlar falan falan neyse anlatayım. Dün değil önceki gün karşı komşum ki çok severdim kendisini kapıyı çaldı açtım, binanın giderinin patladığını ve yapılacağını daire başına 67 tl düştüğünü söyledi. Tamam abla ev sahibine söyleriz dedim. Parayıda bina sahibi bi abla topluyormuş. Sonra eşim söylemeyi unutmuş ev sahibine, e ay sonu bizde para kalmadı. Eşim çok iyi maaş alır ama yeni evliyiz taksitler vs derken ay sonu zor geliyor şu sıralar.. Dün yine geldi ablacım tamam dedim canan ablaya vericem ben parasını çekti gitti. Bugun tam bir sevgi pıtırcığıyım, nasıl mutluyum kendimce. Kapı çaldı abla yine geldi, suratı beş karış, ay dedi 3 dür geliyorum, vericeğiniz 67 lira para canan da beni sıkıştırıp duruyor. Aaa dedim yeter. İnsan halinden anlayın biraz, ay sonu kaldı ki parayı ben değil ev sahibi verecek yeter yahu dedim.
1 ay sonra çıkıcam zaten evden, ayrıca siz değil canan hanım gelsin madem öyle dedim kapadım kapıyı. Daha önce hiç böyle koymamıştı. Biliyorum 2 ay sonra paşalar gibi yaşayacağız, borçlarımız bitiyo çok şükür, ay sonu derdimiz kalmıyo.. Ama koydu bi an 67 lirayı suratına çarpamamak. Yemek yapıcaktım baktım soğan kalmamış oturdum mutfakta hüngür hüngür ağladım. Sonra gittim soğanımı aldım ama daha yemek yapamadım ağlamaktan. Öyle yani. İçimi dökeyim dedim. Çaresiz hissettim bi an..
Sıkma canını canım bazen insanın cebinde parası olmayabilir .....biz de çift maasliyiz ama bazen llmayinca olmuyor para. ..üzme kendiniMoralim öyle bozukki.. Ailemden birine anlatsam büyütürler paramız yok sanarlar falan falan neyse anlatayım. Dün değil önceki gün karşı komşum ki çok severdim kendisini kapıyı çaldı açtım, binanın giderinin patladığını ve yapılacağını daire başına 67 tl düştüğünü söyledi. Tamam abla ev sahibine söyleriz dedim. Parayıda bina sahibi bi abla topluyormuş. Sonra eşim söylemeyi unutmuş ev sahibine, e ay sonu bizde para kalmadı. Eşim çok iyi maaş alır ama yeni evliyiz taksitler vs derken ay sonu zor geliyor şu sıralar.. Dün yine geldi ablacım tamam dedim canan ablaya vericem ben parasını çekti gitti. Bugun tam bir sevgi pıtırcığıyım, nasıl mutluyum kendimce. Kapı çaldı abla yine geldi, suratı beş karış, ay dedi 3 dür geliyorum, vericeğiniz 67 lira para canan da beni sıkıştırıp duruyor. Aaa dedim yeter. İnsan halinden anlayın biraz, ay sonu kaldı ki parayı ben değil ev sahibi verecek yeter yahu dedim.
1 ay sonra çıkıcam zaten evden, ayrıca siz değil canan hanım gelsin madem öyle dedim kapadım kapıyı. Daha önce hiç böyle koymamıştı. Biliyorum 2 ay sonra paşalar gibi yaşayacağız, borçlarımız bitiyo çok şükür, ay sonu derdimiz kalmıyo.. Ama koydu bi an 67 lirayı suratına çarpamamak. Yemek yapıcaktım baktım soğan kalmamış oturdum mutfakta hüngür hüngür ağladım. Sonra gittim soğanımı aldım ama daha yemek yapamadım ağlamaktan. Öyle yani. İçimi dökeyim dedim. Çaresiz hissettim bi an..
Ikili test yaptiracakmisin canim yaklasik iki hafta sonra zamani geliyor gibi ben 3 temmuza randevu aldimEvet sanki 7. Haftalarda bi ara yine kaybolmuştu korkmuştum sonra tekrar acımaya başladı şimdi yine gitti. benim uçlarda hala bi kıpırtı yok ama yanları fln acırdı genelde sabah daha kalktığım gibi farkederdim yürürken. bebişler artık büyüseler de hareket edip ben burdayım deseler öyle rahatlasak yoksa böyle acaba napıyo gelişiyomu ters bişi varmıdır diye aklına düşüyo insanın ister istemez. Bide son kontrolden sonra 1 ay sonraya randevu verdi 3 haftamız kaldı bekle ki geçsin
Canim sikma canini. Bu herkesin basina geliyor. Esimde bende calisiyoruz ama borclardan ay sonuna para kalmiyor. Sakin ol, bosveeeeeeeeeer bebisini düşün mutlu olMoralim öyle bozukki.. Ailemden birine anlatsam büyütürler paramız yok sanarlar falan falan neyse anlatayım. Dün değil önceki gün karşı komşum ki çok severdim kendisini kapıyı çaldı açtım, binanın giderinin patladığını ve yapılacağını daire başına 67 tl düştüğünü söyledi. Tamam abla ev sahibine söyleriz dedim. Parayıda bina sahibi bi abla topluyormuş. Sonra eşim söylemeyi unutmuş ev sahibine, e ay sonu bizde para kalmadı. Eşim çok iyi maaş alır ama yeni evliyiz taksitler vs derken ay sonu zor geliyor şu sıralar.. Dün yine geldi ablacım tamam dedim canan ablaya vericem ben parasını çekti gitti. Bugun tam bir sevgi pıtırcığıyım, nasıl mutluyum kendimce. Kapı çaldı abla yine geldi, suratı beş karış, ay dedi 3 dür geliyorum, vericeğiniz 67 lira para canan da beni sıkıştırıp duruyor. Aaa dedim yeter. İnsan halinden anlayın biraz, ay sonu kaldı ki parayı ben değil ev sahibi verecek yeter yahu dedim.
1 ay sonra çıkıcam zaten evden, ayrıca siz değil canan hanım gelsin madem öyle dedim kapadım kapıyı. Daha önce hiç böyle koymamıştı. Biliyorum 2 ay sonra paşalar gibi yaşayacağız, borçlarımız bitiyo çok şükür, ay sonu derdimiz kalmıyo.. Ama koydu bi an 67 lirayı suratına çarpamamak. Yemek yapıcaktım baktım soğan kalmamış oturdum mutfakta hüngür hüngür ağladım. Sonra gittim soğanımı aldım ama daha yemek yapamadım ağlamaktan. Öyle yani. İçimi dökeyim dedim. Çaresiz hissettim bi an..
Niye agliyorsun canim aglama ,onlarin yaptigi ayip,ikidebir kapiya gelip de istenmez ki.... insan azcik dusunceli olur da anlar iyi yapmissin.haddini bildirmekle boyle seyler olur evliligin ilk baslati sikintilidir,gecip gidince gulersin simdi agladigina...Moralim öyle bozukki.. Ailemden birine anlatsam büyütürler paramız yok sanarlar falan falan neyse anlatayım. Dün değil önceki gün karşı komşum ki çok severdim kendisini kapıyı çaldı açtım, binanın giderinin patladığını ve yapılacağını daire başına 67 tl düştüğünü söyledi. Tamam abla ev sahibine söyleriz dedim. Parayıda bina sahibi bi abla topluyormuş. Sonra eşim söylemeyi unutmuş ev sahibine, e ay sonu bizde para kalmadı. Eşim çok iyi maaş alır ama yeni evliyiz taksitler vs derken ay sonu zor geliyor şu sıralar.. Dün yine geldi ablacım tamam dedim canan ablaya vericem ben parasını çekti gitti. Bugun tam bir sevgi pıtırcığıyım, nasıl mutluyum kendimce. Kapı çaldı abla yine geldi, suratı beş karış, ay dedi 3 dür geliyorum, vericeğiniz 67 lira para canan da beni sıkıştırıp duruyor. Aaa dedim yeter. İnsan halinden anlayın biraz, ay sonu kaldı ki parayı ben değil ev sahibi verecek yeter yahu dedim.
1 ay sonra çıkıcam zaten evden, ayrıca siz değil canan hanım gelsin madem öyle dedim kapadım kapıyı. Daha önce hiç böyle koymamıştı. Biliyorum 2 ay sonra paşalar gibi yaşayacağız, borçlarımız bitiyo çok şükür, ay sonu derdimiz kalmıyo.. Ama koydu bi an 67 lirayı suratına çarpamamak. Yemek yapıcaktım baktım soğan kalmamış oturdum mutfakta hüngür hüngür ağladım. Sonra gittim soğanımı aldım ama daha yemek yapamadım ağlamaktan. Öyle yani. İçimi dökeyim dedim. Çaresiz hissettim bi an..
Masallahhh kocaman olmus senin ki:)))yaa benn bazen ne dusunuyorum simdi dogumlar 5 i 10 falan ya hep yilbasinda dogan.bebekler oluyorlar onlardan olanlar cikabilir aramizda:))))yeni yilin ilk bebekleridusunecek.birsiy kalmadi sankiİyim cnm evt bayadır yoktun ben son adet tarihimi yanlış biliyormuşum cnm onu düzelttim doktorda dedi uyumsuz tarihler dedi sonra eşimle hesapladık birkaç gün geç girmişim tarihi nisanda değil mart sonunda olmuşum
Evettt benimde toxoplasma bagisiklim yokmusHiç bi fikrim yok canım o konuda. Ama ben arada bir doktordan idrar tahlili yapmasını istemeyi düşünüyorum. Nekadar su içsem de yinede idrarda yanma olabiliyo. onun dışında kendisi ne ister bilmiyorum. Ha bide toksoplasma testini tekrarlamalı bence mesela benim bağışıklığım yokmuş o bakteriye karşı ve sebze meyveyi nekadar yıkasam da içim rahat etmiyo et yemeği fln da yapıyorum sürekli. Bence o da kontrol altında tutulmalı. Bende 13 temmuzda gidicem ikili teste ozaman sormak istiyorum bu düşündüklerimi tabi doktor ne der bilmiyorum yada gerek varmıdır onu da bilmiyorum
canim.hic canini sikma bunlari borc odeyen odemeyen herkes yasio o kadinin terbiyesizligiMoralim öyle bozukki.. Ailemden birine anlatsam büyütürler paramız yok sanarlar falan falan neyse anlatayım. Dün değil önceki gün karşı komşum ki çok severdim kendisini kapıyı çaldı açtım, binanın giderinin patladığını ve yapılacağını daire başına 67 tl düştüğünü söyledi. Tamam abla ev sahibine söyleriz dedim. Parayıda bina sahibi bi abla topluyormuş. Sonra eşim söylemeyi unutmuş ev sahibine, e ay sonu bizde para kalmadı. Eşim çok iyi maaş alır ama yeni evliyiz taksitler vs derken ay sonu zor geliyor şu sıralar.. Dün yine geldi ablacım tamam dedim canan ablaya vericem ben parasını çekti gitti. Bugun tam bir sevgi pıtırcığıyım, nasıl mutluyum kendimce. Kapı çaldı abla yine geldi, suratı beş karış, ay dedi 3 dür geliyorum, vericeğiniz 67 lira para canan da beni sıkıştırıp duruyor. Aaa dedim yeter. İnsan halinden anlayın biraz, ay sonu kaldı ki parayı ben değil ev sahibi verecek yeter yahu dedim.
1 ay sonra çıkıcam zaten evden, ayrıca siz değil canan hanım gelsin madem öyle dedim kapadım kapıyı. Daha önce hiç böyle koymamıştı. Biliyorum 2 ay sonra paşalar gibi yaşayacağız, borçlarımız bitiyo çok şükür, ay sonu derdimiz kalmıyo.. Ama koydu bi an 67 lirayı suratına çarpamamak. Yemek yapıcaktım baktım soğan kalmamış oturdum mutfakta hüngür hüngür ağladım. Sonra gittim soğanımı aldım ama daha yemek yapamadım ağlamaktan. Öyle yani. İçimi dökeyim dedim. Çaresiz hissettim bi an..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?