2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla rahatladım
Ödem gitti sanki vücudumdan
İnşallah düzenli olur artık

Merhaba kızlar bende genelde okumaya çalışıyorum ama bebisin büyüdükçe azalan uykuları bazen yemek yememe bile engel oluyor. Henüz yürümüyor sadece sehba veya koltuga dayanarak ayakta durabiliyor ve koltuk altından tutunca yaşlılar gibi hızlı hızlı yürüyor bu bile sürekli tetikte olmama neden oluyor bir de yürümeye başlarsa ne olacak tahmin edemiyorum. Artık parkta yurutmemi istiyor bu nedenle artık düzgün bir ayakkabıya ihtiyacım var ama iyi denilen kifds veya strike riter fln çok pahalı nike çok ağır ve sert geldi adidas lar fena değil ama yorumlarda genelde ilk ayakkabısının %100 deri ve hafif esnek olması önerilmiş. siz neler aldınız onerilerinize ihtiyacım var.

Teşekkür ederim. Bugün biraz daha iyiydi süt ve çayla temizledik ınş.gecer

Kızlar bugun büyük oğlumun çiş eğitimine başladım. 15-20 dakikada bir tuvaletteyz. İyi gidiyor çok şükür. Sadece bir kere unuttum tuvalete götürmeyi baktım anne b...kum geliyor diye bagormasiyla cisini kaçırmasi bir oldu. Kizmamaya çalışıyorum . Ama canım çıktı ya . Tuvalet seanslarnda küçüğü çok ağlıyor

Son düzenleme:
Ah lolla bizim cadinin süpürgesi eksik bi
Yalandan çığlık atıp ağlamalar ben sinirden gulunce
Oda güldügumu görünce başlıyor gülmeye
Gündüz uykusu yarım saat bir kez uyuyor gece uykusuna yatana kadar

Sürekli hareket halinde kanepe başlarından tutup yürümek istiyor
Mutfak cekmecelerini boşaltıyor hep yanindayim

Elini defalarca cekmecelere sikistirdi
Defalarca düştü ben yoruluyorum kızım yorulmuyor maşallah

Bugün ilkkez bir kere yatarken muhallebi yedirdim diğer öğünler sabah kahvaltısı öğlen brokoli çorbası meyveli yoğurdu bugün biraz iyiydi az yedi ama yedi çok şükür

Ulen oğlanı uyuttum bi açma bi kurabiye yapayım dedim aylardır yapmıyorum. 948563 kere uyandı açmaları pişirdim kurabiyeleri eşime dedim fırına at diye. Yanından kalkınca uyanıyo oğlan 2 gece benle yattı alıştı. Adama dedim ki 15-20 dk sonra pişer bu arada bak hafif pembeleşince al bak kızarmayacak bunlar diye. Yanık kokusuna fırladım hemen oğlan uyandı yırtınıyo kalktım diye kurabiyeler yanmış ben adama bağırıyorum ay bi de nolmuş canım ne yanması ben yerim onları diyo iyice dellendim. Oğlana da bağırdım sinirimden
Adama dedim git başımdan bak cevap verip durma daha çok sinirleniyorum çocuk korkuyo kaybol dedim. Oğlanı sakinleştirdim yine de uyumadı sarılıp yatmak istiyo ben de kalkıp gidip sakinleşmek istiyorum. Adamı çağırdım yat oğlanın yanına ben gidiyorum onu uyutunca da mutfağı toplican dedim ceza verdim
Tamam abarttığımı biliyorum muayyen günümdeyim adet günüm geçti oluyo gibiyim de tam da olamıyorum gerginim hormonlar altüst kurabiyeleri yaktı diye adama şiddet uygulayacaktım nerdeyse
Bir erkek daha kadın şiddetine maruz kaldı sayın seyirciler şov tv vapşat ihbar hattından haberlere düşecektim

Adidas dragon giyiyor kızım şuan ama çok ince. tavsiye etmem. şu model olarak hepsi birbirine benzeyen deri ortopedik ilk adım ayakkabıları var. en doğrusu onlar diye düşünüyorum. bende yakında alicam. zira ufaktan "ilk adım"larını atmaya çalışıyor.

Selam annişler. Herşey gitgide daha zor olmaya başladı. Otursa rahat edicem dedim bisey değişmedi. Emeklese de kucaktan inse dedim her deliğe girmeye başladı. Şimdi sıralıyor heran arkasındayım yürüsede kurtulsam diyorum. Ama düşme derdi yürüyünce de bitmeyecek.
Yemek yedirme işkence.. gündüz uykuları 15dk geceler bölük pörçük.. Diş derdi bitmek bilmiyor sinirinden nereleri ısıracağını şaşırıyor.
Sonra sonra kimbilir ne dertler çıkacak..
Gece gece iyi kararttım içimi hadi bakalım

Uykusuz bebislere bizimkide katildi. Zaten uykusu azdı iyice azaldi. Gece gozu kapali oturuyor yataginda sabaha kadar yer fegistiriyor. Ne gunduz ne gece uykusu var. Gunduz uykusuluktan rengi zaten beyaz badana betazi oluyor. Uyku var dalamiyor. Birini gorunce simarmakar . Sinirlenince kendini sıkarak bagiriyor. Anasonu vermedim miktari ayarlamasi olmuyo bitkisel uyku ilaci aldi esim hem gaza iyi geliyor. Onu deniycem. Uykusuz olunca tutunup geziyor benimki ayni anda birkac iste yapinca düşüp kafayi vuruyo devamli. Annemi anne biliyo seviyo anne ,anneanne diyiliyor. Mismommy deyince beni seviyor . Sanirim bana adimla seslenecek bagirmayi birakip konusursa. Gel, mama, baba , dede, halla halla diyo. Merhaba deyince tokalasiyo, el salliyo Cak yapiyo. Kumandanin tusuna tek parmakla basip karistiriyo tv yi. Toplari eliyle atip emekleyerek heryere gidiyor basra toptu artik ne bulursa eliyle atip gidiyor.

ben yerim onları ,demesi hafifletici sebepmiş aslında .ben enişteden yanayım,hormonlarına hakim ol maze

ben yerim onları ,demesi hafifletici sebepmiş aslında .ben enişteden yanayım,hormonlarına hakim ol maze

Tamam abarttım ama göz göre göre nasıl yaktı onları ayak seslerini duyuyorum bi de sürekli mutfağa gidip geliyo bakıyo bağıra bağıra gitti kurabiyeler

Gece hiç uyumadık en son saate baktığımda üçü geçiyodu.
Sabah da 9buçuğa kadar uyumuşuz ttnet müşteri hizmetlerinden aradılar carcar çaldı telefon bizimki zıpladı hemen tabi. Ben uykumu alamadım daha kafam sepet gibi. Sabah sabah aranır mı ökz bunlar yaa..

Haha ay bende gecen gun yaptim kurabiye dua ede ede nolur uyanmasin diye sagolsun 100 kere uyaniyo sirtim agriyo bugnde gece klkti oynadi bide cene var ki susmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…