- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.001
Valla rahatladımHiç durmuyor hep hareket halinde beni gören sen nasıl zayiflamiyorsun hayret diyorlar
Daha adette olamadımLollapollosaa sende olmuşsun oh ne rahatlamissindir valla darısı benim başıma
Psikolojim bozuldu resmen
Kızlar Dr gitsem bişey veremez dimi olmam için
Teşekkür ederim. Bugün biraz daha iyiydi süt ve çayla temizledik ınş.gecercanım yaa geçmiş olsun..mikrobikse yanıyordur..başı üşüdüyse başı ağrıyordur..benim başıma çocukken çok gelirdi..tozon toprağın içinde oynadığımda yada annem saçlarımı kurutmadığında bir kaç gün gözlerim çok çapaklarınırdı,ağrırdı
Amin canım sagolasin
Yaşıyo mu herkes?
Olmedikte SürünuyoruzYaşıyo mu herkes?
Adidas dragon giyiyor kızım şuan ama çok ince. tavsiye etmem. şu model olarak hepsi birbirine benzeyen deri ortopedik ilk adım ayakkabıları var. en doğrusu onlar diye düşünüyorum. bende yakında alicam. zira ufaktan "ilk adım"larını atmaya çalışıyor.Merhaba kızlar bende genelde okumaya çalışıyorum ama bebisin büyüdükçe azalan uykuları bazen yemek yememe bile engel oluyor. Henüz yürümüyor sadece sehba veya koltuga dayanarak ayakta durabiliyor ve koltuk altından tutunca yaşlılar gibi hızlı hızlı yürüyor bu bile sürekli tetikte olmama neden oluyor bir de yürümeye başlarsa ne olacak tahmin edemiyorum. Artık parkta yurutmemi istiyor bu nedenle artık düzgün bir ayakkabıya ihtiyacım var ama iyi denilen kifds veya strike riter fln çok pahalı nike çok ağır ve sert geldi adidas lar fena değil ama yorumlarda genelde ilk ayakkabısının %100 deri ve hafif esnek olması önerilmiş. siz neler aldınız onerilerinize ihtiyacım var.
Ulen oğlanı uyuttum bi açma bi kurabiye yapayım dedim aylardır yapmıyorum. 948563 kere uyandı açmaları pişirdim kurabiyeleri eşime dedim fırına at diye. Yanından kalkınca uyanıyo oğlan 2 gece benle yattı alıştı. Adama dedim ki 15-20 dk sonra pişer bu arada bak hafif pembeleşince al bak kızarmayacak bunlar diye. Yanık kokusuna fırladım hemen oğlan uyandı yırtınıyo kalktım diye kurabiyeler yanmış ben adama bağırıyorum ay bi de nolmuş canım ne yanması ben yerim onları diyo iyice dellendim. Oğlana da bağırdım sinirimden
Adama dedim git başımdan bak cevap verip durma daha çok sinirleniyorum çocuk korkuyo kaybol dedim. Oğlanı sakinleştirdim yine de uyumadı sarılıp yatmak istiyo ben de kalkıp gidip sakinleşmek istiyorum. Adamı çağırdım yat oğlanın yanına ben gidiyorum onu uyutunca da mutfağı toplican dedim ceza verdim
Tamam abarttığımı biliyorum muayyen günümdeyim adet günüm geçti oluyo gibiyim de tam da olamıyorum gerginim hormonlar altüst kurabiyeleri yaktı diye adama şiddet uygulayacaktım nerdeyse
Bir erkek daha kadın şiddetine maruz kaldı sayın seyirciler şov tv vapşat ihbar hattından haberlere düşecektim
ben yerim onları ,demesi hafifletici sebepmiş aslında .ben enişteden yanayım,hormonlarına hakim ol maze
HahaUlen oğlanı uyuttum bi açma bi kurabiye yapayım dedim aylardır yapmıyorum. 948563 kere uyandı açmaları pişirdim kurabiyeleri eşime dedim fırına at diye. Yanından kalkınca uyanıyo oğlan 2 gece benle yattı alıştı. Adama dedim ki 15-20 dk sonra pişer bu arada bak hafif pembeleşince al bak kızarmayacak bunlar diye. Yanık kokusuna fırladım hemen oğlan uyandı yırtınıyo kalktım diye kurabiyeler yanmış ben adama bağırıyorum ay bi de nolmuş canım ne yanması ben yerim onları diyo iyice dellendim. Oğlana da bağırdım sinirimden
Adama dedim git başımdan bak cevap verip durma daha çok sinirleniyorum çocuk korkuyo kaybol dedim. Oğlanı sakinleştirdim yine de uyumadı sarılıp yatmak istiyo ben de kalkıp gidip sakinleşmek istiyorum. Adamı çağırdım yat oğlanın yanına ben gidiyorum onu uyutunca da mutfağı toplican dedim ceza verdim
Tamam abarttığımı biliyorum muayyen günümdeyim adet günüm geçti oluyo gibiyim de tam da olamıyorum gerginim hormonlar altüst kurabiyeleri yaktı diye adama şiddet uygulayacaktım nerdeyse
Bir erkek daha kadın şiddetine maruz kaldı sayın seyirciler şov tv vapşat ihbar hattından haberlere düşecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?