2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu gece surekli uyanmalari neden acaba artik biktim gercekten 5 bucuk aya kadar araliksiz 6 7 saat uyurdu smdi yok arkadas bi saatte 3 4 krz kalkiyo ac desem değil hasta desem degil diste yok smdilik derdi ne bu cocugun

Bu gece surekli uyanmalari neden acaba artik biktim gercekten 5 bucuk aya kadar araliksiz 6 7 saat uyurdu smdi yok arkadas bi saatte 3 4 krz kalkiyo ac desem değil hasta desem degil diste yok smdilik derdi ne bu cocugun

Benimki de öyle yaa ama ilk yatırdığımda 1buçuk saat uyurdu hep ben yatınca zırt pırt uyanırdı. Ay dün gece mafoldum gerçekten. Sırtım omzum ve boynum felaket derecede ağrıyo omzumu zor oynatıyorum zaten boynumda problem var koluma da vuruyo.
Ne zamana kadar böyle olacak merak ediyorum.

Gece sabaha kadar gözü kapalı tekme atıp kıvranıp ağlıyor. Derdi nedir çözemedim. Bi de büyüğün çiş eğitimi valla çöktüm. Çok şükür ki bir ay sonra annemlere gidiyorum. Dönmem herhalde birkaç ay. Resmen tukenmislik sendromu yasiyorum

Evet bide o var 9 buçukta yatrdm aksam 12 bucukta yatağa girdim o saatte kadar hic uyanmadi ben odaya girer girmez uyandi cocuk uyumayalim. İstiyorlar heralde gunduzde 2 saat bi 1 saatte bi uyuyo hemde araliksiz hatta dun 2 bucuk saat uyudu gece uykuyu alamiyo gunduz uyuyo bende gundz yemek evin isiyle uğraşyrm dun 40 dk uyudum ama nasl iyi geldli smdi yine yatcam sabah erken kalksn yine ama zirt pirt uyanmasn bide benmki yatarak emmiyo sevmiyo sirtim koptu butun gece

Ay biriciikk ben tek çocukla tükeniyorum sana allah yardım etsin.

Hepimizde ayni dert bu uykusuzlugun nedenini bulmamiz lazm

Benimki de öğlen 2 saat uyur akşama doğru da yarım saat. O uyuyunca bende uyusam işler kalıyo uyumayıp işleri yapsam pert oluyorum. Bi de bu aralar uykuya dalamama problemi var. Uykusuzluktan ölüyo ama dalamıyo çocuk gözleri kapalı zır zır zır kendini ordan oraya atıyo. Emerek uyurdu hep şimdi emziriyorum yok yanına yatıp pışpışlıyorum yok ayağımda sallıyorum beşiğinde sallıyorum bayaaa uzun bir dalma süreci geçiriyoruz. Şimdi uyuttum ben de yatıcam.

Uykuya enerken geciyo ama yatagina koyduktn sonra surekli kipirdiyo uyandiriyo kendini bende uyuttn smdi uyucam insallah evi toplamayip yatsam düşünmekten uyuyamjyorm bu seferde bgn topladmda suprdmde bi yemek derdm var rahat rahat uyuysblrm

Uykuya enerken geciyo ama yatagina koyduktn sonra surekli kipirdiyo uyandiriyo kendini bende uyuttn smdi uyucam insallah evi toplamayip yatsam düşünmekten uyuyamjyorm bu seferde bgn topladmda suprdmde bi yemek derdm var rahat rahat uyuysblrm
Ben de aynen ortalığı toparladım süpürdüm yattım. Ama uyuyamıyorum mutfak toparlanacak çamaşır sepeti dolu ne zaman yıkıcam akşama ne yemek yapıcam düşünceleri içerisindeyim.

Brokoli ben sık sık vermeye calisiyorum hem cok saglikli

Zeytinyağında soğanı az soteliyorum kıymayı ekleyip kavuruyorum. Kabak,havuç,patates,pırasa,brokoli küp küp doğarayım kıymayla biraz soteliyorum. 1 diş sarımsak. Üstüne çıkacak kadar suda pişiriyorum. Yoğurt,yumurta sarısı ve unla terbiye yapıp yavaş yavaş karıştırıyorum.pişince blendır.. üstüne tereyağı nane.. besleyici mis gibi sebze çorbası ve çok severek yiyor kızım.

Herkese selamlar...
Ders çalıştığım için pek giremiyorum.
Uykusuzluktan bahsedilmiş, aynı durum bizde de mevcut.
3.disimiz geçtiğimiz pazar günü çıktı. 8 gündür agzina tek lokma koymuyordu, distenmis yavrumun derdi.
2 hafta önce emeklemeye başladık.
Kelimelerimiz: baba, abba, atta, dede, emmm, annne...
Bugün ilk kez çubuk makarna yedi. Çok beğendi :)
Bingildagimiz halen kapanmadi. 50 kurus büyüklüğünde.
En sevdiği yiyecek çubuk kraker... Faydalı birşeyi sevse olmaz mıydı
Yakaladığı seye pat pat vuruyor pamuğum, biz de kendisine bambam diyoruz
Bizde durumlar boyle..
Kuzular ve annelerine sevgiler.
Kalın sağlıcakla...

Bnm oglan hic sevmiyo sebze corbasini bide ben oyle deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…