- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.041
benımkı oyun bahcesı canım, park beşiğin genişini düşün. sallanan besıkten sonra 2. kurtarıcım :=)Cevaplarınız için teşekkür ederin kızlar
Herkes aynı durumdaymisocak bebekleri pek hareketli maşallah
Dün doktor kontrolümüz vardı dr sordu eşim yuruteci aman uzak durun parmak ucunda basar vs dedi...eşimi ikna edemem artık
Oyun çıtı mı alsam acabaSurrender kullanıyordu sanırım başka kullanan varmı hangisini kullanıyorsunuz memnunmusunuz
çıkınca emınım yapacaktır. ayyy çok huylanırımBebekleriniz dişlerini gıcırdatıyor mu ?
dısarda yerler evde zorluk cıkarırlarKızlar dün restauranta gittik söylemesi ayıp. Miraca sebze çorbası söyledim, harikaydı çok sevdi.. İçinde kabak havuç patates brokoli yarma kıyma maydanoz vardı. Bende yaptım bugün. Brokoli hiç denememiştim güzel oldu tavsiye ederim
Gecmis oksun sur. Olabilir yapabilir antibiyotik. İnsallah cabuk gecer.selam kızlar, cumartesı aksamı benımkı ateş ve ishal oldu. ishalden dolayı poposu öyle bı pişik oldu ki.. mantara döndü hatta. dokora foto attım krem verdı, aldım kullanıyorum. gıdecektım gitmedım doktora.
antıbıyotığin tesırı sanırım. halbukı aradan 1 hafta gecmıstı kullanalı. sonradan böyle oluyor mu ki?
2 gün baya ataeşlendı. ilk gün şurup verdım 2. gün vermedım
3. gün olmadı ateş.
Gecmis olsun canimselam kızlar, cumartesı aksamı benımkı ateş ve ishal oldu. ishalden dolayı poposu öyle bı pişik oldu ki.. mantara döndü hatta. dokora foto attım krem verdı, aldım kullanıyorum. gıdecektım gitmedım doktora.
antıbıyotığin tesırı sanırım. halbukı aradan 1 hafta gecmıstı kullanalı. sonradan böyle oluyor mu ki?
3. gün olmadı ateş.
Hadi gozun aydin canim yazik kiyamam yaaSelam kızlar çok şükür tasindm çok yoruldum her yerim agriyor ama yerleştim saylr tabi yığınla çamaşır varhavalar da çok sogudu tam zamanında tasinmisim pasa da kaç gündür rezl oldu beni görmediği için huysuz oldu kapıdan çıkmadan ağlıyor bırakıp gidecem sanıyor sanırım yavrum
Geçmiş olsun. Antibiyotigin icerigindekiler poposunu yakmistrselam kızlar, cumartesı aksamı benımkı ateş ve ishal oldu. ishalden dolayı poposu öyle bı pişik oldu ki.. mantara döndü hatta. dokora foto attım krem verdı, aldım kullanıyorum. gıdecektım gitmedım doktora.
3. gün olmadı ateş.
Hayırlı olsun Allah sağlık ve ağız tadıyla oturmayı nasip etsnSelam kızlar çok şükür tasindm çok yoruldum her yerim agriyor ama yerleştim saylr tabi yığınla çamaşır varhavalar da çok sogudu tam zamanında tasinmisim pasa da kaç gündür rezl oldu beni görmediği için huysuz oldu kapıdan çıkmadan ağlıyor bırakıp gidecem sanıyor sanırım yavrum
Çok gereksizYa ben girmeyeli ne kadar cok yazmissiniz bakamadim okuyamadim bile insallaj hepiniz iyisinizdir..Benim yine gunlerim atraksiyonlu geciyo..:) bakiniz gorumcem kocamin eskiden buyuk bir ask yasadigi eks manitasini instagramdan takip etmye baslamis kizda bunu..ay ben kac gundur bi fenayim anlatamam yakin arkadasima sordum sacmaliyomuyum sence abartiyosun biraz dedi bekledigim yani istedigim cvp bu olmadigi icin ona yazmadim geldim buraya simdi demem o ki evet yillarca kopmazsin arkadas olursun eyvallah aradan gecmis 10 sene simdi ne alaka ?? dimi kizlar ya ben dozunda sinirleniyorum herseye dimi simdi ona kac gundur trip atmakta hakliyim dimi
silverdin ve travazol karıstırıp kullanıyorum.Surrender geçmiş olsun kızçene. pisige hangi kremi verdi dr?
nesli_ankara06 Güle güle oturun. yeni evin en güzel yanı her bir yanın mis gibi tertemiz olması. Yerinden oynamayan gardrop tarzı eşyaların dahi altının temiz olduğunu bilmek iç huzuru..
maşallah cadıyaKızlar maşallah deyin.. kızçem yürüyor
Anneme geldim bir haftalığına sapancaya. Buraya gelmeyi beklemis zilli yürümek için. Öyle uzun uzun yürümüyor elbet ama annemden bana benden ona gidip geliyor. Nasıl heyecanlanıp seviniyor anlatamam
Bu arada 10bucuk aylık tam
aşure zamanı ben markette bulmuştum canım..şimdi varmı bilmiyorum..ama şu brokoliyi mutlaka kullanacağım..dısarda yerler evde zorluk cıkarırlar
yarma harıc genelde yapıyorum bu corbayı
yarma nerde bulunur kı?
off çok güzel,,bu tarif daha güzelmiş canım..bunu yaparım benZeytinyağında soğanı az soteliyorum kıymayı ekleyip kavuruyorum. Kabak,havuç,patates,pırasa,brokoli küp küp doğarayım kıymayla biraz soteliyorum. 1 diş sarımsak. Üstüne çıkacak kadar suda pişiriyorum. Yoğurt,yumurta sarısı ve unla terbiye yapıp yavaş yavaş karıştırıyorum.pişince blendır.. üstüne tereyağı nane.. besleyici mis gibi sebze çorbası ve çok severek yiyor kızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?