2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benımkı oyun bahcesı canım, park beşiğin genişini düşün. sallanan besıkten sonra 2. kurtarıcım :=)
çit düşünüyorsan baya saglam olmalı
o kadar saglamı da yok sanırım
yaslandımı yıkar heralde
yürüteç şuan kullanmıyoruz çünkü ayagını kenarına koyup sarkıyor zilli
ama o da kurtaırıcı :=)

selam kızlar, cumartesı aksamı benımkı ateş ve ishal oldu. ishalden dolayı poposu öyle bı pişik oldu ki.. mantara döndü hatta. dokora foto attım krem verdı, aldım kullanıyorum. gıdecektım gitmedım doktora.
antıbıyotığin tesırı sanırım. halbukı aradan 1 hafta gecmıstı kullanalı. sonradan böyle oluyor mu ki?
2 gün baya ataeşlendı. ilk gün şurup verdım 2. gün vermedım
3. gün olmadı ateş.

dısarda yerler evde zorluk cıkarırlar
yarma harıc genelde yapıyorum bu corbayı
yarma nerde bulunur kı?

Gecmis oksun sur. Olabilir yapabilir antibiyotik. İnsallah cabuk gecer.

Gecmis olsun canim

Selam kızlar çok şükür tasindm çok yoruldum her yerim agriyor ama yerleştim saylr tabi yığınla çamaşır var havalar da çok sogudu tam zamanında tasinmisim pasa da kaç gündür rezl oldu beni görmediği için huysuz oldu kapıdan çıkmadan ağlıyor bırakıp gidecem sanıyor sanırım yavrum

Hadi gozun aydin canim yazik kiyamam yaa

Geçmiş olsun. Antibiyotigin icerigindekiler poposunu yakmistr

Hayırlı olsun Allah sağlık ve ağız tadıyla oturmayı nasip etsn

Ya ben girmeyeli ne kadar cok yazmissiniz bakamadim okuyamadim bile insallaj hepiniz iyisinizdir..Benim yine gunlerim atraksiyonlu geciyo..:) bakiniz gorumcem kocamin eskiden buyuk bir ask yasadigi eks manitasini instagramdan takip etmye baslamis kizda bunu..ay ben kac gundur bi fenayim anlatamam yakin arkadasima sordum sacmaliyomuyum sence abartiyosun biraz dedi bekledigim yani istedigim cvp bu olmadigi icin ona yazmadim geldim buraya simdi demem o ki evet yillarca kopmazsin arkadas olursun eyvallah aradan gecmis 10 sene simdi ne alaka ?? dimi kizlar ya ben dozunda sinirleniyorum herseye dimi simdi ona kac gundur trip atmakta hakliyim dimi

Çok gereksiz
Görümcenin yaptığı yani
Trip atmakta haklısın

silverdin ve travazol karıstırıp kullanıyorum.

maşallah cadıya

off çok güzel,,bu tarif daha güzelmiş canım..bunu yaparım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…