- 11 Temmuz 2015
- 1.000
- 1.455
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.061
hakikaten görümcenin yaptığı iş mi şimdi.ne gereği vardı sanki,çok mu lazımdı..ona trip atmakta haklısın...ben triple kalmazdım,ama sen dozunda sinirlen boşver..hamilemiydin canım sen,,öyle hatırlıyorum..Ya ben girmeyeli ne kadar cok yazmissiniz bakamadim okuyamadim bile insallaj hepiniz iyisinizdir..Benim yine gunlerim atraksiyonlu geciyo..:) bakiniz gorumcem kocamin eskiden buyuk bir ask yasadigi eks manitasini instagramdan takip etmye baslamis kizda bunu..ay ben kac gundur bi fenayim anlatamam yakin arkadasima sordum sacmaliyomuyum sence abartiyosun biraz dedi bekledigim yani istedigim cvp bu olmadigi icin ona yazmadim geldim buraya simdi demem o ki evet yillarca kopmazsin arkadas olursun eyvallah aradan gecmis 10 sene simdi ne alaka ?? dimi kizlar ya ben dozunda sinirleniyorum herseye dimi simdi ona kac gundur trip atmakta hakliyim dimi
Sebzeleri eşit miktarda ve az az koyman gerekiyor,gerçekten çok güzel. Dereotuda ekleyebilirsin,benim kız seviyor :)off çok güzel,,bu tarif daha güzelmiş canım..bunu yaparım ben
8 aydan sonra kapanmasi notmal 2 milim kalmis bizimkidekızlar ,bebeklerinizin bıngıldakları ne alemde..bizimki kapandı nerdeyse ,sertleşti..erkenmi kapandı acaba
Gecmis olsun bu arada. Tarhana yap bu ara minige size ve minige iyi gelir. Butun sebzeler var zaten. Tavuk cirbasida iyi geliyor soguk alginligina ama hormonsuz tavuk bulabilirsen. Brokolinin corbasini kendimizede yapiyoruz diger turlu sebzeyle aramiz cok yok. Bizim minik bizimde soframizi degistirdi.kızlar ,bebeklerinizin bıngıldakları ne alemde..bizimki kapandı nerdeyse ,sertleşti..erkenmi kapandı acaba
gerçekten soframız çok değişti canım haklısın..tuzsuz salçasız margarinsiz acısız..tarhana yapıyım da içelim iyi fikirGecmis olsun bu arada. Tarhana yap bu ara minige size ve minige iyi gelir. Butun sebzeler var zaten. Tavuk cirbasida iyi geliyor soguk alginligina ama hormonsuz tavuk bulabilirsen. Brokolinin corbasini kendimizede yapiyoruz diger turlu sebzeyle aramiz cok yok. Bizim minik bizimde soframizi degistirdi.
böyle kapandığı yer çukur ve artık o eski yumuşaklık kalmadı..8 aydan sonra kapanmasi notmal 2 milim kalmis bizimkide
Canım tarhana yı nasıl yapıyorsungerçekten soframız çok değişti canım haklısın..tuzsuz salçasız margarinsiz acısız..tarhana yapıyım da içelim iyi fikir
bu sene tarhanayı pazardan alıyorum canım,,beypazarı tarhanası..sıvıyağ,nane ve az tuz atıp karıştırarak pişiriyorum..sonra sarmısaK katıyorum..evde varsa kıyma da katıyorum..Canım tarhana yı nasıl yapıyorsun
Sağol canım baharatçılarda varmıdır kibu sene tarhanayı pazardan alıyorum canım,,beypazarı tarhanası..sıvıyağ,nane ve az tuz atıp karıştırarak pişiriyorum..sonra sarmısaK katıyorum..evde varsa kıyma da katıyorum..
Masallah canim darisi bize :)Kızlar maşallah deyin.. kızçem yürüyor
Anneme geldim bir haftalığına sapancaya. Buraya gelmeyi beklemis zilli yürümek için. Öyle uzun uzun yürümüyor elbet ama annemden bana benden ona gidip geliyor. Nasıl heyecanlanıp seviniyor anlatamam
Bu arada 10bucuk aylık tam
Benmki onun ustndendw atlaroyun çiti düşünenlere fikir olsun. malzemeler; çamaşırlık, carsaf ve çamasır ipi :=)
Agrir canim hemde nasil agrir.benim 4 yasindaki oglum dogdu dogali hala cok yaramaz bebeklik doneminde canima yetyodu o kadar uykusuz kaliyodumki 2 elimde tamamen karincalaniyodu.cok korkuyodum bisey olacak diye.cok sukur simdi gecti.bi kac ay oncesine kadar gece 10 kere kalkiyodu dusun yani bu yasta.sonra tv de ibrahim saracoglu uyumayan cocugun bas ucuna lavanta koyun kesede dedi.bende hemen ince pantolon corabimin icine koydm yatagina bagladim ogun bugundur seytan kulagina kursun mis gibi deliksiz uyuyo.bizde ise yaradi.simdi msjini okuyunca yazayim dedim.hatta konu acmistim burada.Kizlar benim psikolojim bozuldu bugun baya bi bagirdim Ardaya mahvetti beni sabah kalkti hic uyumadi uykusuzluktan oluyo aglayip duruyo ama yok uyumuyo kizdm bagrdm sonra pisman oldm tabi ama kollarimda derman kalmadi insanin parmaklari ağrır mi ya parmaklarim agriyo
Gecmis olsun sur... Ayni gun benimkide ateslendi 3-4 gun boyunca 38,8 en yuksek atesi oldu, hafif ishaldi, hicbirsey yemiyordu. Pisik oldu hametan kullandim bi kac kez gecti. Ates kesilince vucunda dokuntuler basladi, huysuzluk hat safada, yatmak istiyordu surekli. Yatincada sikiliyor agliyordu. Doktora gittik teshis icin, Kizamikcik geciriyormus yavrum... evin icinde kizamikcik bulasmis ...... meger yemiyor diye sikayet ettigim zamanlar yiyormus... agzina lokma koymuyor hala... cok bitkin dustu vucudu..selam kızlar, cumartesı aksamı benımkı ateş ve ishal oldu. ishalden dolayı poposu öyle bı pişik oldu ki.. mantara döndü hatta. dokora foto attım krem verdı, aldım kullanıyorum. gıdecektım gitmedım doktora.
antıbıyotığin tesırı sanırım. halbukı aradan 1 hafta gecmıstı kullanalı. sonradan böyle oluyor mu ki?
2 gün baya ataeşlendı. ilk gün şurup verdım 2. gün vermedım
3. gün olmadı ateş.
Cok Gecmis olsun canimGecmis olsun sur... Ayni gun benimkide ateslendi 3-4 gun boyunca 38,8 en yuksek atesi oldu, hafif ishaldi, hicbirsey yemiyordu. Pisik oldu hametan kullandim bi kac kez gecti. Ates kesilince vucunda dokuntuler basladi, huysuzluk hat safada, yatmak istiyordu surekli. Yatincada sikiliyor agliyordu. Doktora gittik teshis icin, Kizamikcik geciriyormus yavrum... evin icinde kizamikcik bulasmis ...... meger yemiyor diye sikayet ettigim zamanlar yiyormus... agzina lokma koymuyor hala... cok bitkin dustu vucudu..
Bende aldm lavanta ama koymadm kokusu rahatsiz ederse diye yarn koyuyum bi insallah ise yarar bizde de gundz uyumasin hadi neyse bi sekilde idare ediliyo ama gece 100 kere kalkiyo mahvediyo beniAgrir canim hemde nasil agrir.benim 4 yasindaki oglum dogdu dogali hala cok yaramaz bebeklik doneminde canima yetyodu o kadar uykusuz kaliyodumki 2 elimde tamamen karincalaniyodu.cok korkuyodum bisey olacak diye.cok sukur simdi gecti.bi kac ay oncesine kadar gece 10 kere kalkiyodu dusun yani bu yasta.sonra tv de ibrahim saracoglu uyumayan cocugun bas ucuna lavanta koyun kesede dedi.bende hemen ince pantolon corabimin icine koydm yatagina bagladim ogun bugundur seytan kulagina kursun mis gibi deliksiz uyuyo.bizde ise yaradi.simdi msjini okuyunca yazayim dedim.hatta konu acmistim burada
erişte ,kuru patlıcan,biber ,kuru bakliyat satan yerlede oluyor canım..Sağol canım baharatçılarda varmıdır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?