2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ,evcek hastalandık,grip yine...29 kasımda '' ohh kasımı hastalanmadan atlattık '' dedimmmm ,30 kasımda hastalandık.dilimin ucundaymış sanki

hakikaten görümcenin yaptığı iş mi şimdi.ne gereği vardı sanki,çok mu lazımdı..ona trip atmakta haklısın...ben triple kalmazdım,ama sen dozunda sinirlen boşver..hamilemiydin canım sen,,öyle hatırlıyorum..

kızlar ,bebeklerinizin bıngıldakları ne alemde..bizimki kapandı nerdeyse ,sertleşti..erkenmi kapandı acaba
Gecmis olsun bu arada. Tarhana yap bu ara minige size ve minige iyi gelir. Butun sebzeler var zaten. Tavuk cirbasida iyi geliyor soguk alginligina ama hormonsuz tavuk bulabilirsen. Brokolinin corbasini kendimizede yapiyoruz diger turlu sebzeyle aramiz cok yok. Bizim minik bizimde soframizi degistirdi.

gerçekten soframız çok değişti canım haklısın..tuzsuz salçasız margarinsiz acısız..tarhana yapıyım da içelim iyi fikir

Masallah canim darisi bize :)

.Kizlar benim psikolojim bozuldu bugun baya bi bagirdim Ardaya mahvetti beni sabah kalkti hic uyumadi uykusuzluktan oluyo aglayip duruyo ama yok uyumuyo kizdm bagrdm sonra pisman oldm tabi ama kollarimda derman kalmadi insanin parmaklari ağrır mi ya parmaklarim agriyo

Agrir canim hemde nasil agrir.benim 4 yasindaki oglum dogdu dogali hala cok yaramaz bebeklik doneminde canima yetyodu o kadar uykusuz kaliyodumki 2 elimde tamamen karincalaniyodu.cok korkuyodum bisey olacak diye.cok sukur simdi gecti.bi kac ay oncesine kadar gece 10 kere kalkiyodu dusun yani bu yasta.sonra tv de ibrahim saracoglu uyumayan cocugun bas ucuna lavanta koyun kesede dedi.bende hemen ince pantolon corabimin icine koydm yatagina bagladim ogun bugundur seytan kulagina kursun mis gibi deliksiz uyuyo.bizde ise yaradi.simdi msjini okuyunca yazayim dedim.hatta konu acmistim burada

Son düzenleme:
Gecmis olsun sur... Ayni gun benimkide ateslendi 3-4 gun boyunca 38,8 en yuksek atesi oldu, hafif ishaldi, hicbirsey yemiyordu. Pisik oldu hametan kullandim bi kac kez gecti. Ates kesilince vucunda dokuntuler basladi, huysuzluk hat safada, yatmak istiyordu surekli. Yatincada sikiliyor agliyordu. Doktora gittik teshis icin, Kizamikcik geciriyormus yavrum... evin icinde kizamikcik bulasmis ...... meger yemiyor diye sikayet ettigim zamanlar yiyormus... agzina lokma koymuyor hala... cok bitkin dustu vucudu..

Cok Gecmis olsun canim

Bende aldm lavanta ama koymadm kokusu rahatsiz ederse diye yarn koyuyum bi insallah ise yarar bizde de gundz uyumasin hadi neyse bi sekilde idare ediliyo ama gece 100 kere kalkiyo mahvediyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…