- 11 Temmuz 2015
- 1.000
- 1.455
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.081
canım yaa,yorgunluğunu anlıyorum ,ama keşke bağırmasaydın..sıkıntısı olmasa ağlamaz,bağırmak çözüm değilki,çocuğun aklını ve yüreğini yaralamaktan başka bi işe yaramaz...Kizlar benim psikolojim bozuldu bugun baya bi bagirdim Ardaya mahvetti beni sabah kalkti hic uyumadi uykusuzluktan oluyo aglayip duruyo ama yok uyumuyo kizdm bagrdm sonra pisman oldm tabi ama kollarimda derman kalmadi insanin parmaklari ağrır mi ya parmaklarim agriyo
Atomcum çok geçmiş olsunn zeynoyaGecmis olsun sur... Ayni gun benimkide ateslendi 3-4 gun boyunca 38,8 en yuksek atesi oldu, hafif ishaldi, hicbirsey yemiyordu. Pisik oldu hametan kullandim bi kac kez gecti. Ates kesilince vucunda dokuntuler basladi, huysuzluk hat safada, yatmak istiyordu surekli. Yatincada sikiliyor agliyordu. Doktora gittik teshis icin, Kizamikcik geciriyormus yavrum... evin icinde kizamikcik bulasmis ...... meger yemiyor diye sikayet ettigim zamanlar yiyormus... agzina lokma koymuyor hala... cok bitkin dustu vucudu..
Evet canim oyleyim hala atarliyim du bakim nolcak =)hakikaten görümcenin yaptığı iş mi şimdi.ne gereği vardı sanki,çok mu lazımdı..ona trip atmakta haklısın...ben triple kalmazdım,ama sen dozunda sinirlen boşver..hamilemiydin canım sen,,öyle hatırlıyorum..
Insallah ise yarar canim bizde yaradi cok sukur dene bakalim.zarari olsa tv de soylemezdi ibrahim saracogluBende aldm lavanta ama koymadm kokusu rahatsiz ederse diye yarn koyuyum bi insallah ise yarar bizde de gundz uyumasin hadi neyse bi sekilde idare ediliyo ama gece 100 kere kalkiyo mahvediyo beni
Evet biliyorum sonra pisman oldum zaten oturdum agladim psikolojim bozuldu iyice esimle anlasamiyoruz surekli aklimda bosanma düşüncesi var bide isten cikti evde 1 aydir iyice bunaldm Stres yaptmcanım yaa,yorgunluğunu anlıyorum ,ama keşke bağırmasaydın..sıkıntısı olmasa ağlamaz,bağırmak çözüm değilki,çocuğun aklını ve yüreğini yaralamaktan başka bi işe yaramaz..
Aynen bugn bi koyuyum gunduz uykusunda felan surekli koyuyo msnInsallah ise yarar canim bizde yaradi cok sukur dene bakalim.zarari olsa tv de soylemezdi ibrahim saracoglu
Ay kıyamam kuzum. Niye işten çıktı. Bizde anlaşamıyoruz canım doğumdan sonra bir hal oldu. Evlimiyiz arkadaş mo bilemedimEvet biliyorum sonra pisman oldum zaten oturdum agladim psikolojim bozuldu iyice esimle anlasamiyoruz surekli aklimda bosanma düşüncesi var bide isten cikti evde 1 aydir iyice bunaldm Stres yaptm
Evet biliyorum sonra pisman oldum zaten oturdum agladim psikolojim bozuldu iyice esimle anlasamiyoruz surekli aklimda bosanma düşüncesi var bide isten cikti evde 1 aydir iyice bunaldm Stres yaptm
Ay kıyamam kuzum. Niye işten çıktı. Bizde anlaşamıyoruz canım doğumdan sonra bir hal oldu. Evlimiyiz arkadaş mo bilemedim
Yine tarif vereyim :) 2 türlü yapıyorum tarhana. Domates sos(annem yazdan yapmıştı),sarımsak az kavuruyorsun. Tarhanayı kasede biraz suda bekletiyorum kolay açılıyor. Domates sosun üstüne biraz et,tavuk ne varsa onun suyu geriye kalan normal suyu ekliyorsun tarhanayıda yavaş yavaş ekle pişir. Üzerine tereyağ,nane sos..bu sene tarhanayı pazardan alıyorum canım,,beypazarı tarhanası..sıvıyağ,nane ve az tuz atıp karıştırarak pişiriyorum..sonra sarmısaK katıyorum..evde varsa kıyma da katıyorum..
Artık anlayamıyorum canım eşimi. Sürekli bnm le tartışıyor bazen işi bırakmasaydım diyorumDoğumdan sonra birçok çift yaşıyo sanırım bu sorunları
İnşallah hallolunmaz sorunlar değildir
oyun çiti düşünenlere fikir olsun. malzemeler; çamaşırlık, carsaf ve çamasır ipi :=)
Cok yorucuydu isi bizede vakiy ayiramiyodu yemek bile yemiyodu isten gelince direk yatiyodu işsizlik cozulur bi sekilde ama anlasamiyorm ya cok zor hic biseyden memnun değil bide beni cok bunaltiyo surekli tartisiyorz agzindan cikan kelimelere dikkat etmiyo bi dahaki kavgamizda evi terketmeye karar verdm beklyrmAy kıyamam kuzum. Niye işten çıktı. Bizde anlaşamıyoruz canım doğumdan sonra bir hal oldu. Evlimiyiz arkadaş mo bilemedim
Bizim ki duzelcek gbi degil canim babasi bile senle gecinebilene allah sabir versin diyo kaynanadan beter kadin olsaydi iyi kaynana olurmus herseye karisir surekli kirar annesinide babasinida demedigini birakmaz sonrada onlari yapan bu degilmis gbi davranir ne yaparsam yapiyim siz bana mecbursunuz diyo sanki vazgecemicegimi saniyo ama benm kanim degil canim degil anneden babadan cocuktan vazgecemezsn ama kocadan oyle bi gecersn kiDoğumdan sonra birçok çift yaşıyo sanırım bu sorunları
İnşallah hallolunmaz sorunlar değildir
Cok geçmiş olsun canımGecmis olsun sur... Ayni gun benimkide ateslendi 3-4 gun boyunca 38,8 en yuksek atesi oldu, hafif ishaldi, hicbirsey yemiyordu. Pisik oldu hametan kullandim bi kac kez gecti. Ates kesilince vucunda dokuntuler basladi, huysuzluk hat safada, yatmak istiyordu surekli. Yatincada sikiliyor agliyordu. Doktora gittik teshis icin, Kizamikcik geciriyormus yavrum... evin icinde kizamikcik bulasmis ...... meger yemiyor diye sikayet ettigim zamanlar yiyormus... agzina lokma koymuyor hala... cok bitkin dustu vucudu..
Allah yardımcın olsun canım çok zorBizim ki duzelcek gbi degil canim babasi bile senle gecinebilene allah sabir versin diyo kaynanadan beter kadin olsaydi iyi kaynana olurmus herseye karisir surekli kirar annesinide babasinida demedigini birakmaz sonrada onlari yapan bu degilmis gbi davranir ne yaparsam yapiyim siz bana mecbursunuz diyo sanki vazgecemicegimi saniyo ama benm kanim degil canim degil anneden babadan cocuktan vazgecemezsn ama kocadan oyle bi gecersn ki
Gecmis olsun sur... Ayni gun benimkide ateslendi 3-4 gun boyunca 38,8 en yuksek atesi oldu, hafif ishaldi, hicbirsey yemiyordu. Pisik oldu hametan kullandim bi kac kez gecti. Ates kesilince vucunda dokuntuler basladi, huysuzluk hat safada, yatmak istiyordu surekli. Yatincada sikiliyor agliyordu. Doktora gittik teshis icin, Kizamikcik geciriyormus yavrum... evin icinde kizamikcik bulasmis ...... meger yemiyor diye sikayet ettigim zamanlar yiyormus... agzina lokma koymuyor hala... cok bitkin dustu vucudu..
Canım bizimkinin de dili. Öyle birşey ki söylemediğini bırakmıyor. Sonra hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Bakalım nereye kadar sabredeceğimCok yorucuydu isi bizede vakiy ayiramiyodu yemek bile yemiyodu isten gelince direk yatiyodu işsizlik cozulur bi sekilde ama anlasamiyorm ya cok zor hic biseyden memnun değil bide beni cok bunaltiyo surekli tartisiyorz agzindan cikan kelimelere dikkat etmiyo bi dahaki kavgamizda evi terketmeye karar verdm beklyrm
canım en hayırlısı neyse o olsun..aksi adamla geçinmesi çok zor bilirim..bu sorundan çocuğun en az zarar görmesini diliyorum ve senin..Bizim ki duzelcek gbi degil canim babasi bile senle gecinebilene allah sabir versin diyo kaynanadan beter kadin olsaydi iyi kaynana olurmus herseye karisir surekli kirar annesinide babasinida demedigini birakmaz sonrada onlari yapan bu degilmis gbi davranir ne yaparsam yapiyim siz bana mecbursunuz diyo sanki vazgecemicegimi saniyo ama benm kanim degil canim degil anneden babadan cocuktan vazgecemezsn ama kocadan oyle bi gecersn ki
Canim sen arda cok emiyo diyosun gece senin kokunu aradigi icinde uyanabilir.kendi kullandigin yastigi onun basina koyabilirsn.yada o gun giydigin kiyafeti ardanin bas ucuna koyabilirsin.bide cok onceden izlemistim tv de demisti.eger cocugunuz uyumuyosa gogsunuzde tasidiginiz kurdeleyi cocugunuz kiyafetine takabilirsiniz diye.benim oglan hic uyumadigi icin her denedigimi yapiyodum ama bunlar bizde ise yaramadi.yinede denemek istersen diye yzdim.ama giydigin kiyafetten umitliyim kokunun sindigi.ise yarar insallah sendeAynen bugn bi koyuyum gunduz uykusunda felan surekli koyuyo msn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?