- 30 Ocak 2015
- 19.874
- 28.720
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.101
Valla allah bi an once bana cesarwt verip yollarimizi ayrisinAllah yardımcın olsun canım çok zor
Aynen oyle canim cocuk olmasa bi dk durmazdm ya ben kendime de hayret ediyorum gozum kor muydu nasil evlendim bu adamla ben daha benim yasim ne ki bu yasta evlendim hata yaptm arkadaslarm okulu bitircekler ben cocuk sahibi oldumilknurrr22 hep derlerdi ya su cocuklar olmasa diye... bazen insan cok dogru diyor bu soze. Allah herkesn yuvasina huzur ve mutluluk versin,anlasamamak cok zor. Huylu huyundan vazgecmiyor ama,aslinda her sey bastan belli oluyormus ama iste kader kismet onune gecilmiyor. Yasanacak seyler varmis. Insallah huzur bulursunuz,senin sinirin stresin anlasilacak bir sey, cocuklarimiz hep boyle bi de. Ama iste istedgin kadar bagir cagir anlayacak yasta da degiller,az biraz dinginlik lazim bize
Ben lavantayi ince pantolon corabimin icine koyup agzini iple bagladim yataginin kosesine astim canim hep orda takili.hic almiyrum.ama gormucegi sekilde astim sende dikkat et gormesin Allah korusun tehlikeli olabilir.ben dis kismina astim yataginin.Aynen bugn bi koyuyum gunduz uykusunda felan surekli koyuyo msn
Dilleri kopsun onlarin ya adama demedifim sey kalmiyo insan oturup dusunmez mi ben bu kadar kotu bi adam miyim karim bana bunlari soyluyo kendime ceki duzen veritim diye yok ha duvara konusmusum ha onaCanım bizimkinin de dili. Öyle birşey ki söylemediğini bırakmıyor. Sonra hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Bakalım nereye kadar sabredeceğim
Amin canim insallah ya duzelir yada ayrılırızcanım en hayırlısı neyse o olsun..aksi adamla geçinmesi çok zor bilirim..bu sorundan çocuğun en az zarar görmesini diliyorum ve senin..
Evet canim arda cok emiyo kiyaferimi koydm bi kac kez birinde ise yaradi birinde yaramadi ondan mi blmyrm lavantayida koydm smdi 2 saate yakin uyuduCanim sen arda cok emiyo diyosun gece senin kokunu aradigi icinde uyanabilir.kendi kullandigin yastigi onun basina koyabilirsn.yada o gun giydigin kiyafeti ardanin bas ucuna koyabilirsin.bide cok onceden izlemistim tv de demisti.eger cocugunuz uyumuyosa gogsunuzde tasidiginiz kurdeleyi cocugunuz kiyafetine takabilirsiniz diye.benim oglan hic uyumadigi icin her denedigimi yapiyodum ama bunlar bizde ise yaramadi.yinede denemek istersen diye yzdim.ama giydigin kiyafetten umitliyim kokunun sindigi.ise yarar insallah sende
Canım lavanta ne işe yarıyorBen lavantayi ince pantolon corabimin icine koyup agzini iple bagladim yataginin kosesine astim canim hep orda takili.hic almiyrum.ama gorucegi sekilde astim sende dikkat et gormesin Allah korusun tehlikeli olabilir.ben dis kismina astim.
Aynıyız canım. Birde bizimkisi yine başlama der. Dışarıya bizimkisi bi sessiz anlatamam. Rabbim inşallah düzeltir.Dilleri kopsun onlarin ya adama demedifim sey kalmiyo insan oturup dusunmez mi ben bu kadar kotu bi adam miyim karim bana bunlari soyluyo kendime ceki duzen veritim diye yok ha duvara konusmusum ha ona
Canım lavanta ne işe yarıyorEvet canim arda cok emiyo kiyaferimi koydm bi kac kez birinde ise yaradi birinde yaramadi ondan mi blmyrm lavantayida koydm smdi 2 saate yakin uyudu
Aaa vallahi cok sevindim canim lavantanin ise yaramasinaEvet canim arda cok emiyo kiyaferimi koydm bi kac kez birinde ise yaradi birinde yaramadi ondan mi blmyrm lavantayida koydm smdi 2 saate yakin uyudu
Aynen baslama yine hep senin yüzünden kavga ediyorz diyo o bisey desede ben suscakmisim o benim kocammis cunku oldu canim dedimAynıyız canım. Birde bizimkisi yine başlama der. Dışarıya bizimkisi bi sessiz anlatamam. Rabbim inşallah düzeltir.
Canim uyku veriyo cocuga benim 4 yasindaki oglan gece gunduz hic uyumuydu.bikac ay once zahide yetisin programinda ibrahim aaracoglu cocuarinizin yataginin bas ucuna koyun ise yaricaktir dedi.cok sukur simdi sabaha kadar deliksiz uyuyo.Canım lavanta ne işe yarıyor
Iyi uyumasi icin canim okumstm ama yapmamstm denedm smdi gecede ise yaricak mi bakalmCanım lavanta ne işe yarıyor
Bak bunu ilk defa duydum hep cok sevesim geliyo alip icime sokasim iyice opuyorumAaa vallahi cok sevindim canim lavantanin ise yaramasinadilini isir nazar degmesn.bidahada sakin soyleme kimseye yazmada en cok annenin nazari deger unutma.bide ardayi cok asiri cok seversen hani bazen oluyoya icine sokasin geliyo.oyle durumlarda bos duvarlara bakki enerjini at unutma aklinda olsun.ben ne zaman iki cocugumuda cok asiri sekilde bi anda sevsem duvara bakmadigimda ya dusuyolar ya bi yerlere vuruyolar
Bnm eşimle emin eşin aynı kafa yapıya sahip. Ben erkeğim ben yaparım sen yapamazsın. önceden susuyordum ama şimdş yok öyle.Aynen baslama yine hep senin yüzünden kavga ediyorz diyo o bisey desede ben suscakmisim o benim kocammis cunku oldu canim dedim
Canım bnm oğlum 29 ocakta dünya ya geldi eşim bir hafta bana el bebek gül bebek baktı sonra ne oldu anlamadım birden değiştiBak bunu ilk defa duydum hep cok sevesim geliyo alip icime sokasim iyice opuyorum
Hadi. Bende yapayım o zaman canım. Lavanta kese leri oluyor onlardan mı ca2Canim uyku veriyo cocuga benim 4 yasindaki oglan gece gunduz hic uyumuydu.bikac ay once zahide yetisin programinda ibrahim aaracoglu cocuarinizin yataginin bas ucuna koyun ise yaricaktir dedi.cok sukur simdi sabaha kadar deliksiz uyuyo.
Sen icine sokasin geldigi zaman bos duvarlara bak.faydasini goreceksin.bide nazar degmesini istemedigin biseyi dedikten sonra dilini isir bunuda ben hep yaparimBak bunu ilk defa duydum hep cok sevesim geliyo alip icime sokasim iyice opuyorum
Onlarda olur canim ama ben ince ten rengi falan pantolon coraplari oluyoya onun icine koydum daha iyi kokusu cikar diye.sen bilirsin yinede.yataginin bas ucunun uzasamicagi veya goremicegi tarafa as.insallah ise yararHadi. Bende yapayım o zaman canım. Lavanta kese leri oluyor onlardan mı ca2
İnşallah canım. Benim kide hiç uyumuyor canım. Çok yorgun düşüyorumOnlarda olur canim ama ben ince ten rengi falan pantolon coraplari oluyoya onun icine koydum daha iyi kokusu cikar diye.sen bilirsin yinede.yataginin bas ucunun uzasamicagi veya goremicegi tarafa as.insallah ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?