- 15 Nisan 2009
- 872
- 558
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #10.761
geçmiş olsun canım. kötü şeyler düşünme bişey olmamıştırSize başıma geleni anlatayım dun misafirlikteydim oraya komşuları geldi küçük çocuk vardı bir iki dokundum sonra ne derse beğenirsiniz çocuk su çiçeği geciriyormuş dünya başıma yıkıldı sanki sabahtan beridir hastanedeyim kan verdim 4 5 gün sonra çıkacak sonuç dua edin lütfen bulaşmamış olsun yoksa aksini dusunmek bile istemiyorum doktorun yanına gidicem bekliyorum şuan aman çocuklardan uzak durun nolurrr ben yaşıyorum korkuyu siz yaşamayın
kocaelide akademi cnm.bilmiyorum ikilide geçerli mi ama bizim orda indirimimiz de var.belki de ondandır.özel muayeneler bu yönden kötü.özeller sürekli hastalarına da indirim uyguluyor bazı tahliller bedava oluyor hatta.sen hangi hastanedesin canım
rica ederim canm ne demek.takvim yapsana sendeKafam karıştı internette bisürü bilgi vardı ,yardımcı oldn teşekkür
aynen ister.ama çocuklar açısından da hemcins iyi oluyormuş.Ilkse öyle tabi. Ama şimdi benim bir oğlum var. İnsan çeşit istemiyor değil :) Tabi ki önce sağlıklı sihhatli olsun. Gerisi teferruat.
ben gidecektim ama gitmedim.özel muayeneye gidiyorum benim hamileliğim çok riskli.o yüzden böyle bir karar aldım nasipse pembe mavide doğum yapıcam.pahalı ama benim ve bebeğimin sağlığı daha önemli.Eşim böyle bir karar aldı.ucuz olacak diye senin hayatını riske atamam dedi.Slm kızlar ,
Bursada Evrim hanıma gidecek biri vardı kim oldugunu hatırlayamadım. Evrim hanımla ilgili yorumları bekliyorum
Yok canım alakası bile yok. Midem bulanıyor tavuk görünce. Kokusuna bile tahammül edemiyorum.Bu arada tavuktan falan tiksindim yazmışssınız. Benim doktorum tavuk yemeni istemiyırum dedi. Balık ve et ye ama tavuklara özellikle bu ara güvenmiyorum dedi. Benimde canım çok istiyor. Doktorunuz tavuk yemeyin dedi mi sizlere?
Evet, oğlum da erkek bekliyor dört gözle. Doğru tesbit canım :)aynen ister.ama çocuklar açısından da hemcins iyi oluyormuş.
HAyırlısı olsun canım, En önemliside içine sinmesi tabiki. NErde rahat edersen. Bende evrim hanımı çok merak ediyorum . Herkes çok ii deyip duruyor ama bilmiyorum.Randevumu aldım 8 temmuzda gidip görücem bende.ben gidecektim ama gitmedim.özel muayeneye gidiyorum benim hamileliğim çok riskli.o yüzden böyle bir karar aldım nasipse pembe mavide doğum yapıcam.pahalı ama benim ve bebeğimin sağlığı daha önemli.Eşim böyle bir karar aldı.ucuz olacak diye senin hayatını riske atamam dedi.
Doktorunla görüş mutlaka,sorun yok diyorsa korkma.. Benimde oldu 10 gün boyunca,günde birkaç damla kahve akıntı. Sonra kesildi çok şükür. Kırmızıya dönmedikçe ve ağrın olmadıkça sorun yok demişti doktorum. Kötü şeyler getirme aklına,bir çok hamilede olan bişey buslm kizlar kahverengi akintim oluyo progestone fitili kullandiktan sonra. 3 4 gundur devam ediyor insallah kotuye isaret deildir. cok korkuyorum ;(
anladim canim cok saol bilgilendirdigin icinDoktorunla görüş mutlaka,sorun yok diyorsa korkma.. Benimde oldu 10 gün boyunca,günde birkaç damla kahve akıntı. Sonra kesildi çok şükür. Kırmızıya dönmedikçe ve ağrın olmadıkça sorun yok demişti doktorum. Kötü şeyler getirme aklına,bir çok hamilede olan bişey bu
ben de özele gidiyorum 150 dediler bana da ama ayrıyeten muayene ücreti de ödeyeceğim aynı günn alamam ben hrhalde aksam 5.30da vericem kan, herhalde yarına alırımben özel muayeneye gidiyorum testi yaptırdığım gün aldım.özel hastanede en erken 1 hafta sonra alınıyor.Bir arkadaş yazmıştı 350 tl ödedim diye.Ben doktorum sayesinde 140 tl ödedim.
Düşük tehlikesi olsa rahimde kanama alanı görüyorlar ve söylüyorlar. Benimde akıntının olduğu gün doktor kontrolüm vardı,baktı ve korkma kanama görünmüyor dedi rahimde. Progestanı kullanmana gerek bile yok dedi,ben çok ısrar edince fitil olarak kullandım :) sonrada kesildi kendi kendine,bende bıraktım fitili.. Seninde kesilir inşallah yakın zamanda. Kendini yorma,dinlen bu süreçteanladim canim cok saol bilgilendirdigin icin
kese gormeye gittigimdede vardi soledim kana donusurse ara dedi .. agrim falan yokta gobegim ici kazilio sanki bole tidiklanio gibi bi hisaci deil ama hayirlisi olsun
hayırlısı hepimiz için dediğin gibi içine sinmesi çok önemli canımHAyırlısı olsun canım, En önemliside içine sinmesi tabiki. NErde rahat edersen. Bende evrim hanımı çok merak ediyorum . Herkes çok ii deyip duruyor ama bilmiyorum.Randevumu aldım 8 temmuzda gidip görücem bende.
insallah hersey yolundadir.. fitili sabah oglen aksam 1er di.. akinti olunca sabah iki aksam iki al dedi. bakalim kalp atisini bi duysam biraz daha rahatlarim insallahDüşük tehlikesi olsa rahimde kanama alanı görüyorlar ve söylüyorlar. Benimde akıntının olduğu gün doktor kontrolüm vardı,baktı ve korkma kanama görünmüyor dedi rahimde. Progestanı kullanmana gerek bile yok dedi,ben çok ısrar edince fitil olarak kullandım :) sonrada kesildi kendi kendine,bende bıraktım fitili.. Seninde kesilir inşallah yakın zamanda. Kendini yorma,dinlen bu süreçte
Ben sadece gece yatarken 1 tane kullanıyordum,zaten akıntıyı kesmek gibi bi etkiside olmadı. Doktorda kullanma demişti zaten. Sıkıntı yapma geçer inşallah,insanın canı sıkılıyor endişeleniyor anlıyorum seni.. Allah korusun bebişini sağlıkla büyüsün inşallahinsallah hersey yolundadir.. fitili sabah oglen aksam 1er di.. akinti olunca sabah iki aksam iki al dedi. bakalim kalp atisini bi duysam biraz daha rahatlarim insallah
Bende hepB
en geceleri bazen sırt üstü yattığımda 2 saniyelik bi balık yüzüyomuş hissi oluyor :) eşime hissediyorum diyorum inanmıyor. Hep aynı yerde hissediyorum.. Umarım gaz değildir
Canim ben hamileligmi ogremdgmden beri var bide beni dusun..gittim doktora ay manyagn teki cikti bosuna masraf yaptik diyo ilaclari birak progestani cok kullanmisin dusecegi varsa duserBen de çok sıkıldım yatmaktan..doktora kalsa normal hayatına devam et diyor..esim musade etmiyor yattığım halde kanama lekelenme oluyor..birşey olurmu korkusuyla yatıyorum iste mecbur..ama çok sıkıldım isi bıraktım..hic evde olmak bana gore değil mis..hemde hic..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?