2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oyle direk alinip yapilmiyorki laboratuvar ortaminda hazirlaniyor. Bir sürü aşamadan geciyor. Anormal birsey olsa herkesin vucudu direk yepki verirdi. Sonucta buzlerede yapildi .

Kansiz olunca kan veriliyor. Kotu birsey degilki. serum albumin sanirim kandan . Yanlis birseyde soylemek ustemiyorum. Diyelim ki oyle. Oyle direk kan degil ayristiriyorlar kanin icinde bir suru sey var . Onun bilmem yuzde kacini bide islemden geciyordur. Diger yazanlarda oyledir.

Benimkine hayir diyorum oda isaret parmagi havada salliyo . Sicak bardak kalirifere tutuyo eli aciyo parmagiyla hem bana bakip tutuyor inat hayir dedikce tutuyor

maşallah tatlım..harikasınız.

maşallah. benımkı de gecen köpek gördü
o anda aglıyordu sustu hemen. bi köpeğe bakıyor bı bana konusuyor benle
köpeği gösterıyor zilli. daha neler neler yapıyor da söylemeyeyım nazar deger

arkadaşımın 2,5 yaşında kızı var ''ben bu sene rahat ettim anca,sende iki yaşından sonra rahat edersin '' dedi,ben şok
Iyi ya işte yarısını atlatmışız 1yasina geldiler bile. 1sene daha sıkarız dişimizi.
Ben kime sorsam büyüdükçe başka sorunlar var diyor. Hiç rahat yokmuş
Insan bi umut verir yaoov!
Maşallah minnoşa. Gel hadi'yi görünce dikkatimi çekti. Bizim iki aydır hayatımız hadi gel'le geçiyor. Nerden dolandı ağzına sabahtan akşama hadi gel hadi gel
Acaba ben kucaklarken hep hadi gel bakalım derim ordan mı kaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…