2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Uzun kollu beyaz uzerinde mickey mause isim 1 yas yazili ve kirmizi pantolon ve taç olcak Bizde alttan siyah usten beyaz gomlek. Mickey mause renkleri

Ay unutmuşum ben senin hamike olduğunu
Kaç haftalıktı
Ben hep aynı
Tatlı kızımla günler su gibi keyifli ama yorucu geçiyo
13 haftalik olduk canim ilk defa bi agri kesici serum yedim hamile oldugumu soylesem emzirdigimi unutuyorum emzirdigimi soylesem hamileligi...Allah sonumu hayir etsin =) unuttum emzirdigimi solemeyi ve emzirdim bildigimz parol ama cam sise icinde serum verdiler var mi bi bilgisi olan

allah kolaylık versin canım..hem hamile olup hem emzirmek zor oluyordur..

nasıl gıdıyor hamılelık?

Ben konsept falan yapamıcam walla. Mavili süslemelerden alcam balonlar falan bi de magnet yaptırıcam sadece. Evde olacak kek börek falan yapıcam Allah izin verirse. Pasta yaptıracağım yere bebek çikolatası ve kurabiyesi de yaptırcam. Erkek bebeğe kıyafet başlı başına bir sorun henüz nasıl bişi alacağıma karar veremedim. Hafta içine geliyo doğumgünümüz sadece annemleri ve kvdeleri davet edicez. Aslında teyzemler dayımlar kuzenler falan hep aynı şehirdeyiz ama kış kıyamet çağırıpta zor duruma sokmak istemiyorum kimseyi çünkü uzak mesafe ve çağırsam hepsi kendini bi şekilde zorlayıp gelmek isticek.
Ayy kafam çok karışık bayılazaamm. 18 ine ne kaldı şurda bende hiçbir hazırlık yok
Sizin doğumgünü ne zaman ?

Ben napim dogum gunu icin onu bilmiyorum,bi kuzenim var gelebilirler mi belli degil. Burda bi turk arkds var iki cocuklu,uyarsa gelebilirler. Baska da kimse yok.. kendi kendimize yapsak cok mu sacma olur ilk dogum gunu,ilk hatira falan.. neyse ki bnmki 3subatta.. daha cok vaktim var dusunmeye de

Yoo gayet guzel olur canim bende oyle fazla kimseyi cagirmicam kvgil annemgil gorumcem babannem dedem bence yeterli cok bile

Kücuk birsey yaparsin. Bi pasta. Atistirmalik . Balon. Onceden dogim gunumu vardi daha akillari ermiyor. Esim istiyor. Simdi herkes yapiyor eksiklik hissediyorsun

Maviliyse kiyaferlt bulursun. Vaikikide noel baba kiravatli gomlek var. Yada mavi papyon yada kravatli beyaz gomlek altina mavi kot

Bizimki 15 inde 11 inde dogdu. Aşi falan derken hafta sonu olsun gerkes erken gelsin dedik hafta sonu yapacagiz. Gectigimiz haftasonuda mevlut yaptik kuran okutturdum on kisiydik. Allah a emanetler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…