2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçen ay histeroskopi oldum,ve rahim ağzı yetmezliğ yani servikal yetmezliğim varmış,dondurulmuş tedavisi görüyorum,şimdi içimde korku var transferden sonra hep yatmamı gerekicek,benim durumda olan arkadaşlar varmı ,hangi ilaçları kullandınız,neler yaptınız

Hayattayim canim =) =) =) hem bebek hem hamilelik yataktan cikamiyorum fenayim yani simdi de dişim agrio =( bi duzelemiyorumm..birde bana mail gelmio cok dolu ondan demekki..sizde ne var ne yokk bakalim ya hala tek hamile benmiyim =)
Ay unutmuşum ben senin hamike olduğunu
Kaç haftalıktı
Ben hep aynı
Tatlı kızımla günler su gibi keyifli ama yorucu geçiyo

Gitmiyo.. Çok klasik biliyorum ama magnet yaptırmak istiyorum ona bile el atamadım daha
Netten yaptırcam da bildiğiniz bi site var mı ?
Bir arkadaşım yaptırdı resimlinagnet.com
Açacak şeklinde yaptırıcam 30 ve üzrri 1 lira tane.kitap ayracı da var 2 tl o da
Bi de konseptimiz melek olduğu için melekli kar küeesi aldım kemeraltından 6 liraydı 30.tane alınca 3 liradan verdilwr. nasıl bi indirim oldu şoktayım hala :)
Paketler için de tül ve ip aldım kendim hazırluycam
Bi de kartondan 1 kestim
Grapon kağıdı alıp üstüne minik çiçekler yapıcam

Napim ya şuan üzerime tirmaniyor yazamiyorum anami belledi ne uyku ne oturmak hiçbir şey yok Perişan oldum sosyal hayat sıfır tuvalete gidemiyorum kimsem yok

Sizde ne var ne yok
Of zor durumdasın anlaşılan
Bizde de durumlar çok farklı deil
Bi de 2.dönem işe başlıyorum
Annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıcak
Şimdiden evde birileriyle yaşama fikri beni geriyoo

Doğumgünü hazırlıklarınız nasıl gidiyo millet?
Evde yapacagim . Suslemeler icin biriyle anlastim. Kokulu tas dagitacagim belki yanina kolonya sisesi de olur. Bizde pasta borek yapacagiz. Kiyafetinide instagramdan sioaris verdim. Erkeklere kiyafet zorlugu bebekken basliyormus. Mavi kazak mont . Kizlara dsntel pembe kirmizi cok seyler var. Çok şeker

Aynen canım ya kızlara cok güzel şeyler var nasıl kıyafet aldın canım keçeden vadi üzerine yazılar var ondan mi 45 TL diyor ya instagramda bende karasizim papyonlu bahçıvan mi alsam bilrmedm dusunuyirum daha var 31 ocaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…