2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hamleyi arkadaşım 10 yıldır olmadı çocuğum şimdi ikincide hamleyi kuzum 11 aylık ben 6 aylık hamile nasip işi on yıl olur dediler olmadı zor ama en iyisi bu olsun ins

Masallah,boyle kolayca hamile kalindigini cok duyuyoruz,nasip iste cok sukur,cok sevindim adiniza

Benim findigin azi disleri sismis,ozellikle alt sagdaki. Boyle ne acelesi var bu cocugun ya ben anlamadim ablama sordum ztn duymustum da zor cikar dedi,dort kose ya ayri ayri gelirmis falan. Boyle balon gibi olmus ya
Ya kuzum kiyamam valla aceleleri neyse ardaninda 7 mi 8 mi oldu tam gostermiyo uclari ciktigi icin goremiyorm arkadasimin kizi 16 aylik 2 disi varmis daha

Ya kuzum kiyamam valla aceleleri neyse ardaninda 7 mi 8 mi oldu tam gostermiyo uclari ciktigi icin goremiyorm arkadasimin kizi 16 aylik 2 disi varmis daha
Evet cok gec cikaranlar varmis,bizimkiler masallah.. alpin aylardir 8disi vardi zaten,hepsi de koca koca oldu yani :) sira azilara geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…