- 11 Temmuz 2015
- 1.000
- 1.455
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.781
canım çok geçmiş olsun..Oglum dunden beri oksuruyor. Burun şelale zaten . Ates ara ara oluyor. Dungece iki defa aglayarak uysndi bir saat surdu yatirmak karni gurul gurul sucak koydum oyle uyuttum. Sabah ta yanima aliyorum uyuyup kalmisim düşmüş mu inmismi. Cekmecelerin yaninda buldum. Ses geldi yatakta yok. Dustu zannettim cekmece sesiymis. Düşme sesinide hic duymadim. Aglamiyorsu. Yarak kenarlarida sivri . Hergün daha zor
aynen çok zorlastı bebekken ıyıymiş yaaa. gazı ve saat bası emmelerını, uyanmalarını saymaysak . eşimle sürekli cocuk yuzunden kavga halındeyım. evi cocuga göre yapmak ıstıyorumOglum dunden beri oksuruyor. Burun şelale zaten . Ates ara ara oluyor. Dungece iki defa aglayarak uysndi bir saat surdu yatirmak karni gurul gurul sucak koydum oyle uyuttum. Sabah ta yanima aliyorum uyuyup kalmisim düşmüş mu inmismi. Cekmecelerin yaninda buldum. Ses geldi yatakta yok. Dustu zannettim cekmece sesiymis. Düşme sesinide hic duymadim. Aglamiyorsu. Yarak kenarlarida sivri . Hergün daha zor
Sagol canimcanım çok geçmiş olsun..
Su degilde elektrik bizdede ayni . Dun Aksam basladi. Bide kustu agliyor tam elektrik gitti sinir oldum. Bugun sabahtan basladikızlar dünden beri elektrık, su gıdıp gelıyor
aynen çok zorlastı bebekken ıyıymiş yaaa. gazı ve saat bası emmelerını, uyanmalarını saymaysak . eşimle sürekli cocuk yuzunden kavga halındeyım. evi cocuga göre yapmak ıstıyorum
o da '' herkesın evı boyle mı sanıyorsun'' deyıp duruyor. banane mılletten ben kendı cocuguma bakarım allah allah.
unıteyı kaldırcaz tv yı duvara asıcaz. unıteyı kaldırmak ıstemıyor
her yerde aynıymıs. bişiler dönüyor ama neyse..Su degilde elektrik bizdede ayni . Dun Aksam basladi. Bide kustu agliyor tam elektrik gitti sinir oldum. Bugun sabahtan basladi
Bence cogu ev boyle. Eskiden birsey yoktu. Sindi koltugu mama sandalyesi bir birey gibi herseyi var . Yer tutuyor. Tv duvarda ama unite duyor uzerindekileri koseye sürdüm biraz daha kaldiririm.aynen çok zorlastı bebekken ıyıymiş yaaa. gazı ve saat bası emmelerını, uyanmalarını saymaysak . eşimle sürekli cocuk yuzunden kavga halındeyım. evi cocuga göre yapmak ıstıyorum
o da '' herkesın evı boyle mı sanıyorsun'' deyıp duruyor. banane mılletten ben kendı cocuguma bakarım allah allah.
evde cocuga bakan biri olsaydı neyse. bu sekılde cok daha zor oluyorBebeklere kalirsak evi bombos ederiz de iste elimizden geldigince degisiklik yapmak zorundayiz,simdidne cok sey kalkti,cogu seyin yeri degisti bizde de. Bence senin fikrin yapilmayacak bir sey degil,tv yi normalde ztn duvara monte eden cok.. benim unitem de upuzun,bizmki ordan tutuna tutuna ayaga kalkip yurumeyi ogrendi,olumlu yani da bu hahahben de sunlar da kalksa diyorum ayni tepkiyi ben de aliyorum,ona kalsa evi bosaltiriz diyor amaann ne bilimmm
bu işler böyle cocugun varsa bişileri düşünmek zorundasın.Bence cogu ev boyle. Eskiden birsey yoktu. Sindi koltugu mama sandalyesi bir birey gibi herseyi var . Yer tutuyor. Tv duvarda ama unite duyor uzerindekileri koseye sürdüm biraz daha kaldiririm.
evde cocuga bakan biri olsaydı neyse. bu sekılde cok daha zor oluyor
unıtenın uzerine cıkmaya calısacak biliyorum. illa bir yerı acıması lazım kı anlasın eşler.
başka cocuklarla kıyaslıyor hemen. halbukı bunun da ne kadar fena oldugunu da görüyor
boşalsın ev napim cocugumdan onemlı degıl
Aynen bizde surekli kavga halindeyiz dun salonda oturuyo babasigil var bende lavaboya gittim ciktm cocuk agliyo burnunu agzini vurms yere emeklerken dengesini kaybetms bana kiziyo nerdesn sen senin tuvaletinde bitmiyo diye tuvaletede girmeye hakkim yok uyumayada yemek yemeyede cunku ben anneyim ya yasamaya hakkim yokaynen çok zorlastı bebekken ıyıymiş yaaa. gazı ve saat bası emmelerını, uyanmalarını saymaysak . eşimle sürekli cocuk yuzunden kavga halındeyım. evi cocuga göre yapmak ıstıyorum
aynen benımkı de aynı seyı soyluyor. unıte kalksa tv asılsa zaten sorun kalmayacakBi sure sonra eski duzene donulur zaten,cok da umrumda degil benim dedaha az once cocuk gitmis uniteye dayanmis tv izliyr,bana kizyor yakindan izletme diye. Gozu sey olursa gorurum sni falan.. demeye dilim gitmedi,napim ben cekiyom o gidiyo,sanki ilk defa olmus. Bise olsa hemen bize yuruyorlar zati
Ay bizde de su ve elektrik yok evde soguyor daha dun aksamdan bulasiklar duruyor cok fena cocukluya daha zor bu islerkızlar dünden beri elektrık, su gıdıp gelıyor
Ne dedin yine . Birsey de yazmiyor banlanacak. Ozellikle cimbizla secer gibi seciyor kib yapanaynen benımkı de aynı seyı soyluyor. unıte kalksa tv asılsa zaten sorun kalmayacak
bunlar zorluk cekelım ıstıyorlar
Aynen bizde surekli kavga halindeyiz dun salonda oturuyo babasigil var bende lavaboya gittim ciktm cocuk agliyo burnunu agzini vurms yere emeklerken dengesini kaybetms bana kiziyo nerdesn sen senin tuvaletinde bitmiyo diye tuvaletede girmeye hakkim yok uyumayada yemek yemeyede cunku ben anneyim ya yasamaya hakkim yok
Yinede skliyo insanin cani surekli suclu bizizNe olursa suc senindir zaten,herkes boyle canini skma :/
evet sur..bizde değiştirdik canım..salonu kilitledim..televizyon duvarda asılı,mutfak çekmeceleri boşaldı,temizlik malzemeleri yukarı kalktı.orta sehpa kalktı,pencerelere çocuk kilidi takıldı,prizler kapaklı oldu ..aynen çok zorlastı bebekken ıyıymiş yaaa. gazı ve saat bası emmelerını, uyanmalarını saymaysak . eşimle sürekli cocuk yuzunden kavga halındeyım. evi cocuga göre yapmak ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?