2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun..

aynen çok zorlastı bebekken ıyıymiş yaaa. gazı ve saat bası emmelerını, uyanmalarını saymaysak . eşimle sürekli cocuk yuzunden kavga halındeyım. evi cocuga göre yapmak ıstıyorum
o da '' herkesın evı boyle mı sanıyorsun'' deyıp duruyor. banane mılletten ben kendı cocuguma bakarım allah allah.
unıteyı kaldırcaz tv yı duvara asıcaz. unıteyı kaldırmak ıstemıyor

Bebeklere kalirsak evi bombos ederiz de iste elimizden geldigince degisiklik yapmak zorundayiz,simdidne cok sey kalkti,cogu seyin yeri degisti bizde de. Bence senin fikrin yapilmayacak bir sey degil,tv yi normalde ztn duvara monte eden cok.. benim unitem de upuzun,bizmki ordan tutuna tutuna ayaga kalkip yurumeyi ogrendi,olumlu yani da bu hahah ben de sunlar da kalksa diyorum ayni tepkiyi ben de aliyorum,ona kalsa evi bosaltiriz diyor amaann ne bilimmm

Bence cogu ev boyle. Eskiden birsey yoktu. Sindi koltugu mama sandalyesi bir birey gibi herseyi var . Yer tutuyor. Tv duvarda ama unite duyor uzerindekileri koseye sürdüm biraz daha kaldiririm.

evde cocuga bakan biri olsaydı neyse. bu sekılde cok daha zor oluyor
unıtenın uzerine cıkmaya calısacak biliyorum. illa bir yerı acıması lazım kı anlasın eşler.
başka cocuklarla kıyaslıyor hemen. halbukı bunun da ne kadar fena oldugunu da görüyor
boşalsın ev napim cocugumdan onemlı degıl

Bence cogu ev boyle. Eskiden birsey yoktu. Sindi koltugu mama sandalyesi bir birey gibi herseyi var . Yer tutuyor. Tv duvarda ama unite duyor uzerindekileri koseye sürdüm biraz daha kaldiririm.
bu işler böyle cocugun varsa bişileri düşünmek zorundasın.
o zaman sürekli basında duracaksın cok bılıyorsan

Bi sure sonra eski duzene donulur zaten,cok da umrumda degil benim de daha az once cocuk gitmis uniteye dayanmis tv izliyr,bana kizyor yakindan izletme diye. Gozu sey olursa gorurum sni falan.. demeye dilim gitmedi,napim ben cekiyom o gidiyo,sanki ilk defa olmus. Bise olsa hemen bize yuruyorlar zati

Aynen bizde surekli kavga halindeyiz dun salonda oturuyo babasigil var bende lavaboya gittim ciktm cocuk agliyo burnunu agzini vurms yere emeklerken dengesini kaybetms bana kiziyo nerdesn sen senin tuvaletinde bitmiyo diye tuvaletede girmeye hakkim yok uyumayada yemek yemeyede cunku ben anneyim ya yasamaya hakkim yok

aynen benımkı de aynı seyı soyluyor. unıte kalksa tv asılsa zaten sorun kalmayacak
bunlar zorluk cekelım ıstıyorlar

Ne olursa suc senindir zaten,herkes boyle canini skma :/

evet sur..bizde değiştirdik canım..salonu kilitledim..televizyon duvarda asılı,mutfak çekmeceleri boşaldı,temizlik malzemeleri yukarı kalktı.orta sehpa kalktı,pencerelere çocuk kilidi takıldı,prizler kapaklı oldu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…