2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar bende doğum günü telasina girdim kıyafeti magnetleri Hiç bir şey kesinlesmedi daha

Eşimin ailesi ve benim ailem toplam 35 Fln oluyoruz

Bu arada sekizinci disimiz patlamış çok huzursuz hala puturlu yiyecekleri tam yiyemiyor

Birazini yutuyor birazini ağzında bekletip puskurtuyor sonra

Yemek vakitlerimiz hiç keyifli geçmiyor meyve süper yiyor muzuda yiyor hemde pure yapmadan
Mandalina desen aynı yiyor yogurtu kaşık mamalarinida yiyor

Ama yemek yemek istemiyor benim durumumda olupta bu süreci nasıl geçirip alistirdiniz

Benimkide meyveyi yemiyor. Ac olsada yemiyor. Zorla sokuyorum agzina. Püturlu yemeye alisti. Kasik mamasi epeydir yemiyor ev yemegi istiyor. Bizimki nasil tatli sevmiyorsa seninkide tatli seviyor meyve kasik mama tatli. Bence kasik mamasi yerine yemek ver zaten yasini alacaklar. Her ogunde tatli beklemesin ev yemegine alissin. Kasik mamasi bir kac ay oldu dogru duzgun vermiyorum. Bizim yediklerimize alissin. Salcasiz az tuzlu. Gecede biberon mamasini azalttim.

Kaşık mamasini uyumadan önce yediriyorum sabahları kahvaltı biberon maması dönüşümlü veriyorum

Sastim kaldım valla tatlıya alışmış dediğin gibi
Nasıl alistirabilirim bilemiyorum ah yese neler yapıyorum

Doğumgünü kostümlerimiz,pasta modeli,gelecek kişiler ve çocuklara hediyeler hazır.. ailelerimiz var sadece akraba yok,birde arkadaşlarımız. Max 40 kişi olacak gibi görünüyor. Sabah kahvaltı,ardından pasta fln işte. Bol bol fotoğraf ve güzel anılar..

Hadi gözünüz aydın. Allah hayırlı uzun ömürler versin minnoşa. Neler yaptınız kimleri çağırdınız nasıl atlattınız anlat bakem tecrübe konuşsun
ben pasta ve susler dısında bişi yapmadım. kv yaptı her seyı.
sıradan bı dogum günüydü canım pek heveslı degıldım zaten

Ben de abartısız basit bişi yapıcam
Ben de abartısız yapacam kıyafet pantolan ceket alaçam 1 yas konsepti alaçam netten peçete catal tabak balon masa örtusu olanindan alaçam bir de magnet yaptiracam evde poğaça kek pasta resimli olacak max 35 kisi olacak fotoğraf çerçevesi isimli balonlar falan daha bur çok şey var ama çok pahali büyüyünce anlayacak onun istediği sevdiği şeyleri yapmak daha güzel olacak 3 4 yasında falan inşallah

Bizim dusuncelerin yaninda seninki abartiliymis yine de nesliicim yapabilene ne mutlu,bana da o yaslar daha guzel geliyor,simdi ben baskalarinin fotosunu gostermicem ona sonucta,amac onun ilk dogumgunu pastasiyoa mutlu ve saskin hallerini fotograflamak..biz sanirm yalniz olacagiz

evde yapinca ister istemez abartsniyirsun. Cok sus pus olmuyo. Benzer olacak bizimkide bide hediye cantasi bilmem ne. İnstagrama bakiyorum mevludu disim cikti diye normal konsept gibi hazirliyor üsenmeyip.

Oglum dunden beri oksuruyor. Burun şelale zaten . Ates ara ara oluyor. Dungece iki defa aglayarak uysndi bir saat surdu yatirmak karni gurul gurul sucak koydum oyle uyuttum. Sabah ta yanima aliyorum uyuyup kalmisim düşmüş mu inmismi. Cekmecelerin yaninda buldum. Ses geldi yatakta yok. Dustu zannettim cekmece sesiymis. Düşme sesinide hic duymadim. Aglamiyorsu. Yarak kenarlarida sivri . Hergün daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…