- 11 Temmuz 2015
- 1.000
- 1.455
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.801
Kimse kalmamış burdaSelam kızlar nasılsınız valla ben hic bişeye vakit bulamaz oldum minnos uyku saatini iyice geçe aldı
Bildirimde uyarı vardı dedim kızlardan biri beni merak etti amaaa nerde kazen miş
Surrender doğum günü kutlu olsun miniğinin gelişini hatırladım ne geyik dönüyordu ozamanlar bir gün girmesek yüzlerce mesaj okurduk
üzgün olmuşsun yine baktım eski mesajlarına anlamadım
Pembedon5 eymentaa Atom heart mother kendinize ait topik mi açtınız ordami takılıyorsunuz
MalesefKimse kalmamış burda
Bu başlığa yazdığım ilk mesaj 13 Ağustos 2015Merhabalar bende varımmmmm30 yasındayım.Bebeğim kız. Allah izin verir ise ilk bebeğim olacak.17 haftadayim...
Çok geçmiş oldun canım umarım tüm ülke olarak mutlu huzurlu bir yıl geçiririzSimdiden hayırli seneler. Evlatlarimizla , ailemizle saglikli, mutlu, huzurlu bereketli yilimiz olsun.
Oğlum hasta derece elimde . Hastalıkları eski yılda kalır. Çok öpüyorum sizleri ve bebislerinizi . Artik bebişte sayılmazlar yaşlarınıda alacaklar
Amin insallah.Çok geçmiş oldun canım umarım tüm ülke olarak mutlu huzurlu bir yıl geçiririz
offf annemle hayat gecmiyo sur, eve dondum ben ya, arada takilmaya gidip geliyorum, ise de baslamadim zaten, cunku mumkun degil boyle hayat gecirmek, cok kavgalasiyoz annemle konu genelde zeynep.Atom heart mother işe mi başladın? annenın yanına tasındın hayatın bitti
Pembedon5 senınde annen gitti hayatın bitti
eymentaa ne alemdesın sen?
yukariyi okudun demi dokuluyoruz vallaSelam kızlar nasılsınız valla ben hic bişeye vakit bulamaz oldum minnos uyku saatini iyice geçe aldı
Bildirimde uyarı vardı dedim kızlardan biri beni merak etti amaaa nerde kazen miş
Surrender doğum günü kutlu olsun miniğinin gelişini hatırladım ne geyik dönüyordu ozamanlar bir gün girmesek yüzlerce mesaj okurduk
Pembedon5 eymentaa Atom heart mother kendinize ait topik mi açtınız ordami takılıyorsunuz
ayyy canım benım yaa anneyle olmadı demekofff annemle hayat gecmiyo sur, eve dondum ben ya, arada takilmaya gidip geliyorum, ise de baslamadim zaten, cunku mumkun degil boyle hayat gecirmek, cok kavgalasiyoz annemle konu genelde zeynep.Tutturmus bi disten disten disten, ulan ne disi hani sislik mislik yok, zaten daha 2 disi var hepi topu... huysuz iste, aksi.. nalet hicbiseye yetisemiyorum kucukken cok daha kolayi hersey 2 saattr bir sut sagarken bile!...
Onun disinda iste, asi, hastalik, ev temizleme, cocuk uyutma, yedirme, yemek yapma. Hayatim bunlardan ibarey hepimiz gibi. Cok sikildimsen ne alemdesin minnosko nasil?
yukariyi okudun demi dokuluyoruz vallazeynepde gunduz 2 uyku yapip aksam 10dan once yatmiyo. Saatler bunlarida etkiledi herhalde
buradan degıl canım, kendı kıtap konum var oradan yedım banı.Ne dedin yine . Birsey de yazmiyor banlanacak. Ozellikle cimbizla secer gibi seciyor kib yapan
canım, zaman nasılda gecıyor yaaSelam kızlar nasılsınız valla ben hic bişeye vakit bulamaz oldum minnos uyku saatini iyice geçe aldı
Gordum canim ordan birinide kibledim ban yediburadan degıl canım, kendı kıtap konum var oradan yedım banı.
Gordum canim ordan birinide kibledim ban yedi
valla gülecegım yoktu
çok yaşa emi[/QUOTE Ocak analari olarak hakkini savunmayalim mi Bide yazdıkları birsey olsa
orda biri uzun yazmiş oda kiblik aslindamiss, valla canım polemıkten ama dıgerlerı gıtmedı. polemıgı tek basıma yapmadım sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?