2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar nasılsınız valla ben hic bişeye vakit bulamaz oldum minnos uyku saatini iyice geçe aldı
Bildirimde uyarı vardı dedim kızlardan biri beni merak etti amaaa nerde kazen miş
Surrender doğum günü kutlu olsun miniğinin gelişini hatırladım ne geyik dönüyordu ozamanlar bir gün girmesek yüzlerce mesaj okurduk
üzgün olmuşsun yine baktım eski mesajlarına anlamadım
Pembedon5 eymentaa Atom heart mother kendinize ait topik mi açtınız ordami takılıyorsunuz

Kimse kalmamış burda

Çok geçmiş oldun canım umarım tüm ülke olarak mutlu huzurlu bir yıl geçiririz

Atom heart mother işe mi başladın? annenın yanına tasındın hayatın bitti
Pembedon5 senınde annen gitti hayatın bitti
eymentaa ne alemdesın sen?
offf annemle hayat gecmiyo sur, eve dondum ben ya, arada takilmaya gidip geliyorum, ise de baslamadim zaten, cunku mumkun degil boyle hayat gecirmek, cok kavgalasiyoz annemle konu genelde zeynep. Tutturmus bi disten disten disten, ulan ne disi hani sislik mislik yok, zaten daha 2 disi var hepi topu... huysuz iste, aksi.. nalet hicbiseye yetisemiyorum kucukken cok daha kolayi hersey 2 saattr bir sut sagarken bile!...
Onun disinda iste, asi, hastalik, ev temizleme, cocuk uyutma, yedirme, yemek yapma. Hayatim bunlardan ibarey hepimiz gibi. Cok sikildim sen ne alemdesin minnosko nasil?
yukariyi okudun demi dokuluyoruz valla zeynepde gunduz 2 uyku yapip aksam 10dan once yatmiyo. Saatler bunlarida etkiledi herhalde

ayyy canım benım yaa anneyle olmadı demek
kım daha agresıf sen mı o mu? :=) kız bıraz duraydın yaa
cocuga 2 kişi bakması gercekten iyi bişi. benımkı napsın zilloş, anamı aglatıyor. oturma odasını tamamen ona göre ayarladım resmen uzerımden 1 yük gitti. aşı oldunuz mmu? çağırmadılar daha bızı
pazt. arıycam

selam anneler nasıl gidiyor bebelerle? 1 yaş oldugu için söyleyebılırım benımkı yürüyor :=)
tutunmadan ayaga dıkılıyor, desteksız bır yerden dıger yere gıdıyor
baya kısa mesafelere ama olsun. 2 hafta sonra baya ılerletır yurumeyı. bunu kesınlıkle ortamı ona gore ayarladıgıma baglıyorum.
ünite kalktı, tv duvara asıldı. oyuncakları sere serpe ortada. at kosturuyor resmen.

canım, zaman nasılda gecıyor yaa şükür ki gecıyor bi şekilde. sen nasılsın dicem ama baya dertlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…