2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canim ister istemez tedirginim. Amin insallah Rabbim korusun meleklerimizi

Canim nasil oldun olsun ya ben hamilelikten dolayi baya alingan oldum:)benim devam edio ama doktor artik normal karsiliyo minnos iyimis ims biterde kurtuluruz buada ama ilaca devam edi

allah kabul etsin canım ama ilk defa oruç tut diyen bir dr görüyorum.ve susuz kalmak çok zararlı bu dönemde.

Kızlarrrr, biitmeyen bir uçuk çilem var, her hafta çıkıyor maalesef napıcam bilemedim. Bir de uyurken çok geriniyorum, bazen yüzüstü yatıyorum :/ engel olamıyorum ve çok korkuyorum uyanınca bişey olmuşmuddur diye. sweetgiirl naptınnnn çok mersk ettim görebildinmi meleğinii cinsiyet tahmininde bulundumu :))

Uçuğuna sarımsak sür canım yaksın 10 dk fln tut. Geçiriyor

ilacı var çok etkili.sürünce geçiriyor.minik bişi adını hatırlayamadım.eczanede söyleyince verirler.

Öncelikle tebrik ederim seni bebiş için. 3 yıl sonra hamile kaldım diyorsun oruç tutarak bebeğini riske atıyorsun. Yazık günahtır hamile kadının oruç tutmasını izin veren bir doktora gitme bile bir daha. Senin sıvı kaybetmemen gerekiyor. Ve her gün içmen gereken ilaç var nasıl izin verir bu doktor.

aynen canım acı uzun sürmüyor ama korkutuyor insanı resmen
Benim bazen göbek deliğimin yan tarafı acıyo Artık ağrıları dinlememeye karar verdim doktora ne sorsam normal diyo bende normal karşılıyorum rabbim bebeklerimizi korusun diye dua etmekten başka birşey gelmez elimizden

allah kabul etsin canım ama ilk defa oruç tut diyen bir dr görüyorum.ve susuz kalmak çok zararlı bu dönemde.
suyu iftarda başlıyorum içmeye sahurda tam devam ediyorum.doktora sordum suyum nasıl diye iyi dedi.az deseydi tutmazdım.çok şükür sıkıntıda yok hamilelikte bulantı kusma yok

Tatlımmm kıyamammm yaa.. Dikkat et bebeğim kötü düşünme kötü bişi olmaz inş..
Meleğimi sabah gördükk uyuyoduu doktorum uyandırdı amuda kalktı resmenn
Sabah sadece kan verip öğleden snraydı randevum aslında ama yinede bakalım bi dedi doktorum, şimdi tekrar geldim aklımda olan sorulrı sorcam bide belki cinsiyetini söler mi onu sorcamm :))
Ense 1.04 çıktı ii dedi :)
Kan verdim ama taa 2hafta snra gelin dediler sonuç için çok uzunnn (
Birde şuan 11+6yım ama USGde 12+4 çıktı neden öle ki ??

iftardan sahura kadar içiyorum suyu badem ceviz yiyorum ilaçlarımıda sahurda alıyorum doktor suyun iyi dedi.annemde 9 çocuğunda tutmuş.birde kilom iyi zayıf olsam tutamazdım gözüm kararırdı.depolrdan kullanıyom

Bebek yasitlarindan daha boylu poslu demek ki :) benim de 2 gun onden gidiyor. Zaten haftasini usg direkt boyuna gore hesapliyor. Cinsiyeti ogrenirsen yaz mutlaka. Ben de 12+4te gidicem. Senin belli olursa kendj adima da umutlanabilirim:)

Ben istesem de tutamayacagim icin sormadim bile. Bulanti kusmalarim oldugu icin tutsam da bozulurdu. Ve aclik mideye iyi gelmiyo senin oyle sorunlarin yokmus ne guzel :)

Benim doktorumda tut ya da tutma diye kesin söylemedi. Bebek çok küçük ona zararı olmaz ama senin gözlerin kararır kan şekerin düşer fln dedi. Ben de bir gün tutup bir gün tutmuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…