2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi gmzün aydın sur bizde yürüyoruz çok şükür

tabiki ben daha agresifim 2 kisi daha zor oluyo ya senin kurallarin var ve herkesten her kuralina uyulmasini bekliyosun, azcik kendimi koyuversem olurduda, onu beceremiyorum iste, kontrolcu olmamak lazim fazla onu da ben yapamadim.. asiyi 28inde dogum gununde oldu, ates vs olmadi ama extra huysuzluk ve uykusuzluk yapti, 3 gecedir uyumuyor, burun salgisi da cok artti neden bilmiyorum nezle gibi.. simdide ondan uyuyamiyor atom sallasin Evde bisey kaldirmadim hala koltukta siraliyor, sadece benim uzerime tirmanarak kalkiyor guvenemiyo kendine, bende biraz daha bu rahatligin tadini cikariyorum yakindir ama bazen artistlik yapio elini kolunu cok birakiyo, yurudugu vakit bende tv yi asacagim . Masallah minnoskona 2,5 ayda 400gr aldi ancak oda bu ay... ondan once almadi onu takmiyorumda, boyuda uzamadi 2,5 aydir hastalikda araya girmisti tabi. Bingildagida kapanmamis, d vitaminini artirdilar bu yuzden. Napsamda boyuna biraz fayda etse diye dusunuyorum, istah acmasi icinde ocean diye bi balik yagi kullandim 15 gun falan, istah acar dediler ama yok... anne sutu bittikten sonra daha ugrasir oldum... hicbisey begenmiyo cadi ariza.

Bu arada 1 yas asisi 2 kol 1 bacak ve cok siki tutulmasi gerekiyor, kaydirma olursa sisebiliyormus heryeri, face deki grupta sisen cocuk okudum hatta asidan sonra. Cok siki tutun kizlar, zaten avazi ciktigi kadar aglicak, yapacak bisey yok. Kucagima oturttu hemsire, hem babasi hem hemsire hem ben abandik cocuga resmen

Annem yardimci oluyor bana . Basindan beri oldugu icin soruyor bana. Basta bayagi atistik bu yuzdende. Artuk alisti oda. İki kisi gayet iyi oluyor bana. Benimkide bu ay cok hastalandi bu ay kilo almadi hatta zayiflamis olabilir. Hasta olmasinda kiloyida takmiyorum zayiflamasin yeter cok hareketli. Yedigini yakiyor. Elinden tutuyoruz kosarak gidiyor ondan guvenemiyor yada topa vuruyor bi sabit yurumuyor. Su hastaligini bi atlatsa burnu tukananiyo hirliyo. 11 ocakta bizim yaş kontrolu

Kas icine yapiliyor. Kas disina yapilirsa siser. Buyuduler hasta huysuz olunca burnunu bile zor aspire ediyoruz. Sıkı tutcaz dogru

Iste biz 2 gun anlassak 3. Gun kavga ediyoruz malesef ezelden konusma problemimiz var dinlemiyo cunku kadin hastalik bitiriyo zaten cocuklari ya.. oylede boylede buyuyolar iste.. yeterki saglikli olsunlar... bizim kiz da top hastasi bir de kitap

Iste biz 2 gun anlassak 3. Gun kavga ediyoruz malesef ezelden konusma problemimiz var dinlemiyo cunku kadin hastalik bitiriyo zaten cocuklari ya.. oylede boylede buyuyolar iste.. yeterki saglikli olsunlar... bizim kiz da top hastasi bir de kitap
Bizimkide kumanda arabayi büp diye suruyo epeydir hicde ogretmedik büp nerden cikti. Topa vuruyo hic kacirmiyi onune gelene top gibi vuruyor diger seylerden cabuk sıkılıyor farjli sey istiyor oyuncak dusinda kutu evde dikkatini cekecek ne varsa veriyorum isi bitince firlatip atiyor

Selam kızlar sayfalar pek ilerlemuyor venisler büyüdükçe daa zor oluyor hic iseye yetisemiyorum sürekli pesindeyim tvyi duvara al diyorum eşime yok duvar kağıdına yazık şöyle böyle cocuktan dha mi onrmli bir de digiturk var onu alıp yere atıyor gülüyor esimle her gün kavga ediyoruz uykumuz biraz düzelmişti bir haftadır yine yok sabaglyoruz üst dış bir çıkamadı ne zormus yavrum atesleniyor ayakta duruyor adim atıyor sonra korkup oturuyor çok tatlı oluyor ya kızlar bir de ilk adim ayakkabısı aldım ama pasa giymiyor korkuyor çıkar diye ağlıyor nasıl alistiracam bilmiyorum

Zeynep yine iyiymis Ahsen bazen 12 de uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…