- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.821
hayır. sonucta mune okuyup öyle ban vermıstır dıye dusunuyorum.orda biri uzun yazmiş oda kiblik aslinda. Kiblemedinmi
Hadi gmzün aydın sur bizde yürüyoruz çok şükürselam anneler nasıl gidiyor bebelerle? 1 yaş oldugu için söyleyebılırım benımkı yürüyor :=)
tutunmadan ayaga dıkılıyor, desteksız bır yerden dıger yere gıdıyor
baya kısa mesafelere ama olsun. 2 hafta sonra baya ılerletır yurumeyı. bunu kesınlıkle ortamı ona gore ayarladıgıma baglıyorum.
ünite kalktı, tv duvara asıldı. oyuncakları sere serpe ortada. at kosturuyor resmen.
Yok ya hepsini okumuyordur oyle olsa uc gun once ban vermesi lazim .hayır. sonucta mune okuyup öyle ban vermıstır dıye dusunuyorum.
Gecmis olsun canimSimdiden hayırli seneler. Evlatlarimizla , ailemizle saglikli, mutlu, huzurlu bereketli yilimiz olsun.
Oğlum hasta derece elimde . Hastalıkları eski yılda kalır. Çok öpüyorum sizleri ve bebislerinizi . Artik bebişte sayılmazlar yaşlarınıda alacaklar
Sagol canim . Cok miz miz surekli soyleniyor agliyor oksurtuyo kendini birdeGecmis olsun canim
Yaa kiyamam canim benim onlar hasta olmasn yaa derdinide soyleyemiyolar kiSagol canim . Cok miz miz surekli soyleniyor agliyor oksurtuyo kendini birde
Alttaki turuncu yu begendimEki Görüntüle 1933138 Eki Görüntüle 1933140
Kizlar sizce hangisi turunculu olani aldik ama aklim öbüründe kaldi geri mi arasam degstrsem
Bizde onu aldk ama eve gelince kafam karisti yaAlttaki turuncu yu begendim
tabiki ben daha agresifimayyy canım benım yaa anneyle olmadı demek
kım daha agresıf sen mı o mu? :=) kız bıraz duraydın yaa
cocuga 2 kişi bakması gercekten iyi bişi. benımkı napsın zilloş, anamı aglatıyor. oturma odasını tamamen ona göre ayarladım resmen uzerımden 1 yük gitti. aşı oldunuz mmu? çağırmadılar daha bızı
pazt. arıycam
Annem yardimci oluyor bana . Basindan beri oldugu icin soruyor bana. Basta bayagi atistik bu yuzdende. Artuk alisti oda. İki kisi gayet iyi oluyor bana. Benimkide bu ay cok hastalandi bu ay kilo almadi hatta zayiflamis olabilir. Hasta olmasinda kiloyida takmiyorum zayiflamasin yeter cok hareketli. Yedigini yakiyor. Elinden tutuyoruz kosarak gidiyor ondan guvenemiyor yada topa vuruyor bi sabit yurumuyor. Su hastaligini bi atlatsa burnu tukananiyo hirliyo. 11 ocakta bizim yaş kontrolutabiki ben daha agresifim2 kisi daha zor oluyo ya senin kurallarin var ve herkesten her kuralina uyulmasini bekliyosun, azcik kendimi koyuversem olurduda, onu beceremiyorum iste, kontrolcu olmamak lazim fazla onu da ben yapamadim.. asiyi 28inde dogum gununde oldu, ates vs olmadi ama extra huysuzluk ve uykusuzluk yapti, 3 gecedir uyumuyor, burun salgisi da cok artti neden bilmiyorum nezle gibi.. simdide ondan uyuyamiyor atom sallasin Evde bisey kaldirmadim hala koltukta siraliyor, sadece benim uzerime tirmanarak kalkiyor guvenemiyo kendine, bende biraz daha bu rahatligin tadini cikariyorum yakindir ama bazen artistlik yapio elini kolunu cok birakiyo, yurudugu vakit bende tv yi asacagim . Masallah minnoskona 2,5 ayda 400gr aldi ancak oda bu ay... ondan once almadi onu takmiyorumda, boyuda uzamadi 2,5 aydir hastalikda araya girmisti tabi. Bingildagida kapanmamis, d vitaminini artirdilar bu yuzden. Napsamda boyuna biraz fayda etse diye dusunuyorum, istah acmasi icinde ocean diye bi balik yagi kullandim 15 gun falan, istah acar dediler ama yok... anne sutu bittikten sonra daha ugrasir oldum... hicbisey begenmiyo cadi ariza.
Kas icine yapiliyor. Kas disina yapilirsa siser. Buyuduler hasta huysuz olunca burnunu bile zor aspire ediyoruz. Sıkı tutcaz dogruBu arada 1 yas asisi 2 kol 1 bacak ve cok siki tutulmasi gerekiyor, kaydirma olursa sisebiliyormus heryeri, face deki grupta sisen cocuk okudum hatta asidan sonra. Cok siki tutun kizlar, zaten avazi ciktigi kadar aglicak, yapacak bisey yok. Kucagima oturttu hemsire, hem babasi hem hemsire hem ben abandik cocuga resmen
Iste biz 2 gun anlassak 3. Gun kavga ediyoruz malesef ezelden konusma problemimiz var dinlemiyo cunku kadinAnnem yardimci oluyor bana . Basindan beri oldugu icin soruyor bana. Basta bayagi atistik bu yuzdende. Artuk alisti oda. İki kisi gayet iyi oluyor bana. Benimkide bu ay cok hastalandi bu ay kilo almadi hatta zayiflamis olabilir. Hasta olmasinda kiloyida takmiyorum zayiflamasin yeter cok hareketli. Yedigini yakiyor. Elinden tutuyoruz kosarak gidiyor ondan guvenemiyor yada topa vuruyor bi sabit yurumuyor. Su hastaligini bi atlatsa burnu tukananiyo hirliyo. 11 ocakta bizim yaş kontrolu
Bizimkide kumanda arabayi büp diye suruyo epeydir hicde ogretmedik büp nerden cikti. Topa vuruyo hic kacirmiyi onune gelene top gibi vuruyor diger seylerden cabuk sıkılıyor farjli sey istiyor oyuncak dusinda kutu evde dikkatini cekecek ne varsa veriyorum isi bitince firlatip atiyorIste biz 2 gun anlassak 3. Gun kavga ediyoruz malesef ezelden konusma problemimiz var dinlemiyo cunku kadinhastalik bitiriyo zaten cocuklari ya.. oylede boylede buyuyolar iste.. yeterki saglikli olsunlar... bizim kiz da top hastasi bir de kitap
Zeynep yine iyiymis Ahsen bazen 12 de uyuyorofff annemle hayat gecmiyo sur, eve dondum ben ya, arada takilmaya gidip geliyorum, ise de baslamadim zaten, cunku mumkun degil boyle hayat gecirmek, cok kavgalasiyoz annemle konu genelde zeynep.Tutturmus bi disten disten disten, ulan ne disi hani sislik mislik yok, zaten daha 2 disi var hepi topu... huysuz iste, aksi.. nalet hicbiseye yetisemiyorum kucukken cok daha kolayi hersey 2 saattr bir sut sagarken bile!...
Onun disinda iste, asi, hastalik, ev temizleme, cocuk uyutma, yedirme, yemek yapma. Hayatim bunlardan ibarey hepimiz gibi. Cok sikildimsen ne alemdesin minnosko nasil?
yukariyi okudun demi dokuluyoruz vallazeynepde gunduz 2 uyku yapip aksam 10dan once yatmiyo. Saatler bunlarida etkiledi herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?