- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.841
evet, ben de o konuda cok ortam polısıyımdır. benım kurallarım uygulanması gerek. yoksa sorun cıkarırım.tabiki ben daha agresifim2 kisi daha zor oluyo ya senin kurallarin var ve herkesten her kuralina uyulmasini bekliyosun, azcik kendimi koyuversem olurduda, onu beceremiyorum iste, kontrolcu olmamak lazim fazla onu da ben yapamadim.. asiyi 28inde dogum gununde oldu, ates vs olmadi ama extra huysuzluk ve uykusuzluk yapti, 3 gecedir uyumuyor, burun salgisi da cok artti neden bilmiyorum nezle gibi.. simdide ondan uyuyamiyor atom sallasin Evde bisey kaldirmadim hala koltukta siraliyor, sadece benim uzerime tirmanarak kalkiyor guvenemiyo kendine, bende biraz daha bu rahatligin tadini cikariyorum yakindir ama bazen artistlik yapio elini kolunu cok birakiyo, yurudugu vakit bende tv yi asacagim . Masallah minnoskona 2,5 ayda 400gr aldi ancak oda bu ay... ondan once almadi onu takmiyorumda, boyuda uzamadi 2,5 aydir hastalikda araya girmisti tabi. Bingildagida kapanmamis, d vitaminini artirdilar bu yuzden. Napsamda boyuna biraz fayda etse diye dusunuyorum, istah acmasi icinde ocean diye bi balik yagi kullandim 15 gun falan, istah acar dediler ama yok... anne sutu bittikten sonra daha ugrasir oldum... hicbisey begenmiyo cadi ariza.
aman ne olacaksa bi an önce olsun zaman gecsınHadi gmzün aydın sur bizde yürüyoruz çok şükür
ortamda polemık varsa okuyor aslında.Yok ya hepsini okumuyordur oyle olsa uc gun once ban vermesi lazim .
biz de 11 deZeynep yine iyiymis Ahsen bazen 12 de uyuyor
Aglasada giydir bizimkide giymiyordu onu giydirip cici hadi yuruyelim diyorduk giydirip elinden tutuyorduk. Ayakkabi ustune corap giydirdik bideSelam kızlar sayfalar pek ilerlemuyor venisler büyüdükçe daa zor oluyor hic iseye yetisemiyorum sürekli pesindeyim tvyi duvara al diyorum eşime yok duvar kağıdına yazık şöyle böyle cocuktan dha mi onrmli bir de digiturk var onu alıp yere atıyor gülüyoresimle her gün kavga ediyoruz uykumuz biraz düzelmişti bir haftadır yine yok sabaglyoruz üst dış bir çıkamadı ne zormus yavrum atesleniyor ayakta duruyor adim atıyor sonra korkup oturuyor çok tatlı oluyor ya kızlar bir de ilk adim ayakkabısı aldım ama pasa giymiyor korkuyor çıkar diye ağlıyor nasıl alistiracam bilmiyorum
öfffBu arada 1 yas asisi 2 kol 1 bacak ve cok siki tutulmasi gerekiyor, kaydirma olursa sisebiliyormus heryeri, face deki grupta sisen cocuk okudum hatta asidan sonra. Cok siki tutun kizlar, zaten avazi ciktigi kadar aglicak, yapacak bisey yok. Kucagima oturttu hemsire, hem babasi hem hemsire hem ben abandik cocuga resmen
Benimki geçen gece 2 buçukta uyuduZeynep yine iyiymis Ahsen bazen 12 de uyuyor
Aradin mi. Bdnce bir an once yaptur cok gecmeden hastalik zamani. Hastalanirsa Allah korusun ertelenir
Bence bir an once ara yaptir asiyi unutmuslardir belkide aramayi.. kilosu cok iyi durumda zaten onla derdim yokda kilosuna gore boyu kisa bence. Kilo 10.8 boy 74 2,5 aydir ayni..evet, ben de o konuda cok ortam polısıyımdır. benım kurallarım uygulanması gerek. yoksa sorun cıkarırım.
bizi aşı için neden aramadılar anlamadım ben. yarın sabah arıycam getır derseler hemen götürcem aşı için.
şu aşı stresı kalksın uzerımden. boyu kaç? canım benımkının de bıngıldak kapanmadı
2 yaşına kadar yolu var bakma sen onlara. pek kilo almasını da bekleme. dötlerinin üzerinde oturmuyorlar kı buyusun :=)
1 yas boyu 74-75 normali zaten normal boyu beslenemeyinxe uzayaniyorlar kalsiyum fosfor d vit. Birsey yemiyorlarki . İlac veriyorum diye zorla sıkıstiriyorum bi kac birsey.Bence bir an once ara yaptir asiyi unutmuslardir belkide aramayi.. kilosu cok iyi durumda zaten onla derdim yokda kilosuna gore boyu kisa bence. Kilo 10.8 boy 74 2,5 aydir ayni..
Canım bnm ki 10.5 aylıkken boyu 71 cm di sence nasıl kısa diyorlar. Bebeğim 47 cm doğdu doktor gayet iyi diyor1 yas boyu 74-75 normali zaten normal boyu beslenemeyinxe uzayaniyorlar kalsiyum fosfor d vit. Birsey yemiyorlarki . İlac veriyorum diye zorla sıkıstiriyorum bi kac birsey.
Boyinun yarisi kadar uzayacak. 50 cm ortalama aliyorum 47 dogmussa . Yarisi 23.5 toplarsak. 70.5 . 71 cm zaten dogum bouina gore normal senin bebegin. Ergenlik doneminde belli olur biy uzinlugu erkekse 20 yasina kadar.Canım bnm ki 10.5 aylıkken boyu 71 cm di sence nasıl kısa diyorlar. Bebeğim 47 cm doğdu doktor gayet iyi diyor
D vitaminini verdikten sonra az kustugu bile oluyo bu aralar, ilac milaz icirmek zaten ayri iskence. Normal evet persentile gore de %50 yaziyo ama 2,5 aydir uzamamasi canimi sikti yani 1er cm uzasa tamam dicemde, 2,5 ay onceki boyunda1 yas boyu 74-75 normali zaten normal boyu beslenemeyinxe uzayaniyorlar kalsiyum fosfor d vit. Birsey yemiyorlarki . İlac veriyorum diye zorla sıkıstiriyorum bi kac birsey.
50cm dogdu benimki, 2800gr. Kisa degilde canim uzamadi 2,5 aydir o yuzden durdu diyorumCanım bnm ki 10.5 aylıkken boyu 71 cm di sence nasıl kısa diyorlar. Bebeğim 47 cm doğdu doktor gayet iyi diyor
Sağol canım içimi ferahlattın bebeğim erkekBoyinun yarisi kadar uzayacak. 50 cm ortalama aliyorum 47 dogmussa . Yarisi 23.5 toplarsak. 70.5 . 71 cm zaten dogum bouina gore normal senin bebegin. Ergenlik doneminde belli olur biy uzinlugu erkekse 20 yasina kadar.
Zaten elimizden geldigini yapiyoruz aynen gerisi genetigine kalmis :) artik tukendim yani..Boyinun yarisi kadar uzayacak. 50 cm ortalama aliyorum 47 dogmussa . Yarisi 23.5 toplarsak. 70.5 . 71 cm zaten dogum bouina gore normal senin bebegin. Ergenlik doneminde belli olur biy uzinlugu erkekse 20 yasina kadar.
Canım arkadaşım da öyle diyordu sonra birden 5 cm uzamış bizimkisi ayda 1 cm uzuyor50cm dogdu benimki, 2800gr. Kisa degilde canim uzamadi 2,5 aydir o yuzden durdu diyorum
Benimkide 2,5 ay once benzer oldu, 4 cm birden atti sonra durdu.Canım arkadaşım da öyle diyordu sonra birden 5 cm uzamış bizimkisi ayda 1 cm uzuyor
Belki yine öyle olacakBenimkide 2,5 ay once benzer oldu, 4 cm birden atti sonra durdu.
Kasik mamasi kalsiyum iceren urunler bide biberon mamalari uzatiyor zaten . Kilo almadigi zaman benimkide uzamamisti. Beslenme yoksa kiloda boyda duruyor hele bu ay iyice geri gitti zayifladi. Elinin tombikligi bacak etleri yumusadi. Rengi gitti. Yetecek kadar yese onada raziyim yemeyince biberon sut veriyorum arada. Meyve suyuda icmiyor ihlamur veriyorumZaten elimizden geldigini yapiyoruz aynen gerisi genetigine kalmis :) artik tukendim yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?