2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet, ben de o konuda cok ortam polısıyımdır. benım kurallarım uygulanması gerek. yoksa sorun cıkarırım.
bizi aşı için neden aramadılar anlamadım ben. yarın sabah arıycam getır derseler hemen götürcem aşı için.
şu aşı stresı kalksın uzerımden. boyu kaç? canım benımkının de bıngıldak kapanmadı
2 yaşına kadar yolu var bakma sen onlara. pek kilo almasını da bekleme. dötlerinin üzerinde oturmuyorlar kı buyusun :=)

Aglasada giydir bizimkide giymiyordu onu giydirip cici hadi yuruyelim diyorduk giydirip elinden tutuyorduk. Ayakkabi ustune corap giydirdik bide

öfff

Bence bir an once ara yaptir asiyi unutmuslardir belkide aramayi.. kilosu cok iyi durumda zaten onla derdim yokda kilosuna gore boyu kisa bence. Kilo 10.8 boy 74 2,5 aydir ayni..

Bence bir an once ara yaptir asiyi unutmuslardir belkide aramayi.. kilosu cok iyi durumda zaten onla derdim yokda kilosuna gore boyu kisa bence. Kilo 10.8 boy 74 2,5 aydir ayni..
1 yas boyu 74-75 normali zaten normal boyu beslenemeyinxe uzayaniyorlar kalsiyum fosfor d vit. Birsey yemiyorlarki . İlac veriyorum diye zorla sıkıstiriyorum bi kac birsey.

1 yas boyu 74-75 normali zaten normal boyu beslenemeyinxe uzayaniyorlar kalsiyum fosfor d vit. Birsey yemiyorlarki . İlac veriyorum diye zorla sıkıstiriyorum bi kac birsey.
Canım bnm ki 10.5 aylıkken boyu 71 cm di sence nasıl kısa diyorlar. Bebeğim 47 cm doğdu doktor gayet iyi diyor

Canım bnm ki 10.5 aylıkken boyu 71 cm di sence nasıl kısa diyorlar. Bebeğim 47 cm doğdu doktor gayet iyi diyor
Boyinun yarisi kadar uzayacak. 50 cm ortalama aliyorum 47 dogmussa . Yarisi 23.5 toplarsak. 70.5 . 71 cm zaten dogum bouina gore normal senin bebegin. Ergenlik doneminde belli olur biy uzinlugu erkekse 20 yasina kadar.

D vitaminini verdikten sonra az kustugu bile oluyo bu aralar, ilac milaz icirmek zaten ayri iskence. Normal evet persentile gore de %50 yaziyo ama 2,5 aydir uzamamasi canimi sikti yani 1er cm uzasa tamam dicemde, 2,5 ay onceki boyunda

Boyinun yarisi kadar uzayacak. 50 cm ortalama aliyorum 47 dogmussa . Yarisi 23.5 toplarsak. 70.5 . 71 cm zaten dogum bouina gore normal senin bebegin. Ergenlik doneminde belli olur biy uzinlugu erkekse 20 yasina kadar.
Zaten elimizden geldigini yapiyoruz aynen gerisi genetigine kalmis :) artik tukendim yani..

Zaten elimizden geldigini yapiyoruz aynen gerisi genetigine kalmis :) artik tukendim yani..
Kasik mamasi kalsiyum iceren urunler bide biberon mamalari uzatiyor zaten . Kilo almadigi zaman benimkide uzamamisti. Beslenme yoksa kiloda boyda duruyor hele bu ay iyice geri gitti zayifladi. Elinin tombikligi bacak etleri yumusadi. Rengi gitti. Yetecek kadar yese onada raziyim yemeyince biberon sut veriyorum arada. Meyve suyuda icmiyor ihlamur veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…