- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.141
görümcemınkı krese gıdıyor. bu yıl yenı başladı. gıttıgınden berı hasta. evdekıler de sureklı hasta kv de aynı sekıldeEvet aynen oyle canim. Buyuk okuldan getiriyor dogal olarak sonra ugras babam ugras sagol bu arada
Aynen katiliyoeum sanaayy kızlar
ben kendıme ne aylık iğne yaptırırm, ne de bişi taktırırım. ne de hap kullanırım.
korunmayı da bi zahmet adam yapsın.
Hastaligi gecene kadar gondermedim okula digeri hasta oldu iyilesti derken rlyimin kizi getirdi bir daha hasta oldular. su anda yirtiyo kendini abisi oynamiyo diyegörümcemınkı krese gıdıyor. bu yıl yenı başladı. gıttıgınden berı hasta. evdekıler de sureklı hasta kv de aynı sekılde
hiç iyileşmiyor. işte bı kere benımkıne gecırmıstı
ben bır daha gıtmedım oraya.kv de gelmıyor bize
senın tek cocuk olmadıgı için maalesef engel olamazsın buna
Ay bilmiyorm ki zararsz mi tamamen emririrkende yaptirilabiliyo muAylık iğne yada üç aylık iğne kullansan ilknur o daha sorunsuz ben kullanmıştım. Sen eczaneden alıyorsun sağlık ocakları yapıyor
Ay oda sorun biz prezervatif kullaniyoduk oda bende kasinti yanma yapti ne sorunluymusum ben yaayy kızlar
ben kendıme ne aylık iğne yaptırırm, ne de bişi taktırırım. ne de hap kullanırım.
korunmayı da bi zahmet adam yapsın.
Selam kızlar nasılsınız. Hasta bebislere Allah şifa versin. Biz bir haftadır bursa ya geldik buralar da donuyor yaa.
25 i doğum gunumuz. Sadece bir pasta alıp ailece kutluycz zaten baba da yok. Oğlum artık rahatca yürüyor çok şükür. Kulak agrimiz dış agrimiz huysuzlugumuz gece uyanmalarimi devam ediyor.
Bizden haberler boyle
Çok tatlisinz maşallahYaman 29 Aralık doğumlu :) Birkaç foto gönderiyim.
Canım doğum ağrısından sonra spiral hic birşey benceBen spiral taktrmaya cesarwt edemiyorm ya gorumcem 40i cikar cikmaz taktrmis acidi diyo cesaretim iyice kayboldu
Normal dogum yapmadm ki canim ben sezeryanim normal olsa yapamazdm heralde oyle geliyo iyi ki kafasi yukardaymsCanım doğum ağrısından sonra spiral hic birşey bence
Dogum gunu kutlu olsun minigin benm oglanda pek oynak ya bazen ben muzik acip oynuyorm karsisinda benden mi ogrendi acabaBugün oğlum tam 1 yaşinda. Ayakta sallamaya, gece beslenmesine devam. Dun gece biberon vermedim 4 te ayaktaydi 5 te ancak uyuttum. 7 bucukta kalkti. Normalde 8 de kalkiuo zaten yarim saatte yarim saat. Huysuzlugu ayni. Lala la birlikye sarki soyluyoruz. Kapi gicirtisina oynuyo. Yarin kontrolumuz. Allah acılarini gôstermesin bizlere. Allah yavrularinizi bize bagislasin
Benim normaldir kendinden geçtim valla o an çok zordu ama doğunca bitti mis kokusu unutturduNormal dogum yapmadm ki canim ben sezeryanim normal olsa yapamazdm heralde oyle geliyo iyi ki kafasi yukardayms
Bende oyleyim. Kendininde eli ayagi oyniyo hep dogdugundan beriDogum gunu kutlu olsun minigin benm oglanda pek oynak ya bazen ben muzik acip oynuyorm karsisinda benden mi ogrendi acaba
Sagol canim . Ocak anneleri olarak hepimizin yavrularinin 1. Yaşi kutlu olsunDogum gunu kutlu olsun minigin benm oglanda pek oynak ya bazen ben muzik acip oynuyorm karsisinda benden mi ogrendi acaba
maşallah.yaman da yaman hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?