- 30 Ocak 2015
- 19.830
- 28.417
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.161
Bende kendimden gectm valla uyusamadgm için hep hissettm kestiklerini bayiltmadilar cocuk çıkana kadar bagira bagira bi hal oldum cocuk cikinca bayıltmslarBenim normaldir kendinden geçtim valla o an çok zordu ama doğunca bitti mis kokusu unutturdu
HahaBende oyleyim. Kendininde eli ayagi oyniyo hep dogdugundan beri
Kizlar arda dun aksam o kadar cok kustu ki nefes alamadi bgnde yemek yediriyodm bi anda kusmaya basladi fiskirarak usuttu mu acaba
7 gün geçti hala adet olmadım hamile de değilim doktora mi gitsem bilemedim
Ay yemekte yemiyo su bile icmiyo zar zor emzrdmAy kiyamam,bana da usutmus gibi geldi.. tekrar etmis cunku ayni sey... :/
Emzirirken mi, onu bilmiyorum canım. Benim o dönemde emzirdiğim çocuk yoktu. Ama vücuda bir zararı yada verdiği rahatsızlık yokAy bilmiyorm ki zararsz mi tamamen emririrkende yaptirilabiliyo mu
Maşallah kuzucuğa, Allah nice nice nice doğum günlerini yaşamak ve güzel bir ömür nasip eder inşallahBugün oğlum tam 1 yaşinda. Ayakta sallamaya, gece beslenmesine devam. Dun gece biberon vermedim 4 te ayaktaydi 5 te ancak uyuttum. 7 bucukta kalkti. Normalde 8 de kalkiuo zaten yarim saatte yarim saat. Huysuzlugu ayni. Lala la birlikye sarki soyluyoruz. Kapi gicirtisina oynuyo. Yarin kontrolumuz. Allah acılarini gôstermesin bizlere. Allah yavrularinizi bize bagislasin
Üşümüş sanki canım. Açık zemine mi oturdu, gece üstü açılmış olabilirKizlar arda dun aksam o kadar cok kustu ki nefes alamadi bgnde yemek yediriyodm bi anda kusmaya basladi fiskirarak usuttu mu acaba
Bizde de olmustu 2 gun sadece su ile beslendi. 6 gun az az . Kusunca verme. Su ver. Su verirsen birsey olmaz. Ayaklarina sicak kiraz cekirdegi tuttum. Sicak tut ayaklariniKizlar arda dun aksam o kadar cok kustu ki nefes alamadi bgnde yemek yediriyodm bi anda kusmaya basladi fiskirarak usuttu mu acaba
Emzirrken yapmiyolardir buyuk ihtimal oda kaldi deseneEmzirirken mi, onu bilmiyorum canım. Benim o dönemde emzirdiğim çocuk yoktu. Ama vücuda bir zararı yada verdiği rahatsızlık yok
Henüz yeni taze hamile bir arkadaşım var spiralle hamile kaldı üstelik şuan hem spiral hem bebek var sürekli kanamalıBide ondan korkyrm ya bazilarinin bunyesi kabul etmiyoms surekli kanamasi karin ağrısi falan. Yapiyoms oyle olursa bide ben cok korkagm yaa iliskiyrde zor giriyorm esim kiziyo her sefernde aynısını yapiyorm sanki ilk gece
Emziriyorsun iyi emzir ve susuz birakma. Nane karanfil kaynatmistim pek ise yaramadi ilac kullandik mecbur . Yine emiyor iyiKizlar arda dun aksam o kadar cok kustu ki nefes alamadi bgnde yemek yediriyodm bi anda kusmaya basladi fiskirarak usuttu mu acaba
Selamm Biricikcimmmay masallah yurumesine,sagliginin yerinde olmasina. biz boyle devam edecegiz herhalde dis agrilarima ve uyanmalara iyi tatiller sizleree
Tamam canim deneyim bi sagol yogurt yedirdm biraz ac cunku surekli yemeklerden istiyo ama verince yemiyoBizde de olmustu 2 gun sadece su ile beslendi. 6 gun az az . Kusunca verme. Su ver. Su verirsen birsey olmaz. Ayaklarina sicak kiraz cekirdegi tuttum. Sicak tut ayaklarini
Evet oyle olan cok vae dogum nasil yapcakHenüz yeni taze hamile bir arkadaşım var spiralle hamile kaldı üstelik şuan hem spiral hem bebek var sürekli kanamalı
Bugn sadece emdi zaten zencefil yaptim ihlamur yaptm icmedi 2 3 yudum anca icine bal limoj kattim biraz tat versn diye yine içmediEmziriyorsun iyi emzir ve susuz birakma. Nane karanfil kaynatmistim pek ise yaramadi ilac kullandik mecbur . Yine emiyor iyi
Bilmiyorum alırsam kesin düşer bebek demiş almazsa haala kanama varEvet oyle olan cok vae dogum nasil yapcak
Ayyy allah yardımcısı olsun canım yaa.. Kanamadan dolayı birşey olmazsa, ki inşallah olmaz, doğuma girdiğinde suyu patladığında spirali alıyorlarmışBilmiyorum alırsam kesin düşer bebek demiş almazsa haala kanama var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?