2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

7 gün geçti hala adet olmadım hamile de değilim doktora mi gitsem bilemedim

Nesli gecen ay benim iki hafta gecikti nerdeyse,ben de tirstim acabaaa dedim,test yapmadim ama gerginlikle bekledim.. doktora gitmene gerek yok bence,boyle oluyor.. tabi bekledikce daha farkli gelisirse o zamanmuhakkak gidilir,3-5gun cok normal

Maşallah kuzucuğa, Allah nice nice nice doğum günlerini yaşamak ve güzel bir ömür nasip eder inşallah

Kizlar arda dun aksam o kadar cok kustu ki nefes alamadi bgnde yemek yediriyodm bi anda kusmaya basladi fiskirarak usuttu mu acaba
Bizde de olmustu 2 gun sadece su ile beslendi. 6 gun az az . Kusunca verme. Su ver. Su verirsen birsey olmaz. Ayaklarina sicak kiraz cekirdegi tuttum. Sicak tut ayaklarini

Bide ondan korkyrm ya bazilarinin bunyesi kabul etmiyoms surekli kanamasi karin ağrısi falan. Yapiyoms oyle olursa bide ben cok korkagm yaa iliskiyrde zor giriyorm esim kiziyo her sefernde aynısını yapiyorm sanki ilk gece
Henüz yeni taze hamile bir arkadaşım var spiralle hamile kaldı üstelik şuan hem spiral hem bebek var sürekli kanamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…