2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim. Bi yerden mi kapti . Kış evdende cikmiyoruz. Benim oglanda bu ay cok hastalandi gecen ayki kilosunun altina dustu. Halan daha tam iyilesmis degil. Kış hastalik ya baska birsey degil
sağol canım,valla ayda bir hastalanıyor..bir yerden bakteri kapmış ama nerden..çamaşır suyunu sürekli kullanırım,,elini yüzünü sık sık ykarım,musluktan su içirmem,nerden kaptı bu bakteriyi anlamadım..kış diye dışarı çıkarmıyorum sırf bu ay aşısı var hastalanmasın dedim evin içinde yine hastalandı..esirgenen göze çöp batıyor yeminle

Uykusuzluktan başım çatlıyor. Kakası nın rengi düzeldi ama hala normal değil. Bütün gece ordan oraya attı kendini. Ateşli değil artık çok şükür

Erken olduysan gec olabilir bu ay benimde oynayabiliyor benim oyleydi hatta gunu gününe olunca şasiriyorum
Test negatif çok şükür ikinci bebek düşünüyorum ama 2 yaşına gelince hala adet olmadım düzensizlik oluyor emzirmeden kızlar burası çok sessiz ya kimse girmyor artik spiral kullanan var mi dun gorumcemin hamile olduğunu öğrendim cocugu 20 aylık korunarak oldu diyor ondan da çok tedirgin oldum spiral taktirsam mi bilemedim

diğerlerinden dolayı oluyordur canım. başka sorunu yoksa tabii ki.
ama olsaydı bilirdin zaten. cocuktan cok kötü gecıyor hastalık
Yok canım allaha şükür sağlıklı bir bebek. Sanırım büyüklerden geçiyor. Eve gelip şap şup öpüyorlar.. Biraz önce eşimde dahil hepsine bağırdım çağırdım, dışardan gelince hemen el yüz yıkanacak artık öpmek yok diye. Oyuncaklarını da çamaşır suyuyla yıkadım bugün,zararın neresinden dönersem kardır

Gözün aydın nesli
Spiral kullanıyırum ben
Şimdilik işe yarıyo 9 ay oldu yaklaşık hala hamile kalmadım

Spiral istemem ya kaydi kaymadi vucudunda yabanci birsey. Bide kolay mantar enfeksiyonuna yakalaniyorum . Ped bile kasinti yapiyo. Hap kullaniuordim onuda tam saatinde icemiyorum diye biraktim .

Spiral istemem ya kaydi kaymadi vucudunda yabanci birsey. Bide kolay mantar enfeksiyonuna yakalaniyorum . Ped bile kasinti yapiyo. Hap kullaniuordim onuda tam saatinde icemiyorum diye biraktim .
O da var ya sürekli kontrole gitmek gerekiyor amann kadın olmak zor ya tedbir bizden takdir Allahtan artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…