- 11 Temmuz 2015
- 1.000
- 1.455
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.101
sağol canım,valla ayda bir hastalanıyor..bir yerden bakteri kapmış ama nerden..çamaşır suyunu sürekli kullanırım,,elini yüzünü sık sık ykarım,musluktan su içirmem,nerden kaptı bu bakteriyi anlamadım..kış diye dışarı çıkarmıyorum sırf bu ay aşısı var hastalanmasın dedim evin içinde yine hastalandı..esirgenen göze çöp batıyor yeminleGecmis olsun canim. Bi yerden mi kapti . Kış evdende cikmiyoruz. Benim oglanda bu ay cok hastalandi gecen ayki kilosunun altina dustu. Halan daha tam iyilesmis degil. Kış hastalik ya baska birsey degil
sağol canım..kışı ben de hiç sevmiyorumGecmis olsun canim insallah bi an once atlatrsnz kisi hic sevmyrm bu yzden
sağol tatlım..inşallah.boncuklu gelin cok gecmis olsunn,cabucak duzelir insallah
evet canım her ay ,yani ayda bir hasta oluyor..benim üç çocuğum var..her hastalanışında da antibiyotik veriyorlar..çok gecmıs olsun. ıshal toz ve flagyl bende kullanmıstım. senınkı her ay hasta mı oluyor? baska cocugun var mıydı?
Selam kızlar adetum 4 gün gecikti gecen ayda erken olmuştu ama çok tedirgin oldum ya eşim test almaya gitti bu saatte ne deyim sonucu hayırlısı
Erken olduysan gec olabilir bu ay benimde oynayabiliyor benim oyleydi hatta gunu gününe olunca şasiriyorumSelam kızlar adetum 4 gün gecikti gecen ayda erken olmuştu ama çok tedirgin oldum ya eşim test almaya gitti bu saatte ne deyim sonucu hayırlısı
Yaa hayirlisi olsun canim ne diyelmSelam kızlar adetum 4 gün gecikti gecen ayda erken olmuştu ama çok tedirgin oldum ya eşim test almaya gitti bu saatte ne deyim sonucu hayırlısı
Bir yaşındaKızlar benim bebeğim bir yaşında sizin bebisler kaç yasinda
Test negatif çok şükür ikinci bebek düşünüyorum ama 2 yaşına gelince hala adet olmadım düzensizlik oluyor emzirmeden kızlar burası çok sessiz ya kimse girmyor artik spiral kullanan var mi dun gorumcemin hamile olduğunu öğrendim cocugu 20 aylık korunarak oldu diyorErken olduysan gec olabilir bu ay benimde oynayabiliyor benim oyleydi hatta gunu gününe olunca şasiriyorum
diğerlerinden dolayı oluyordur canım. başka sorunu yoksa tabii ki.evet canım her ay ,yani ayda bir hasta oluyor..benim üç çocuğum var..her hastalanışında da antibiyotik veriyorlar..
3 yasında benımkıKızlar benim bebeğim bir yaşında sizin bebisler kaç yasinda
Yok canım allaha şükür sağlıklı bir bebek. Sanırım büyüklerden geçiyor. Eve gelip şap şup öpüyorlar.. Biraz önce eşimde dahil hepsine bağırdım çağırdım, dışardan gelince hemen el yüz yıkanacak artık öpmek yok diye. Oyuncaklarını da çamaşır suyuyla yıkadım bugün,zararın neresinden dönersem kardırdiğerlerinden dolayı oluyordur canım. başka sorunu yoksa tabii ki.
ama olsaydı bilirdin zaten. cocuktan cok kötü gecıyor hastalık
Başlığa bakıp hesaplamak zor olmasa gerekKızlar benim bebeğim bir yaşında sizin bebisler kaç yasinda
Gözün aydın nesliTest negatif çok şükür ikinci bebek düşünüyorum ama 2 yaşına gelince hala adet olmadım düzensizlik oluyor emzirmeden kızlar burası çok sessiz ya kimse girmyor artik spiral kullanan var mi dun gorumcemin hamile olduğunu öğrendim cocugu 20 aylık korunarak oldu diyorondan da çok tedirgin oldum spiral taktirsam mi bilemedim
Geçmş olsunUykusuzluktan başım çatlıyor. Kakası nın rengi düzeldi ama hala normal değil. Bütün gece ordan oraya attı kendini. Ateşli değil artık çok şükür
Spiral istemem ya kaydi kaymadi vucudunda yabanci birsey. Bide kolay mantar enfeksiyonuna yakalaniyorum . Ped bile kasinti yapiyo. Hap kullaniuordim onuda tam saatinde icemiyorum diye biraktim .Test negatif çok şükür ikinci bebek düşünüyorum ama 2 yaşına gelince hala adet olmadım düzensizlik oluyor emzirmeden kızlar burası çok sessiz ya kimse girmyor artik spiral kullanan var mi dun gorumcemin hamile olduğunu öğrendim cocugu 20 aylık korunarak oldu diyorondan da çok tedirgin oldum spiral taktirsam mi bilemedim
O da var ya sürekli kontrole gitmek gerekiyor amann kadın olmak zor yaSpiral istemem ya kaydi kaymadi vucudunda yabanci birsey. Bide kolay mantar enfeksiyonuna yakalaniyorum . Ped bile kasinti yapiyo. Hap kullaniuordim onuda tam saatinde icemiyorum diye biraktim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?