- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.121
evde çoluk cocuk, gelen giden oluyorsaYok canım allaha şükür sağlıklı bir bebek. Sanırım büyüklerden geçiyor. Eve gelip şap şup öpüyorlar.. Biraz önce eşimde dahil hepsine bağırdım çağırdım, dışardan gelince hemen el yüz yıkanacak artık öpmek yok diye. Oyuncaklarını da çamaşır suyuyla yıkadım bugün,zararın neresinden dönersem kardır
Sağol canımGeçmş olsun
11 ocak dogimlu yas gununu 22 sinde kutlayacagizDoğum günü yapan kozlar foto arsalar bize de fikir olur ben abartmayim diyorum ama 1 yas da başka diye heyecanlaniyorum icimde kalmasin ne dusunursem yapiuim hatira kalir diyorum
Ben spiral taktrmaya cesarwt edemiyorm ya gorumcem 40i cikar cikmaz taktrmis acidi diyo cesaretim iyice kaybolduTest negatif çok şükür ikinci bebek düşünüyorum ama 2 yaşına gelince hala adet olmadım düzensizlik oluyor emzirmeden kızlar burası çok sessiz ya kimse girmyor artik spiral kullanan var mi dun gorumcemin hamile olduğunu öğrendim cocugu 20 aylık korunarak oldu diyorondan da çok tedirgin oldum spiral taktirsam mi bilemedim
Slm kizlarcocuklarda firsat bulup giremedim bir bi hasta oldu bir digeri birini kurtariyom oburu hasta oluyo kucugun oksurugu biktirdi beni zaten iki hafta once hava taktirdik acilde burnundan nefes alamiyordu. kar kis ugrasiyoruz insallah alir gotururur hastaliklari ben pert ben yokum bir aydir hasta olan herkeslere gecmisler olsun
kırkı çıkar çıkmaz taktırınca acır mı bilmiyorum canım ama,ben iki kez kullandım spirali ,takılırken de çıkarılırken de hiç bir şey hissetmedim...ama ilk üç ay bünyem yabancı cisim algıladı sanırım,sürekli kasık ağrısı ve ara ara kasılma yaşadım.Ben spiral taktrmaya cesarwt edemiyorm ya gorumcem 40i cikar cikmaz taktrmis acidi diyo cesaretim iyice kayboldu
bizde hastayık ama girebiliyokSlm kizlarcocuklarda firsat bulup giremedim bir bi hasta oldu bir digeri birini kurtariyom oburu hasta oluyo kucugun oksurugu biktirdi beni zaten iki hafta once hava taktirdik acilde burnundan nefes alamiyordu. kar kis ugrasiyoruz insallah alir gotururur hastaliklari ben pert ben yokum bir aydir hasta olan herkeslere gecmisler olsun
Tasekkurler canimÇok geçmiş olsun
Kiz valla kendimi bile unuttum vallabizde hastayık ama girebiliyokayrıca geçmiş olsun ,ayrıca teşekkür ederim
Bide ondan korkyrm ya bazilarinin bunyesi kabul etmiyoms surekli kanamasi karin ağrısi falan. Yapiyoms oyle olursa bide ben cok korkagm yaa iliskiyrde zor giriyorm esim kiziyo her sefernde aynısını yapiyorm sanki ilk gecekırkı çıkar çıkmaz taktırınca acır mı bilmiyorum canım ama,ben iki kez kullandım spirali ,takılırken de çıkarılırken de hiç bir şey hissetmedim...ama ilk üç ay bünyem yabancı cisim algıladı sanırım,sürekli kasık ağrısı ve ara ara kasılma yaşadım.
Doğum günü yapan kozlar foto arsalar bize de fikir olur ben abartmayim diyorum ama 1 yas da başka diye heyecanlaniyorum icimde kalmasin ne dusunursem yapiuim hatira kalir diyorum
Aylık iğne yada üç aylık iğne kullansan ilknur o daha sorunsuz ben kullanmıştım. Sen eczaneden alıyorsun sağlık ocakları yapıyorBide ondan korkyrm ya bazilarinin bunyesi kabul etmiyoms surekli kanamasi karin ağrısi falan. Yapiyoms oyle olursa bide ben cok korkagm yaa iliskiyrde zor giriyorm esim kiziyo her sefernde aynısını yapiyorm sanki ilk gece
Biz neyse de şu bebekler hasta olmasaydı. Tam aşı zamanı,, bizimki bağırsak enfeksiyonu oldu atlattı gibi. Ayın 20sinde aşısı var. Olmazsa bir hafta daha zaman isteyeceğimTasekkurler canim
Kiz valla kendimi bile unuttum vallagiriyom ama yazamiyodum canim ben de hastalandim annem bize bakmaya geldi oda hastalandi ev revire donmustu valla eltimin kizlarida hastalandi bir onlar bir biz derken sonuc hastalik bizde su anda beynim bulandi karisik oldu biraz ama niysee
Kutlu olsun yeni yaşı.çok güzel görünüyosunuz :)Yaman 29 Aralık doğumlu :) Birkaç foto gönderiyim.
Bizim yarinda bu karda nasil cikicam orasi var bide cok gecmis olsun yavruya okudumda alintilamadimBiz neyse de şu bebekler hasta olmasaydı. Tam aşı zamanı,, bizimki bağırsak enfeksiyonu oldu atlattı gibi. Ayın 20sinde aşısı var. Olmazsa bir hafta daha zaman isteyeceğim
gecmıs olsun. birden fazla cocuk olunca hastalık kacınılmaz oluyor maalesef.Slm kizlarcocuklarda firsat bulup giremedim bir bi hasta oldu bir digeri birini kurtariyom oburu hasta oluyo kucugun oksurugu biktirdi beni zaten iki hafta once hava taktirdik acilde burnundan nefes alamiyordu. kar kis ugrasiyoruz insallah alir gotururur hastaliklari ben pert ben yokum bir aydir hasta olan herkeslere gecmisler olsun
maşallah.Yaman 29 Aralık doğumlu :) Birkaç foto gönderiyim.
Evet aynen oyle canim. Buyuk okuldan getiriyor dogal olarak sonra ugras babam ugras sagol bu aradagecmıs olsun. birden fazla cocuk olunca hastalık kacınılmaz oluyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?