2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evde çoluk cocuk, gelen giden oluyorsa
dogal olarak kacınılmaz oluyor hasta olması. kımbılır ne cok uyarıyorsun da kaale alan yoktur. bende cok uyarıyorum
ama anlayan işte! abartıyormuşum!

Ben spiral taktrmaya cesarwt edemiyorm ya gorumcem 40i cikar cikmaz taktrmis acidi diyo cesaretim iyice kayboldu

Slm kizlarcocuklarda firsat bulup giremedim bir bi hasta oldu bir digeri birini kurtariyom oburu hasta oluyo kucugun oksurugu biktirdi beni zaten iki hafta once hava taktirdik acilde burnundan nefes alamiyordu. kar kis ugrasiyoruz insallah alir gotururur hastaliklariben pert ben yokum bir aydirhasta olan herkeslere gecmisler olsun

Çok geçmiş olsun

Ben spiral taktrmaya cesarwt edemiyorm ya gorumcem 40i cikar cikmaz taktrmis acidi diyo cesaretim iyice kayboldu
kırkı çıkar çıkmaz taktırınca acır mı bilmiyorum canım ama,ben iki kez kullandım spirali ,takılırken de çıkarılırken de hiç bir şey hissetmedim...ama ilk üç ay bünyem yabancı cisim algıladı sanırım,sürekli kasık ağrısı ve ara ara kasılma yaşadım.

bizde hastayık ama girebiliyok ayrıca geçmiş olsun ,ayrıca teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun
Tasekkurler canim
bizde hastayık ama girebiliyok ayrıca geçmiş olsun ,ayrıca teşekkür ederim
Kiz valla kendimi bile unuttum vallagiriyom ama yazamiyodum canim ben de hastalandim annem bize bakmaya geldi oda hastalandi ev revire donmustu vallaeltimin kizlarida hastalandi bir onlar bir biz derken sonuc hastalik bizde su anda beynim bulandi karisik oldu biraz ama niysee

Bide ondan korkyrm ya bazilarinin bunyesi kabul etmiyoms surekli kanamasi karin ağrısi falan. Yapiyoms oyle olursa bide ben cok korkagm yaa iliskiyrde zor giriyorm esim kiziyo her sefernde aynısını yapiyorm sanki ilk gece

Doğum günü yapan kozlar foto arsalar bize de fikir olur ben abartmayim diyorum ama 1 yas da başka diye heyecanlaniyorum icimde kalmasin ne dusunursem yapiuim hatira kalir diyorum

Yaman 29 Aralık doğumlu :) Birkaç foto gönderiyim.

Eklentiler

• IMG_6160.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_6107.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_6172.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 117
Bide ondan korkyrm ya bazilarinin bunyesi kabul etmiyoms surekli kanamasi karin ağrısi falan. Yapiyoms oyle olursa bide ben cok korkagm yaa iliskiyrde zor giriyorm esim kiziyo her sefernde aynısını yapiyorm sanki ilk gece
Aylık iğne yada üç aylık iğne kullansan ilknur o daha sorunsuz ben kullanmıştım. Sen eczaneden alıyorsun sağlık ocakları yapıyor

Biz neyse de şu bebekler hasta olmasaydı. Tam aşı zamanı,, bizimki bağırsak enfeksiyonu oldu atlattı gibi. Ayın 20sinde aşısı var. Olmazsa bir hafta daha zaman isteyeceğim

gecmıs olsun. birden fazla cocuk olunca hastalık kacınılmaz oluyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…