2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Monoton hayata alistik iyice,dun esimle yeni kararlar aldik,boyle gitmicek acaba duzelir de zaman yaratabilir miyim kendime diye diye 1yil olacak nerdeyse:) haricinde de bizimki cok tezcanli oldu iyice,bi anne diyisi var oyle bi ses yok:) anniiieeee gibi bise :) hareketli,istekli,beni yoruyor ama kendi de cok sey ogreniyor. Kucuk kitaplar var ya ogretici,onlardan iki tane daha aldik bugun. Artk yemeyip bakmaya basladi bayadir:) ne yaparsam aynisini kapiyo aninda. Tam ogrendigi zamanlar sanirim... bu arada beyfendi illa et yiyecek:) dun yuzune bakmadi yogurtlu makarnanin:KK66: sennasilsin,zilli ne yapiyor:)
masallah tontişe :nazar: agzınında tadını biliyor :D
evet, şuan bir şeyi sadece bi kere göster hemen yapıyor. o yuzden cok dikkat etmek lazım. benımkınin içiçe gecen kutuları var onlarla oynuyor. gecıremeyınce çok sinirleniyor baya hırslı olacak bellı :D
ayyy valla bezdım her seye gırıyor, saldırıyor, koparıyor. başedilmesi baya zorlastı.

Slm kızlar bebisler harekete geçmiş benimkide bir yaşı gördü şükür 10 ocak ama bende 7 aylık hamleyim halimi düşünün bana dua edin sağlıklı sıhhatli olsunlar halimize bin şükür 10 yıl bekledik ikincisi süpriz oldu darısı tüm isteyenlere

Gecmis olsn cnm,biraz duzeldi mi arda?
Verdiği surup cogaltti oksurugunu bgn icirmedim turpun icine bal koydum smdi sabah icircem 2 3 gun daha beklicem gecmezse ozele gotrcem bide of ne zormus hasta olması allaha sukur bi Oksurugu var baska bi hastaligi yok ama bronsite cevrcek diye korkyrm anlamazsam ya ilerlersede

Slm kızlar bebisler harekete geçmiş benimkide bir yaşı gördü şükür 10 ocak ama bende 7 aylık hamleyim halimi düşünün bana dua edin sağlıklı sıhhatli olsunlar halimize bin şükür 10 yıl bekledik ikincisi süpriz oldu darısı tüm isteyenlere
allahım sağlıkla sıhhatle büyütmeni nasip etsin canım çocuklarını..

iyiden iyiye tatlı oldu bunlar..nazlanıp ağlaması dışında,ha bi de gece uykusuzluğu dışında,ha bi de hastalanması dışında ,ha bi de iştahsızlığı dışında,ha bi de peşinde gezmem dışın her şey güzel :KK70:
Haha :D ayni heralde hepsi bide benimkinde asiri sinir var sinirlenince kafasini vuruyo bi yerlere elinden bsy alinca bize vuruyo bana vurunca aaa cok ayip diyorm hemen opuyo beni

masallah tontişe :nazar: agzınında tadını biliyor :KK70:
evet, şuan bir şeyi sadece bi kere göster hemen yapıyor. o yuzden cok dikkat etmek lazım. benımkınin içiçe gecen kutuları var onlarla oynuyor. gecıremeyınce çok sinirleniyor baya hırslı olacak bellı :KK70:
ayyy valla bezdım her seye gırıyor, saldırıyor, koparıyor. başedilmesi baya zorlastı.

Ay oynamayi biliyor bi de hirs mi yapiyor,sanki buyumus de kuculmusler masallah:) ben de aldim da biizmki anlamiyor ya anca atiyo isiriyo deli:) bu arada ikinci cocuk ikinci cocuk demeye de basladi bizimki,1yas uc aylik falan olursa bakarim diodum da kendimde o gucu hic gormuyorm:) sen de o zamanlar dusunuyordun,nasil hissediyosun su an:)

Verdiği surup cogaltti oksurugunu bgn icirmedim turpun icine bal koydum smdi sabah icircem 2 3 gun daha beklicem gecmezse ozele gotrcem bide of ne zormus hasta olması allaha sukur bi Oksurugu var baska bi hastaligi yok ama bronsite cevrcek diye korkyrm anlamazsam ya ilerlersede

Cok cok zor bebegin hasta olmasi,insallah cabuk atlatir:( sanacok is dusuyor :(

Ay ne zamandir onu sorcam burda unutyrm çıplak ayak hastası benimki de normal mi diyecektim oynamak istyo agzina gtrmk istyo gecen gun kalktm corap giycem izin vermiyo giymeme
Canim cok gecmis olsun . hatmi cicegi verdim ben ayaza bir cay bardagi kaynamis suyun icine bes alti tane at cicekten balla tatlandir icir bizimde gecmedi iki ay boyle yaptim sabah aksam cok sukurki gecti dene xanim insallah iyi gelir yavruya

Ay ne zamandir onu sorcam burda unutyrm çıplak ayak hastası benimki de normal mi diyecektim oynamak istyo agzina gtrmk istyo gecen gun kalktm corap giycem izin vermiyo giymeme
Bilmiyorum normal mi ama bir kaç arkadaşımında çocuğu yapmış bunu. Artık ayaklarımızı altımıza saklıyoruz, bu seferde çıplak kol görmeye görsün.. Yamyamlar. Ben diğer iki çocuğumdan böyle muamele görmedim

Canim cok gecmis olsun . hatmi cicegi verdim ben ayaza bir cay bardagi kaynamis suyun icine bes alti tane at cicekten balla tatlandir icir bizimde gecmedi iki ay boyle yaptim sabah aksam cok sukurki gecti dene xanim insallah iyi gelir yavruya
Sagol canim bide onu deneyim sabah turpun icine bal koymstm akan suyunu icirdim smdi pekmezle tereyag verdm oksuruk kesildi smdlk gece esime diyim alsn bide onu deneyim

Bilmiyorum normal mi ama bir kaç arkadaşımında çocuğu yapmış bunu. Artık ayaklarımızı altımıza saklıyoruz, bu seferde çıplak kol görmeye görsün.. Yamyamlar. Ben diğer iki çocuğumdan böyle muamele görmedim
Normaldir o zaman heralde kolu blmyrm da ustumu giyerken bacaklarima sap sap yapstriyo isirmaya calsyo oda hosuna gidiyo :D

Atar canim arda 1 aydir oyle yuruyo cani isterse ama korkuyo yürüdüğünü farkedince oturuyo hemen :KK70: bugn otrma odasindan yatak odasina kadar yurudu sonra farketti otrdu hemen

Hahaha :işsiz::işsiz: son yazdigina cok guldumm yaa cok hosuma gitti. Alp de uzuuun suredir ayakta duruyor,adim atabiliyor ama hic boyle yurumemisti. Korkuyorlar aynen yoksa her sey cok daha onceden olurdu:halay: acelemiz yok zaten yaa,gecen kv yine israrla soruyo yurumuyo mu elinden tutunyurutun.. arkadas cocugu zorla mi yurutcem,kendi ne zaman hazir oluo isterse yurur. Ta 6aylikken diyordu yurut yurut die ki cocuk daha yeni emeklemeye baslamisti! Ayy oyle iste:işsiz: israr yok:duduk:

Back
X