2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canim bide onu deneyim sabah turpun icine bal koymstm akan suyunu icirdim smdi pekmezle tereyag verdm oksuruk kesildi smdlk gece esime diyim alsn bide onu deneyim
Nette hatmi cicegini dikkatli verin diyor bebege. Arastirda oyle ver. Bana kalirsa hic verme cok fazla etkisi varsa bobrekte hasara yol acar . İhlamur elma karanfil daha hafif zararsiz seylerden ver. Birde bi gunde hem bunlari hem baska seyleri verme

Ay zaten biseye karismasalar olmaz gecen esimin kuzeninin nisanina gittik orda bi bebek var 1 bucuk yasinda kilolu bak ardayla yasit diye 100 kere soyledi kilolu ya eve geldik kayiinbabama diyo dkka basi en sonunda kizdm kilo almayancocuga npiyim ben diye cocukta masallah o kadar isthli ki 3 4 tanr lokum yedi kucucuk haliyle ben yiyemem o cocuk saglikli beslenmiyoda ondan kilolu

Oyle mi vermeyim o zaman bi turpla bal yaptm ondan verdim bide pekmezle tereyag

Cupra yı yaptım canım onu da yemedi bir kere yuttu sonra verdikleri mi ağzında bekletmiş hepsini damagına da yapıştırmış
Somonun tadini hic sevmiyorum. Hamsi mevsimi hamsi veriyorum. Yiyamiyorsa corbanin suyundan az kat ver. Tavada ki firindan daha kuru oluyor belki o yuzden yiyemedi. Dene yine ilk kez yiyorsa tadi garip gelmistir

Bizde 29 ocak doğumluyuz. Anne abi dede diyor canım

Biz ocagi sonlandirmisiz haha:) aynen demek yavas yavas gelisecek konusmalari. Biz bi de iki dilliyiz ya daha gec de konusma ihtimali var. Fark ettigim sey ama cok degisik ses tonuyla sesler cikarmasi,deniyor herhalde :)

Ev
Biz ocagi sonlandirmisiz haha:) aynen demek yavas yavas gelisecek konusmalari. Biz bi de iki dilliyiz ya daha gec de konusma ihtimali var. Fark ettigim sey ama cok degisik ses tonuyla sesler cikarmasi,deniyor herhalde :)
Evet canım bizde de var gırtlaktan birşeyler çıkarmaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…