- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.301
Nette hatmi cicegini dikkatli verin diyor bebege. Arastirda oyle ver. Bana kalirsa hic verme cok fazla etkisi varsa bobrekte hasara yol acar . İhlamur elma karanfil daha hafif zararsiz seylerden ver. Birde bi gunde hem bunlari hem baska seyleri vermeSagol canim bide onu deneyim sabah turpun icine bal koymstm akan suyunu icirdim smdi pekmezle tereyag verdm oksuruk kesildi smdlk gece esime diyim alsn bide onu deneyim
Ay zaten biseye karismasalar olmaz gecen esimin kuzeninin nisanina gittik orda bi bebek var 1 bucuk yasinda kilolu bak ardayla yasit diye 100 kere soyledi kilolu ya eve geldik kayiinbabama diyo dkka basi en sonunda kizdm kilo almayancocuga npiyim ben diye cocukta masallah o kadar isthli ki 3 4 tanr lokum yedi kucucuk haliyle ben yiyemem o cocuk saglikli beslenmiyoda ondan kiloluHahahason yazdigina cok guldumm yaa cok hosuma gitti. Alp de uzuuun suredir ayakta duruyor,adim atabiliyor ama hic boyle yurumemisti. Korkuyorlar aynen yoksa her sey cok daha onceden olurdu acelemiz yok zaten yaa,gecen kv yine israrla soruyo yurumuyo mu elinden tutunyurutun.. arkadas cocugu zorla mi yurutcem,kendi ne zaman hazir oluo isterse yurur. Ta 6aylikken diyordu yurut yurut die ki cocuk daha yeni emeklemeye baslamisti! Ayy oyle iste israr yok
Oyle mi vermeyim o zaman bi turpla bal yaptm ondan verdim bide pekmezle tereyagNette hatmi cicegini dikkatli verin diyor bebege. Arastirda oyle ver. Bana kalirsa hic verme cok fazla etkisi varsa bobrekte hasara yol acar . İhlamur elma karanfil daha hafif zararsiz seylerden ver. Birde bi gunde hem bunlari hem baska seyleri verme
Canim netten okumustum hatmi cicegi dikkatle verin diyor vermedim ihlamur ver yerineOyle mi vermeyim o zaman bi turpla bal yaptm ondan verdim bide pekmezle tereyag
Ihlamur vwryrm sürekli ama 2 3 yudum anca içiyoCanim netten okumustum hatmi cicegi dikkatle verin diyor vermedim ihlamur ver yerine
Gunduz bazen az iciyo aksam yatarken yada gece iciriyorumIhlamur vwryrm sürekli ama 2 3 yudum anca içiyo
Ay zaten biseye karismasalar olmaz gecen esimin kuzeninin nisanina gittik orda bi bebek var 1 bucuk yasinda kilolu bak ardayla yasit diye 100 kere soyledi kilolu ya eve geldik kayiinbabama diyo dkka basi en sonunda kizdm kilo almayancocuga npiyim ben diye cocukta masallah o kadar isthli ki 3 4 tanr lokum yedi kucucuk haliyle ben yiyemem o cocuk saglikli beslenmiyoda ondan kilolu
Benimki biberonda almiyo ki alsa uyurken icirirdimGunduz bazen az iciyo aksam yatarken yada gece iciriyorum
Daha yapmadinmi baligi sen.Kızlar tavada somon pişirirken yağ koyuyor musunuz
Cupra yı yaptım canım onu da yemedi bir kere yuttu sonra verdikleri mi ağzında bekletmiş hepsini damagına da yapıştırmışDaha yapmadinmi baligi sen.
Somonun tadini hic sevmiyorum. Hamsi mevsimi hamsi veriyorum. Yiyamiyorsa corbanin suyundan az kat ver. Tavada ki firindan daha kuru oluyor belki o yuzden yiyemedi. Dene yine ilk kez yiyorsa tadi garip gelmistirCupra yı yaptım canım onu da yemedi bir kere yuttu sonra verdikleri mi ağzında bekletmiş hepsini damagına da yapıştırmış
Ewet ilk kez yedi bugün somon vereceğim bakalımSomonun tadini hic sevmiyorum. Hamsi mevsimi hamsi veriyorum. Yiyamiyorsa corbanin suyundan az kat ver. Tavada ki firindan daha kuru oluyor belki o yuzden yiyemedi. Dene yine ilk kez yiyorsa tadi garip gelmistir
Kızlar bebekleriniz konuşmaya başkası mı
Bizde 29 ocak doğumluyuz. Anne abi dede diyor canımBiz 3subat dogumluyuz da daha oyle konusmuyor,anne baba gel hadi falan diyor da baska seyler yok. Yalniz boyle degisik konusur gibi sesler cikarmaya basladi. Seninki nasil? :)
Bizde 29 ocak doğumluyuz. Anne abi dede diyor canım
Evet canım bizde de var gırtlaktan birşeyler çıkarmaya çalışıyorBiz ocagi sonlandirmisiz haha:) aynen demek yavas yavas gelisecek konusmalari. Biz bi de iki dilliyiz ya daha gec de konusma ihtimali var. Fark ettigim sey ama cok degisik ses tonuyla sesler cikarmasi,deniyor herhalde :)
Biz ocagi sonlandirmisiz haha:) aynen demek yavas yavas gelisecek konusmalari. Biz bi de iki dilliyiz ya daha gec de konusma ihtimali var. Fark ettigim sey ama cok degisik ses tonuyla sesler cikarmasi,deniyor herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?