2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benımkı hıc dıs cıkarmadı ya ? 9 ocak 2016 dogumlu :/ Ne zaman cıkacak bu dısler merakla beklıyorum

Nasl bi alerji yapti canim ardada smdi bi kaka yapms bez komple dolms ustu basi batmis ishal gbi
İlaci bilmem de cok yan etki yaptiysa dr gidin degistirebilirsiniz. Oksuruyorsa sicak onune arkasina koy. Utuyle isitip sabah kalktiginda uykuya gecerken isitip koyuyordum. Terlediyse cikar. Terlemedigi zaman icinde kalsin sogusada . Bayagi fayda etti.

Canim atesi cok yoksa kan tahliline gerek yok idrarada muayeneyle belirtilerle goruyor zaten. Kandada gorecegi enf. Ates yoksa oda yok. Muayene yeterli kucuk cocuga check up yapacak hali yok.
Atesi hicbyok canim sadece oksuruk var odasini havalandiriyorm surekli petektede kalorifer suluklari var ya ondan var bu ilac sanki oksurugunu arttırdı gibi birakcam kullanmayi evde kendi yaptgm seyler daha iyi geliyodu acildeki cocuk doktoruydu canim

Gecmis olsun tekrar atesi yoksa sicak tut. Bizede ayni siz gibi oldu once bulanti kusma sonra akinti oksuruk isutmus . Dikkat et bizimkide azdi artti. Oksuruk artarsa mutlaka dra gotur bronsite cevirmesin

Gecmis olsun tekrar atesi yoksa sicak tut. Bizede ayni siz gibi oldu once bulanti kusma sonra akinti oksuruk isutmus . Dikkat et bizimkide azdi artti. Oksuruk artarsa mutlaka dra gotur bronsite cevirmesin
Tamam canim aslinda o kadar. Cok Oksurmuyo sabahtan beri en fazla 3 kerw oksurmstur insallah artmaz ya

selam kızlar nasılsınız? nasıl gıdıyor poncıklerle hayat

Monoton hayata alistik iyice,dun esimle yeni kararlar aldik,boyle gitmicek acaba duzelir de zaman yaratabilir miyim kendime diye diye 1yil olacak nerdeyse:) haricinde de bizimki cok tezcanli oldu iyice,bi anne diyisi var oyle bi ses yok:) anniiieeee gibi bise :) hareketli,istekli,beni yoruyor ama kendi de cok sey ogreniyor. Kucuk kitaplar var ya ogretici,onlardan iki tane daha aldik bugun. Artk yemeyip bakmaya basladi bayadir:) ne yaparsam aynisini kapiyo aninda. Tam ogrendigi zamanlar sanirim... bu arada beyfendi illa et yiyecek:) dun yuzune bakmadi yogurtlu makarnanin sennasilsin,zilli ne yapiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…