- 29 Mart 2014
- 943
- 1.594
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.261
Canım geçmiş olsun Allah şifa versinEvet ya cok zor oluyo devam ederse vermem ilaci acildede dogru duzgn bakmiyolar ki bi sirtini dinledi bogazina bakti hc bsy demedi sinir oldum
Özel de de aynı canım . Bi sırt, göğüs, boğaz, kulak tamam..Evet ya cok zor oluyo devam ederse vermem ilaci acildede dogru duzgn bakmiyolar ki bi sirtini dinledi bogazina bakti hc bsy demedi sinir oldum
Sagol canim insallah bi an once iyileşirCanım geçmiş olsun Allah şifa versin
Hadi ya bende ozele gotryum bide yarin diyodumÖzel de de aynı canım . Bi sırt, göğüs, boğaz, kulak tamam..
hayatım,doktordan doktora fark var..özel olduğu için sıkıştırman daha kolay oluyor..ben öyle dedim diye hemen vazgeçme lütfen..Hadi ya bende ozele gotryum bide yarin diyodum
Bi gotururum ya gecmezse bi oksuruk disinda biseyi yok oda oyle cok degl bide bu ilactan sonra çoğaldı sanki oksurukhayatım,doktordan doktora fark var..özel olduğu için sıkıştırman daha kolay oluyor..ben öyle dedim diye hemen vazgeçme lütfen..
İlaci bilmem de cok yan etki yaptiysa dr gidin degistirebilirsiniz. Oksuruyorsa sicak onune arkasina koy. Utuyle isitip sabah kalktiginda uykuya gecerken isitip koyuyordum. Terlediyse cikar. Terlemedigi zaman icinde kalsin sogusada . Bayagi fayda etti.Nasl bi alerji yapti canim ardada smdi bi kaka yapms bez komple dolms ustu basi batmis ishal gbi
Acildeki cocuk dru miydu. Cocuk druna gidinEvet ya cok zor oluyo devam ederse vermem ilaci acildede dogru duzgn bakmiyolar ki bi sirtini dinledi bogazina bakti hc bsy demedi sinir oldum
Canim atesi cok yoksa kan tahliline gerek yok idrarada muayeneyle belirtilerle goruyor zaten. Kandada gorecegi enf. Ates yoksa oda yok. Muayene yeterli kucuk cocuga check up yapacak hali yok.Hadi ya bende ozele gotryum bide yarin diyodum
Atesi hicbyok canim sadece oksuruk var odasini havalandiriyorm surekli petektede kalorifer suluklari var ya ondan var bu ilac sanki oksurugunu arttırdı gibi birakcam kullanmayi evde kendi yaptgm seyler daha iyi geliyodu acildeki cocuk doktoruydu canimCanim atesi cok yoksa kan tahliline gerek yok idrarada muayeneyle belirtilerle goruyor zaten. Kandada gorecegi enf. Ates yoksa oda yok. Muayene yeterli kucuk cocuga check up yapacak hali yok.
Gecmis olsun tekrar atesi yoksa sicak tut. Bizede ayni siz gibi oldu once bulanti kusma sonra akinti oksuruk isutmus . Dikkat et bizimkide azdi artti. Oksuruk artarsa mutlaka dra gotur bronsite cevirmesinAtesi hicbyok canim sadece oksuruk var odasini havalandiriyorm surekli petektede kalorifer suluklari var ya ondan var bu ilac sanki oksurugunu arttırdı gibi birakcam kullanmayi evde kendi yaptgm seyler daha iyi geliyodu acildeki cocuk doktoruydu canim
Tamam canim aslinda o kadar. Cok Oksurmuyo sabahtan beri en fazla 3 kerw oksurmstur insallah artmaz yaGecmis olsun tekrar atesi yoksa sicak tut. Bizede ayni siz gibi oldu once bulanti kusma sonra akinti oksuruk isutmus . Dikkat et bizimkide azdi artti. Oksuruk artarsa mutlaka dra gotur bronsite cevirmesin
benımkıBu zamanlarda memye daha asiri duskun olan bebek var mi acaba?? Azi disleri sis diye dusunuyorum ama bilmiyorum tabi ki. Ilk dogdugu zamanlara dondu resmen bikac haftadir boyle,20dkya emiyor
ben o olayı doktora sormustum, açıklaması bana mantıklı geldi; '' bilinçsiz tüketım olmasın dıye yazıyorlar''Kizlar arda oksuruyo diye dun acile gotrdk 2 tane surup verdi birinde 2 yas altina kullanmayın yaziyo o zaman niye verdi anlamadm kullanip kullanmamakta kararsz kaldm
Canim atesi cok yoksa kan tahliline gerek yok idrarada muayeneyle belirtilerle goruyor zaten. Kandada gorecegi enf. Ates yoksa oda yok. Muayene yeterli kucuk cocuga check up yapacak hali yok.
Anladm canim zaten evde ki ilaclari kafalarına gore kullananlari anlamiyorm bebek icinde olsa bizim icinde olsaben o olayı doktora sormustum, açıklaması bana mantıklı geldi; '' bilinçsiz tüketım olmasın dıye yazıyorlar''
selam kızlar nasılsınız? nasıl gıdıyor poncıklerle hayat
Anladm canim zaten evde ki ilaclari kafalarına gore kullananlari anlamiyorm bebek icinde olsa bizim icinde olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?