- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.281
Doğum gününüz kutlu olsun o zaman sizindeayy benimki de 16 ocakta bir yaş oluyor aynı günde doğmuşlar
masallah tontişeMonoton hayata alistik iyice,dun esimle yeni kararlar aldik,boyle gitmicek acaba duzelir de zaman yaratabilir miyim kendime diye diye 1yil olacak nerdeyse:) haricinde de bizimki cok tezcanli oldu iyice,bi anne diyisi var oyle bi ses yok:) anniiieeee gibi bise :) hareketli,istekli,beni yoruyor ama kendi de cok sey ogreniyor. Kucuk kitaplar var ya ogretici,onlardan iki tane daha aldik bugun. Artk yemeyip bakmaya basladi bayadir:) ne yaparsam aynisini kapiyo aninda. Tam ogrendigi zamanlar sanirim... bu arada beyfendi illa et yiyecek:) dun yuzune bakmadi yogurtlu makarnaninsennasilsin,zilli ne yapiyor:)
Verdiği surup cogaltti oksurugunu bgn icirmedim turpun icine bal koydum smdi sabah icircem 2 3 gun daha beklicem gecmezse ozele gotrcem bide of ne zormus hasta olması allaha sukur bi Oksurugu var baska bi hastaligi yok ama bronsite cevrcek diye korkyrm anlamazsam ya ilerlersedeGecmis olsn cnm,biraz duzeldi mi arda?
iyiden iyiye tatlı oldu bunlar..nazlanıp ağlaması dışında,ha bi de gece uykusuzluğu dışında,ha bi de hastalanması dışında ,ha bi de iştahsızlığı dışında,ha bi de peşinde gezmem dışın her şey güzelselam kızlar nasılsınız? nasıl gıdıyor poncıklerle hayat
allahım sağlıkla sıhhatle büyütmeni nasip etsin canım çocuklarını..Slm kızlar bebisler harekete geçmiş benimkide bir yaşı gördü şükür 10 ocak ama bende 7 aylık hamleyim halimi düşünün bana dua edin sağlıklı sıhhatli olsunlar halimize bin şükür 10 yıl bekledik ikincisi süpriz oldu darısı tüm isteyenlere
Hahaiyiden iyiye tatlı oldu bunlar..nazlanıp ağlaması dışında,ha bi de gece uykusuzluğu dışında,ha bi de hastalanması dışında ,ha bi de iştahsızlığı dışında,ha bi de peşinde gezmem dışın her şey güzel
masallah tontişeagzınında tadını biliyor
evet, şuan bir şeyi sadece bi kere göster hemen yapıyor. o yuzden cok dikkat etmek lazım. benımkınin içiçe gecen kutuları var onlarla oynuyor. gecıremeyınce çok sinirleniyor baya hırslı olacak bellı
ayyy valla bezdım her seye gırıyor, saldırıyor, koparıyor. başedilmesi baya zorlastı.
Verdiği surup cogaltti oksurugunu bgn icirmedim turpun icine bal koydum smdi sabah icircem 2 3 gun daha beklicem gecmezse ozele gotrcem bide of ne zormus hasta olması allaha sukur bi Oksurugu var baska bi hastaligi yok ama bronsite cevrcek diye korkyrm anlamazsam ya ilerlersede
Öperken ısırıyo bizimki. Çıplak ayak görünce heeeee diye hırslanıp ısırmak istiyor.Hahaayni heralde hepsi bide benimkinde asiri sinir var sinirlenince kafasini vuruyo bi yerlere elinden bsy alinca bize vuruyo bana vurunca aaa cok ayip diyorm hemen opuyo beni
Hemde cok ya yapmadığım sey kalmadi yesin icsin diyr ama yok Bgnde zencefil cayi verdm balla icti sabah biraz gece cok oksrmstu şimdi yok ne varsa dogal yöntemler de varCok cok zor bebegin hasta olmasi,insallah cabuk atlatirsanacok is dusuyor
Ay ne zamandir onu sorcam burda unutyrm çıplak ayak hastası benimki de normal mi diyecektim oynamak istyo agzina gtrmk istyo gecen gun kalktm corap giycem izin vermiyo giymemeÖperken ısırıyo bizimki. Çıplak ayak görünce heeeee diye hırslanıp ısırmak istiyor.
Canim cok gecmis olsun . hatmi cicegi verdim ben ayaza bir cay bardagi kaynamis suyun icine bes alti tane at cicekten balla tatlandir icir bizimde gecmedi iki ay boyle yaptim sabah aksam cok sukurki gecti dene xanim insallah iyi gelir yavruyaAy ne zamandir onu sorcam burda unutyrm çıplak ayak hastası benimki de normal mi diyecektim oynamak istyo agzina gtrmk istyo gecen gun kalktm corap giycem izin vermiyo giymeme
Bilmiyorum normal mi ama bir kaç arkadaşımında çocuğu yapmış bunu. Artık ayaklarımızı altımıza saklıyoruz, bu seferde çıplak kol görmeye görsün.. Yamyamlar. Ben diğer iki çocuğumdan böyle muamele görmedimAy ne zamandir onu sorcam burda unutyrm çıplak ayak hastası benimki de normal mi diyecektim oynamak istyo agzina gtrmk istyo gecen gun kalktm corap giycem izin vermiyo giymeme
Sagol canim bide onu deneyim sabah turpun icine bal koymstm akan suyunu icirdim smdi pekmezle tereyag verdm oksuruk kesildi smdlk gece esime diyim alsn bide onu deneyimCanim cok gecmis olsun . hatmi cicegi verdim ben ayaza bir cay bardagi kaynamis suyun icine bes alti tane at cicekten balla tatlandir icir bizimde gecmedi iki ay boyle yaptim sabah aksam cok sukurki gecti dene xanim insallah iyi gelir yavruya
Normaldir o zaman heralde kolu blmyrm da ustumu giyerken bacaklarima sap sap yapstriyo isirmaya calsyo oda hosuna gidiyoBilmiyorum normal mi ama bir kaç arkadaşımında çocuğu yapmış bunu. Artık ayaklarımızı altımıza saklıyoruz, bu seferde çıplak kol görmeye görsün.. Yamyamlar. Ben diğer iki çocuğumdan böyle muamele görmedim
Atar canim arda 1 aydir oyle yuruyo cani isterse ama korkuyo yürüdüğünü farkedince oturuyo hemenBenimki bikac gundur yuruyor,en fazla uc adim atti ama yakinda saniirm daha fazla adim atar
Atar canim arda 1 aydir oyle yuruyo cani isterse ama korkuyo yürüdüğünü farkedince oturuyo hemenbugn otrma odasindan yatak odasina kadar yurudu sonra farketti otrdu hemen
teşekkür ederiz sizinde doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı mutlu bir ömürleri olsun inşallahDoğum gününüz kutlu olsun o zaman sizinde. Biz dün kutladık pazar günü olsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?