- 30 Ocak 2015
- 19.805
- 28.239
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.461
Benm oglanda bayiliyo yere egilip bisy almaya kalkarsam hemen sirtima biniyo ne anliyosaDün doğum günüydü benim miniğin
Ne çabuk büyüdüler
Her geçen gün daha çok bağlanıyorum
Aşık oldum resmen
Yere oturunca geliyo arkamdan sarıluyo saçımı çekiyo
Boğuşuyoruz resmen ☺☺
Aynen ben de ya paşam herseyim herkesten kıskanıyorum onu salı günü bizim de doğum günümüz çok heveslendim ama çok hastaym olduğu kadar ypcsz birşeylerDün doğum günüydü benim miniğin
Ne çabuk büyüdüler
Her geçen gün daha çok bağlanıyorum
Aşık oldum resmen
Yere oturunca geliyo arkamdan sarıluyo saçımı çekiyo
Boğuşuyoruz resmen ☺☺
Deh deh oynamak hoşuna gidiyor bizimkininde. Yerde kim oturuyorsa hemen arkadan sarılıp tırmanıyor, artık dehdeh diye diye at gibi gezinip duruyoruzBenm oglanda bayiliyo yere egilip bisy almaya kalkarsam hemen sirtima biniyo ne anliyosa
Sekilden sekile giriyorz valla oynatcaz diyeDeh deh oynamak hoşuna gidiyor bizimkininde. Yerde kim oturuyorsa hemen arkadan sarılıp tırmanıyor, artık dehdeh diye diye at gibi gezinip duruyoruz
Bizimkide ayni mutfaga gitsem pesimden agliyo kumanda hastasi napcaz bu canavarlarla tatli canavarlarBenim kız yarim saattir durduk yere bişeylere sinirlenip bağırıyor ay şaşırdım napcağımı
O kadar araba aldik yine henn diye kumanda pesinde. Birde parmaklariyla basip kanal degistirip guluyorBizimkide ayni mutfaga gitsem pesimden agliyo kumanda hastasi napcaz bu canavarlarla tatli canavarlar
Aynen canim haftasonu anneme gittim geldim.Butun duzen gitti abisiyle cips kavgasi var suanO kadar araba aldik yine henn diye kumanda pesinde. Birde parmaklariyla basip kanal degistirip guluyor
Ya sanırım benimkinin dişleri kaşınıyor ondan bağırıyor sinirleniyor ağzı açık her yere sürtüyo bağırırken dişlerini jel sürdüm ama gayda etmedi galiba nasıl hafifletebilirim??Bizimkide ayni mutfaga gitsem pesimden agliyo kumanda hastasi napcaz bu canavarlarla tatli canavarlar
Aa bak unuttum aklıma gelmedi versemmi, ama ağlamıyor bağırıyo sinirleniyo kaşımaya çalışıyor tekCalpol veriyorum ben cok agladiginda
Soguk havuc salatalik falan ver canim cok aglarsa verirsin calpol o zananAa bak unuttum aklıma gelmedi versemmi, ama ağlamıyor bağırıyo sinirleniyo kaşımaya çalışıyor tek
Tamam canm sağol valla şimdi bir 5 dakikadır emziğini aldı oyuna daldı jel yeni fayda etti gibi ..Soguk havuc salatalik falan ver canim cok aglarsa verirsin calpol o zanan
Soguk seylerde hafixletir agrisiniTamam canm sağol valla şimdi bir 5 dakikadır emziğini aldı oyuna daldı jel yeni fayda etti gibi ..
BENde cok nadir veriyorum calpol gece ama gunduz vermiyorum. Gece uykusu bolunmesin diye sulu dislikler var soguk ondan verAa bak unuttum aklıma gelmedi versemmi, ama ağlamıyor bağırıyo sinirleniyo kaşımaya çalışıyor tek
Canim tetagil granul sase diye toz var.onu kullanabilirsin.ben oglumda dis cikarirken cok sikinti cektik.prof. bunu onerdi.cok etkili.hatta kizimdada az bi mizmizlansa kullandim tavsiye ederim.karneye gecmiyo ozel.yani bosuna yazdirmayla falan ugrasma.hatta yanlis hatirlaniyosam gunde 5veya 6 taneye kadar bile kullaniyo.yetiskinlerde bile kullaniyo kardesimin disi agridiginda kullandi kisa surede gecirdiYa sanırım benimkinin dişleri kaşınıyor ondan bağırıyor sinirleniyor ağzı açık her yere sürtüyo bağırırken dişlerini jel sürdüm ama gayda etmedi galiba nasıl hafifletebilirim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?