- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #109.321
7 de kalkiyor . Gunduz bir yada iki uykusu var. İkinci uyku yoksa erken yatiriyorum. Yada gec saatte kalmissa uyutmuyorum 8-9 da yatmus olmasi gerekiyor. İkinci uyku varsa onda uyuyor. Ama gunduz uykulari kisa. Disleri 12 tane en az cikti. Erken cikmasi birsey degistirmiyor . O zaman dan beri hala ugrasiyoruz. Kendi yemiyor. Takiliyir bigazina ben yediriyorum yemiyor kendi zaten. Azi disleri arka disler daha kotu bir yas sonrasi kilo alimida tavasladi. Zaten o kadar hareketli terliyorki yaglari eriyor zaten. Bide cok pilav makarna muz vermiyorum az ekmek veriyorum kabiz oldugu icin o yuzden cok kalorili birsey almiyor. Bende uyku sorunu kabizlik sorunu devam ediyor.benımkı yogurdunu, makarnasını, tursusunu kendı yıyor. tv de acıyorum hem yıyıyor hem ızlıyor
ana yemegını yedırırken. bazen 2 bazen 3 çeşit yemegı oluyor öğününde. en sevdıgı sey kendısı yemek. ben de önüne sofrabezını serıp elıne verıyorum yıyecebılecegı seylerı.
gunde bı kez mama verıyorum sadece.
meyvesını kendı yıyıyor.
yemek konusunda hıc zorlamıyorum doyunca kalkıyor hemen ben de kesınlıkle ısrar etmıyorum.
uyku saatı genelde 23-24 arası. dişten dolayı cok zor uyutuyorum bu aralar.
inşallah 2. cocugunda kabızlık cekmezsın. alışmıstır artık kabızlıga mınnosun.7 de kalkiyor . Gunduz bir yada iki uykusu var. İkinci uyku yoksa erken yatiriyorum. Yada gec saatte kalmissa uyutmuyorum 8-9 da yatmus olmasi gerekiyor. İkinci uyku varsa onda uyuyor. Ama gunduz uykulari kisa. Disleri 12 tane en az cikti. Erken cikmasi birsey degistirmiyor . O zaman dan beri hala ugrasiyoruz. Kendi yemiyor. Takiliyir bigazina ben yediriyorum yemiyor kendi zaten. Azi disleri arka disler daha kotu bir yas sonrasi kilo alimida tavasladi. Zaten o kadar hareketli terliyorki yaglari eriyor zaten. Bide cok pilav makarna muz vermiyorum az ekmek veriyorum kabiz oldugu icin o yuzden cok kalorili birsey almiyor. Bende uyku sorunu kabizlik sorunu devam ediyor.
Gecmis olsun canim. Koltuk uzerine cikip hoplayip zipliyorlar. Bizdede ara ara dusme oluyor. Allah beterinden korusun.Merhaba kızlar uzun zaman oldu yazmayali bizdede aynı şeyler 12 dişi var altli ustlu dört diside patlamış geceleri çok huzursuz bu ara 23 24 arası uyuyor Sabah 9 10 gibi uyanıyor
Günde bir kez kaşık maması birkezde biberon maması veriyorum makarna yemiyor reçel yemiyor en severek içtiği çorba yayla çorbası
Kofteyi Kaşarlı yapınca yiyor kanat ızgara veya fırında seviyor
Kilosu 13kilo kilolu durmuyor öyle boyu iyi
Gecen gun düştü alni şişti çok ağladı korktu yavrum gözünün etrafına indi morluk ne zor ya artık çok hareketliler
Sağol canım aminGecmis olsun canim. Koltuk uzerine cikip hoplayip zipliyorlar. Bizdede ara ara dusme oluyor. Allah beterinden korusun.
Vallahi hic kolay degil. Dun kucuk kirmizi kan vardi bezinde. Fark ettigim farketmedigimde olmustur. Bakiyorum devamli ama. İkinmaktan uyuyamiyor. Sabahtan aksama ikiniyor. Sekilden sekile giriyor. Bir gun normalse bir kac gun kabiz. Uyurkende uyaniyor sancida yapiyordur. Saglikli olmalari onemli kiloya takilmayin o yuzden . Sinirin altinda degilse bos verin. Ne hastaliklarla ne sorunlarla ugrasiyor anneler babalar. Kilo ne ki . Saglikli olsunlar. Bi hasta olunca telaslaniyoruz. Zayifmis kiloluymus o kadar dert edilecek sey degil.inşallah 2. cocugunda kabızlık cekmezsın. alışmıstır artık kabızlıga mınnosun.
muz ben 1-2 kere vermıstım kabız oldu bır daha kesınlıkle vermedım.pilava bayılıyor ama her zaman yapamıyorum
ara sıra.
Canim poposuna anestol pomad krem kullaniyosundur dimi.kakasini kolay yapmasi icin.poposunu uyusturuyo..hatta kizima kabiz oldugu zamanlar poposuna suruyorum.surdugum isaret parmagimda kisa sureli karincalanma hafif uyusma hissi oluyoVallahi hic kolay degil. Dun kucuk kirmizi kan vardi bezinde. Fark ettigim farketmedigimde olmustur. Bakiyorum devamli ama. İkinmaktan uyuyamiyor. Sabahtan aksama ikiniyor. Sekilden sekile giriyor. Bir gun normalse bir kac gun kabiz. Uyurkende uyaniyor sancida yapiyordur. Saglikli olmalari onemli kiloya takilmayin o yuzden . Sinirin altinda degilse bos verin. Ne hastaliklarla ne sorunlarla ugrasiyor anneler babalar. Kilo ne ki . Saglikli olsunlar. Bi hasta olunca telaslaniyoruz. Zayifmis kiloluymus o kadar dert edilecek sey degil.
Evet suruyorum ama. Kakasini hemen yapmiyor ki. Gun icin de n e zaman yaparsa yada ertesi gune kaliyor. Ozaman ilac surup veriyorum. Sert oluyor kakasi. Akrabadan ogrendim. Sase tani toz seklinde probiyotik var, yogurduna katmaya basladim. Bitkiselmis. Onun kizida kronik kabiz. Dru yogurttaki probiyotik yeterli degil diye verdi. Bakalim yani bi nebze ise yariyor.Canim poposuna anestol pomad krem kullaniyosundur dimi.kakasini kolay yapmasi icin.poposunu uyusturuyo..hatta kizima kabiz oldugu zamanlar poposuna suruyorum.surdugum isaret parmagimda kisa sureli karincalanma hafif uyusma hissi oluyo
Insallah senin oglundada ise yarar canimEvet suruyorum ama. Kakasini hemen yapmiyor ki. Gun icin de n e zaman yaparsa yada ertesi gune kaliyor. Ozaman ilac surup veriyorum. Sert oluyor kakasi. Akrabadan ogrendim. Sase tani toz seklinde probiyotik var, yogurduna katmaya basladim. Bitkiselmis. Onun kizida kronik kabiz. Dru yogurttaki probiyotik yeterli degil diye verdi. Bakalim yani bi nebze ise yariyor.
neyse ki zaman gecıyor ve buyuyor. bıraz buyusun kendıne gelır inş canım.aynen her seyın bası saglıkVallahi hic kolay degil. Dun kucuk kirmizi kan vardi bezinde. Fark ettigim farketmedigimde olmustur. Bakiyorum devamli ama. İkinmaktan uyuyamiyor. Sabahtan aksama ikiniyor. Sekilden sekile giriyor. Bir gun normalse bir kac gun kabiz. Uyurkende uyaniyor sancida yapiyordur. Saglikli olmalari onemli kiloya takilmayin o yuzden . Sinirin altinda degilse bos verin. Ne hastaliklarla ne sorunlarla ugrasiyor anneler babalar. Kilo ne ki . Saglikli olsunlar. Bi hasta olunca telaslaniyoruz. Zayifmis kiloluymus o kadar dert edilecek sey degil.
Nerdesin de vardı egzama canım bnm oğlumun yüzün de küçük sivilce gibi birşeyler varGunaydin iyi hafta sonlari dilerim herkese. Dislerimiz patladi bizim nerdeyse cogu pespese. Sadece arka azilar haric hepsi patladi kopek disleride oespese patladi. 16 disimiz var. Egzemamiz vardi sicaklar gelince oda azdi bu ara. Kremlerle azaldi bayagi.
Boyun kollar ense genelde eklem yerlerinde cenesindede var. Sicaktan isilikte olabilir seninki baska yerlere cikarsa dra goturursun.Nerdesin de vardı egzama canım bnm oğlumun yüzün de küçük sivilce gibi birşeyler var
Boyun kollar ense genelde eklem yerlerinde cenesindede var. Sicaktan isilikte olabilir seninki baska yerlere cikarsa dra goturursun.Nerdesin de vardı egzama canım bnm oğlumun yüzün de küçük sivilce gibi birşeyler var
Geçmiş olsun, nasıl oldu? şimdi iyi mi kuzucuk?Iyi geceler kizlar oglum ateslendi nobetteyim. Kopek disler zorluyo. Havale geciriyo gibi titriyor. Ilik suya soktum kendine geldi. Bu gece nobetci benim bakalim
Sagol canim dun dr a goturdum. Bademciklerinde beyaz seyler gordu. Antibiotik verdi su anda iyi cok sukurGeçmiş olsun, nasıl oldu? şimdi iyi mi kuzucuk?
Selam kızlar nasılsınız özledim urrayı pek göremiyorum artık. Memeden kesen var mi aranızda ben çok bunaldim oğlum kirkli bebek gibi sürekli emmek istiyor gece gündüz aynı vermeyince meme diye elbisemi çekiştiriyor. Abisinden dolayı biberona alışık acaba memeden kesip biberonla süt mu versem çok yoruldum
16 tanedisi vAr bizimkinin,evet artik gerisi de biz zahmet beklesin:) dedigin gbi darisi sizin cikmayanlara olsunselam kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor bebelerle?
yemek duzenlerınız nasıl? dişler ne alemdeerken cıkaranlar sanslı sırasıyla cıktı sonucta
bizde her bölge acayıp kabarık. ama yıne de maşallah kuzuma
gercekten cok dayanıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?