- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #109.321
7 de kalkiyor . Gunduz bir yada iki uykusu var. İkinci uyku yoksa erken yatiriyorum. Yada gec saatte kalmissa uyutmuyorum 8-9 da yatmus olmasi gerekiyor. İkinci uyku varsa onda uyuyor. Ama gunduz uykulari kisa. Disleri 12 tane en az cikti. Erken cikmasi birsey degistirmiyor . O zaman dan beri hala ugrasiyoruz. Kendi yemiyor. Takiliyir bigazina ben yediriyorum yemiyor kendi zaten. Azi disleri arka disler daha kotu bir yas sonrasi kilo alimida tavasladi. Zaten o kadar hareketli terliyorki yaglari eriyor zaten. Bide cok pilav makarna muz vermiyorum az ekmek veriyorum kabiz oldugu icin o yuzden cok kalorili birsey almiyor. Bende uyku sorunu kabizlik sorunu devam ediyor.benımkı yogurdunu, makarnasını, tursusunu kendı yıyor. tv de acıyorum hem yıyıyor hem ızlıyor
ana yemegını yedırırken. bazen 2 bazen 3 çeşit yemegı oluyor öğününde. en sevdıgı sey kendısı yemek. ben de önüne sofrabezını serıp elıne verıyorum yıyecebılecegı seylerı.
gunde bı kez mama verıyorum sadece.
meyvesını kendı yıyıyor.
yemek konusunda hıc zorlamıyorum doyunca kalkıyor hemen ben de kesınlıkle ısrar etmıyorum.
uyku saatı genelde 23-24 arası. dişten dolayı cok zor uyutuyorum bu aralar.