2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam :=) 4 kilom kaldı o da göbekte tabii.
benımkı cok konusuyor ama ne konustugunu sadece kendı bılıyor
dişler 8 tane var daha.
1.5 yas aşısı derken 18. ay mı?

Bende suan tasinma hayali icersindeyim, ev bizim olmayaydi 1 dk durmazdimda duruyorum iste cile ceke ceke, karanlikta salonda oylece oturmus uyumak icin sesin kesilmesini bekliyorum, benim tavugun 6da 7de kalkmasi da cabasi... gece donelemelerini saymayip uyuyabilirsem yani... 3-4 aydir yaninda yerde yatiyoruz yoksa git-gel hepten harap oluyo uyku. Disarda evde oldugundan daha zor ya, valla ne olcak boyle hic bilmiyorum, misafirlik falan zaten kapidan giremiyoruz... istemiyor hanimefendi. Istemedigi bisey olmazsa benimkide aglak degildi, di cunku 3-5 gundur herseyi aglayarak mizmizlanarak yaptirmaya calisiyor, agla agla agla kafa kalmadi. Cakmamak icin kendimi zor tutuyorum, inat krizi geliyo siklikla. Anneanne dede ile sik gorusunce her dedigini yaptiklari icin cocugun kafasi karisiyo herhalde.. ikiz hayali baska bahara kaldi valla acikcasi suan hayali bile korkunc geliyo, bebek bakmaktan degil, minik atomla basa cikmak mumkun degil meger sabirliymisim

kaçta gece uykusuna yatıyor? dayan atom az kaldı 1.5 yıl daha
bende yanında yatıyorum hala ve kırk kez donuyor. dönerken kendını uyandırıyor hep.
allah sabrını verıyor işte

Sen daha yaptirmadinmi? 3 temmuzda yaptirdim ben 18. Ay asisini, ates falan bisey olmadida, gerci hicbi asida cok sukur olmadi, huysuzluk tavan yapti iyice
yaptırdım canım. 22 hazırandı sanırım . aynen ateş falan olmadı. o huysuzluk emın ol diştendır. benımkı diş çıkarmaya yakın garip bi yaratıga donusuyor aklını yersın yani

kaçta gece uykusuna yatıyor? dayan atom az kaldı 1.5 yıl daha
bende yanında yatıyorum hala ve kırk kez donuyor. dönerken kendını uyandırıyor hep.
allah sabrını verıyor işte
8-9 arasi yatiyor canim, 1000 kere basina gittigimi saymazsam tabi gerci beterin beteri varya... karsidaki cocuk cigiriyo suan

Benimki tam bir parmakci, ama fazla konusmuyor yani soyledigi kelimeleri sinirli hala, ninni (anne) baba dede nenenene (anneanne) mor havhav falan, cocuktan cocuga gore degisiyor iste hersey.. su bile demiyor yani, uzanarak alir yada parmagiyla gosterir ninni der o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…