- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #109.401
selam :=) 4 kilom kaldı o da göbekte tabii.selam kızlar , özledım buraları, hamıleyken bütün günüm burada geçerdi, ela dogdu herşeyden koptum tabı:)
bebısler nasıl, 1.bucuk yaş aşıları yapıldımı, dişler cıktımı ,konuşma durumları ne aşamada ,herşeyden önce sizler nasılsınız,kilolar verildimi :)
Bende suan tasinma hayali icersindeyim, ev bizim olmayaydi 1 dk durmazdimda duruyorum iste cile ceke ceke, karanlikta salonda oylece oturmus uyumak icin sesin kesilmesini bekliyorum, benim tavugun 6da 7de kalkmasi da cabasi... gece donelemelerini saymayip uyuyabilirsem yani... 3-4 aydir yaninda yerde yatiyoruz yoksa git-gel hepten harap oluyo uyku. Disarda evde oldugundan daha zor ya, valla ne olcak boyle hic bilmiyorum, misafirlik falan zaten kapidan giremiyoruz... istemiyor hanimefendi. Istemedigi bisey olmazsa benimkide aglak degildi, di cunku 3-5 gundur herseyi aglayarak mizmizlanarak yaptirmaya calisiyor, agla agla agla kafa kalmadi. Cakmamak icin kendimi zor tutuyorum, inat krizi geliyo siklikla. Anneanne dede ile sik gorusunce her dedigini yaptiklari icin cocugun kafasi karisiyo herhalde.. ikiz hayali baska bahara kaldivalla aynı sekılde benımkı de fecı. zaten bunların cogunun burcları aynı
ee ne beklenır kı inatcılardan
ben tasındıgım evin salonunu cocuga göre yaptım o yuzden bıraz olsun nefes alabılıyorum. ama bır yere gıdeyım 1 dk oturmuyorum pesınde dolasmaktan. burnumdan gelıyor yani benden baska bakacak kımse yoksa :=)
benımkı cok yaramaz, oturmak nedir bilmez ve her yerı kurcalıyor. mız mız degıl ona şükredıyorum napim
cocuklara, bebeklere bayılıyor. ikiz olaydı rahat ederdım.
Sen daha yaptirmadinmi? 3 temmuzda yaptirdim ben 18. Ay asisini, ates falan bisey olmadida, gerci hicbi asida cok sukur olmadi, huysuzluk tavan yapti iyicemasallah ne kadar az kalmıs. demek ki az kilo alınca kilolar bebege gıdıyor
kaç kilo boyu neymıs, aşı ateş yaptı mı?
kaçta gece uykusuna yatıyor? dayan atom az kaldı 1.5 yıl dahaBende suan tasinma hayali icersindeyim, ev bizim olmayaydi 1 dk durmazdimda duruyorum iste cile ceke ceke, karanlikta salonda oylece oturmus uyumak icin sesin kesilmesini bekliyorum, benim tavugun 6da 7de kalkmasi da cabasi... gece donelemelerini saymayip uyuyabilirsem yani... 3-4 aydir yaninda yerde yatiyoruz yoksa git-gel hepten harap oluyo uyku. Disarda evde oldugundan daha zor ya, valla ne olcak boyle hic bilmiyorum, misafirlik falan zaten kapidan giremiyoruz... istemiyor hanimefendi. Istemedigi bisey olmazsa benimkide aglak degildi, di cunku 3-5 gundur herseyi aglayarak mizmizlanarak yaptirmaya calisiyor, agla agla agla kafa kalmadi. Cakmamak icin kendimi zor tutuyorum, inat krizi geliyo siklikla. Anneanne dede ile sik gorusunce her dedigini yaptiklari icin cocugun kafasi karisiyo herhalde.. ikiz hayali baska bahara kaldivalla acikcasi suan hayali bile korkunc geliyo, bebek bakmaktan degil, minik atomla basa cikmak mumkun degil meger sabirliymisim
yaptırdım canım. 22 hazırandı sanırım . aynen ateş falan olmadı. o huysuzluk emın ol diştendır. benımkı diş çıkarmaya yakın garip bi yaratıga donusuyorSen daha yaptirmadinmi? 3 temmuzda yaptirdim ben 18. Ay asisini, ates falan bisey olmadida, gerci hicbi asida cok sukur olmadi, huysuzluk tavan yapti iyice
8-9 arasi yatiyor canim, 1000 kere basina gittigimi saymazsam tabikaçta gece uykusuna yatıyor? dayan atom az kaldı 1.5 yıl daha
bende yanında yatıyorum hala ve kırk kez donuyor. dönerken kendını uyandırıyor hep.
allah sabrını verıyor işte
Dis demeyin bana bi fena oluyorum 20 gundur cok kaka yapiyo bi kesemedim zaten.. cok zor cikiyo ya... 10 tane dahayaptırdım canım. 22 hazırandı sanırım . aynen ateş falan olmadı. o huysuzluk emın ol diştendır. benımkı diş çıkarmaya yakın garip bi yaratıga donusuyoraklını yersın yani
bızım uyku saatımız aynı; 23-24 arası8-9 arasi yatiyor canim, 1000 kere basina gittigimi saymazsam tabigerci beterin beteri varya... karsidaki cocuk cigiriyo suan
hiç sorma azılar cok zorladı, cıkardı 1 tane bıraz olsun rahat. ama devamı var her yerı kabarmıs agzında.Dis demeyin bana bi fena oluyorum 20 gundur cok kaka yapiyo bi kesemedim zaten.. cok zor cikiyo ya... 10 tane daha
10da yatsa 6da kalktigi oluyo ama, daha erkende tabi... tam bir tavukbızım uyku saatımız aynı; 23-24 arasıo kadar erken yatarsa heralde erken kalkar
Ust on disi 4 tane, altta 2 tane, 4de ilk azilar var. toplam 10 oldu, bende 10 oldum tabihiç sorma azılar cok zorladı, cıkardı 1 tane bıraz olsun rahat. ama devamı var her yerı kabarmıs agzında.
kaç diş vardı? bizde daha 8 len
unutmusum emmedıgını. benımkı de cok kalkıyor sabaha karsı10da yatsa 6da kalktigi oluyo ama, daha erkende tabi... tam bir tavuk
bizde de altta 2 diş var. üst 4 ve üst 1. azılar cıktı saglı solluUst on disi 4 tane, altta 2 tane, 4de ilk azilar var. toplam 10 oldu, bende 10 oldum tabi
Aynen 4de emzigi firlatiyodu dun gece kabusunutmusum emmedıgını. benımkı de cok kalkıyor sabaha karsı
emzırdıgım için rahatım bıraz olsun. yoksa aynen senınkı gibi olurdu
emzık emıyordu dimi. o zaman sanslısın yıne deAynen 4de emzigi firlatiyodu dun gece kabus
Amin canim. Ha gayretbizde de altta 2 diş var. üst 4 ve üst 1. azılar cıktı saglı sollu
allah yardımcımız olsun
Emzigi uyku haric vermiyorum sakliyorum unutuyo. o da dert ya biraktirmasi falan dusunduruyo, onu birakinca uykuya nasil dalacak? Kafamda deli sorular, bez daha birakilacak falanemzık emıyordu dimi. o zaman sanslısın yıne de
aynı dert anne memesi işte . çok zor aşamalar bunlarEmzigi uyku haric vermiyorum sakliyorum unutuyo. o da dert ya biraktirmasi falan dusunduruyo, onu birakinca uykuya nasil dalacak? Kafamda deli sorular, bez daha birakilacak falan
Aynen suraynı dert anne memesi işte . çok zor aşamalar bunlar
Benimki tam bir parmakci, ama fazla konusmuyor yani soyledigi kelimeleri sinirli hala, ninni (anne) baba dede nenenene (anneanne) mor havhav falan, cocuktan cocuga gore degisiyor iste hersey.. su bile demiyor yani, uzanarak alir yada parmagiyla gosterir ninni der o kadar.Benimki butun dolaplari aciyor ne varsa yetistigi kadar cikariyor...bide onlarla tek tek oynuyor...
Sanirim en sevdigim huyu da bu ...ne bulursa oyuncak ediyor
Yalniz cok fena sac cekiyor ve berbat sekilde isiriyor? Onune gecemiyorum
Birde sizinkiler parmakla isaret ediyor mu ? Benimki yapmiyor...ama isaret edince bakiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?