- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #10.981
Ay bana abartmamak deme bebegm buara kaynanamgil esimi abartiyo diye dolduruyolar agrilarimi bi ben bilirim bi Allah..ye kuzum ben istifra etmezsem yiyom ama istahm ykcanım istedi yedim her gün yemiyoruz bir kere yemekle bir şey olmaz.
benim hafta sonu çok kötüydü kanamam oldu çok şükür şimdi bir şey yok.Bir nevi yiyerek stres attım :) Bazı şeyleri çok abartmamak lazım diye düşünüyorum.
çok sağ ol canım. 2-3 yere soralım bakalım fiyat cazip gelmezse bakarız :=)Gitmek istersen randevuyu mhrs den aliyorsun gece 12 de hemen giris yap randevular cabuk bitiyor 15 gunden uzun zamana randevu vermiyor ben bir kere gittim zeynep kamile gecen hafta ozelde doktorumun verdigi tahlilleri yaptirdim orada randevum 3 ten sonra olmasina ragmen kan ve idrar tahlilini hemen yaptilar ertesi gun tekrar gitmeme gerek kalmadi sonuclar icinde bakod isteyince internetten bakabiliyorsun
sen hamılelıgın kişiden kişiye degıstıgını söyleAy bana abartmamak deme bebegm buara kaynanamgil esimi abartiyo diye dolduruyolar agrilarimi bi ben bilirim bi Allah..ye kuzum ben istifra etmezsem yiyom ama istahm yk
Herkesin bünyesi farklı ama anlamıyorlar iste empati kuramıyorlar saygı duyamıyorlar malesef..sen iştah için doktora söyle bence..bende yerken birden öğürmek geliyor ki 3 haftadır olan birşey stres faktörlü diye düşünüyorum..ağzımda ceviriyorum yok olmuyor yutamiyorum çıkarıyorum orda kesliveriyor iştahımAy bana abartmamak deme bebegm buara kaynanamgil esimi abartiyo diye dolduruyolar agrilarimi bi ben bilirim bi Allah..ye kuzum ben istifra etmezsem yiyom ama istahm yk
Ah ah sorma bebegm hemde nasil cahillik onun yuzunden fenalastm esimle kusuz hamile kadina bunu yasatmaya ne hakki var ya bide ayiptir solemesi ozur dileyerek soyluyorum kanamam oldugunda esim degistirdi camasirimi moralimiz bozulmasn diye cope atiyodu hic yikama diyodu yani oda mi abartmak ne dieym Allah yukarda canimsen hamılelıgın kişiden kişiye degıstıgını söyle
hatta uzerıne basa basa..cahillik işte başka bişi degıl. sankı sen çok meraklısın midenın bulanmasına
kusmaya
eşin senden yana gibi gözüyorAh ah sorma bebegm hemde nasil cahillik onun yuzunden fenalastm esimle kusuz hamile kadina bunu yasatmaya ne hakki var ya bide ayiptir solemesi ozur dileyerek soyluyorum kanamam oldugunda esim degistirdi camasirimi moralimiz bozulmasn diye cope atiyodu hic yikama diyodu yani oda mi abartmak ne dieym Allah yukarda canim
Benim zaten yoktu istahim hic canim ck tedavi gordum ama kilo alamadim benim besin alerjimde var her besin yiyemiyorm 40kiloyum zaten 1.70bouim var:)gecer kuzum benmde oleydi 2kutu zofran ictim bulantim gectiHerkesin bünyesi farklı ama anlamıyorlar iste empati kuramıyorlar saygı duyamıyorlar malesef..sen iştah için doktora söyle bence..bende yerken birden öğürmek geliyor ki 3 haftadır olan birşey stres faktörlü diye düşünüyorum..ağzımda ceviriyorum yok olmuyor yutamiyorum çıkarıyorum orda kesliveriyor iştahım
Esim benden yana kuzum annesi hayatimizda yokken tabi :)) esim evde yanlizken bana ne yemekler yapiyodu yaziyodum ya ama simdi nasi kiziyo bana annesi yapti :))neyse ramazandayiz yavrum herkes hakkettigini gorureşin senden yana gibi gözüyor
senden yanaysa aman salla dıgerlerını yaa :=)
bak bu bulantı meselesını doktora gıttıgınızde eşinde yanındayken sor doktora
o zaman alır eşin agzının payını
Ahahahahajj :)) keşke bende deseymişimm yaa :)) umarım seninkini söyler tatlımm..ikilide kemık yapısından bellı oluyormus
erkek ayrımı yaptıklarından ve aldırma ıhtımalı olacagından bıraz daha zaman gectıkten sonra söylenıyormus
yoksa ıkılıde kesın bellıymıs
görumceme doktoru demıs
o da bana dıyor kı; sen kız ıstedıgını söyle belkı söyler sana
o nasıl anne ki evladının mutlulugunu ıstemıyor. allah böylelerının cenesını kapasın ınsallah. sen mutsuz olursan eşin de olur. eşin olursa sen de olursun.. kıskanıyor bellıEsim benden yana kuzum annesi hayatimizda yokken tabi :)) esim evde yanlizken bana ne yemekler yapiyodu yaziyodum ya ama simdi nasi kiziyo bana annesi yapti :))neyse ramazandayiz yavrum herkes hakkettigini gorur
ben öyle dıcemAhahahahajj :)) keşke bende deseymişimm yaa :)) umarım seninkini söyler tatlımm..
Ben de 160 boyum 43 kiloyum tedaviden önce doktorum ne çok kızıyordu vücudunu güçlenir biraz kilo al bu şekilde taşıyamazsın diye diye bir hal oluyordu..o doktorum simdi kanadaya yerleşti..iğnelerle 47 oldum simdi de 49 50 filanın..sen benden de zayıfsın..boyunda baya uzun..çalışıyormusum kuzum senBenim zaten yoktu istahim hic canim ck tedavi gordum ama kilo alamadim benim besin alerjimde var her besin yiyemiyorm 40kiloyum zaten 1.70bouim var:)gecer kuzum benmde oleydi 2kutu zofran ictim bulantim gecti
Ben Egede ameliyat oldum canım mart ayında ve gerçekten çok memnun kaldım özel odadaydım özel hastane gibi ilgilendiler.. Oyüzden tekrar Egeyi tercih ettm.. Ama geneli nasıldır bilemiorum tabi..Egenin ortamı nasıl peki..Benim doğum yaptığım da hic memnun kalmamıştım gerçi acil durum olduğu için doğumhane nin yaninda yattım..sonra da kan değerlerim düşsün diye 1 hafta daha poliklinikte yatırdılar..ozel odaya çıkmıştım o zaman..habire kavga ediyordum asistan doktorlarla :) it muamelesi yapıyorlardı çünkü hastalara
Evet kuzum herkes ole diyoo nasıl anne ki evladının mutlulugunu ıstemıyor. allah böylelerının cenesını kapasın ınsallah. sen mutsuz olursan eşin de olur. eşin olursa sen de olursun.. kıskanıyor bellı
Tabi sen özel hastasın..benim doktorum da tamamen özeldi ama erken doğum başlayınca ege den bir arkadaşını ayarladı..hastamı gonderiyom ilgilen diye..çünkü erken doğum olursa ozel sağlık sigortamiz yoktu bebekler için küvez sorun olcak diye özelde de iki bebeğe para dayanmaz diye egeyi ayarladı..ama o hocayida bir kez gördüm ilk hastaneye girerken ilk muayenede gördüm..hep asistanlar geliyordu..doğumu bile asistanlar yaptı..senin özel doktorun olduğu için bırakmaz o zaman asistanlara..Ben Egede ameliyat oldum canım mart ayında ve gerçekten çok memnun kaldım özel odadaydım özel hastane gibi ilgilendiler.. Oyüzden tekrar Egeyi tercih ettm.. Ama geneli nasıldır bilemiorum tabi..
Yok bebegim calismiyorum kpss hazirlaniyorum hep son anda kaybettim virgullerle bu senede hic calismadim..bana doktorum kilo al demiyo hic cunku ben hasta oldugum icin zayifim ama sanki minnos ugurlu gelcek gibi bakalim:)ins ikimizede gelir..sen izmirli misin calisiyo musn izmirin kizlarida col guzel olurmus:)Ben de 160 boyum 43 kiloyum tedaviden önce doktorum ne çok kızıyordu vücudunu güçlenir biraz kilo al bu şekilde taşıyamazsın diye diye bir hal oluyordu..o doktorum simdi kanadaya yerleşti..iğnelerle 47 oldum simdi de 49 50 filanın..sen benden de zayıfsın..boyunda baya uzun..çalışıyormusum kuzum sen
Bana erol hocada ilgileniyor dediler âmâ zannetmiyorum yaa..onu önerdi ler hem özelde bakıyor hem hastanede dediler ama imkansız yaa..devlet öyle bir sistem uyguluyorki muayenesi olanlar devlet hastanesinde ilgilenemiyor..Ben Egede ameliyat oldum canım mart ayında ve gerçekten çok memnun kaldım özel odadaydım özel hastane gibi ilgilendiler.. Oyüzden tekrar Egeyi tercih ettm.. Ama geneli nasıldır bilemiorum tabi..
Annem bulgaristan babam selanik göçmeni babam öğretmen olduğu için çanakkalede doğmuşum ama izmirde ananemlerle büyüdüm..annem beni 40 günlükken bırakmış annaneme gitmiş babamla trabzona..doğum yerim baba memleketi ama doyduğun yer izmir..kızzz 160 boyla güzel mi olur insan bodur piliç gibiyim..Yok bebegim calismiyorum kpss hazirlaniyorum hep son anda kaybettim virgullerle bu senede hic calismadim..bana doktorum kilo al demiyo hic cunku ben hasta oldugum icin zayifim ama sanki minnos ugurlu gelcek gibi bakalim:)ins ikimizede gelir..sen izmirli misin calisiyo musn izmirin kizlarida col guzel olurmus:)
Ben ilk günler üst üste denedim fakat oruçtan sonra akşam yiyemiyorum öyle olunca ikinci gün akşam titremeye başladım başım döndü. Bende bir gün arayla tutuyorum artk. Böyle rahatımvücuduna bağlı canım burda oruç tutanların pelti çıkmış ben cin gibiyim nasıl hamilesin diyolar etkilensem tutmam zaten
Canım sen sıkma güzel canını. Bebiş de etkilenmesin annesi... Kayınvalideler zamanında kendi yaşayamadıklarını gelinlerinin yaşamasını çekemiyorlar ne yazık ki.... En iyisi Allah a havale etmek... Eşinle aran iyi olsun gerisini boşver..Ay bana abartmamak deme bebegm buara kaynanamgil esimi abartiyo diye dolduruyolar agrilarimi bi ben bilirim bi Allah..ye kuzum ben istifra etmezsem yiyom ama istahm yk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?