2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar.
Arada sırada bilgi edinmeye girdiğim bu portala sonunda üye olmaya karar verip geldim. :) Geldim ama bana şu an en uygun sayfa burası oldu bir anda. Sizlere keyifli ve tatlı hamilelikler diliyorum. Bu benim ikinci bebeğim. Kızım 10 yaşında. 2.5 senelik sıkıntılı bir süreç sonucunda gelmeye karar veren ikinci mucizemi bekliyorum. Ablası gibi o da Ocak doğumlu olacak.
Benden selam bu kadar.
Hepinize sevgiler.

hanımlar merhaba aranızda denize girenler oldumu hafta sonu denize gitmek istiyorum ama tereddütte kaldım doktora sormaya unuttum

aynen öyle yapcam , özeldeki yazdı bunu bana... değiştircem artık

Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin benimde kardesimle aramla 10 yas var :)
Nasil ocak bebekleri uslu oluyor diyolar dogrumu

Bebişim yarın doktora gidicem bende sorucam burayada yazarım :) Ben denizsiz havuzsuz bir yaz düşünemiyorum bile :)
ayyy senden haber bekliorm o zamansa benm taaa 11 inde ayın bekleyemicem o zamana kadar bazı yerlerde 3 aydan sonra girin bazı yerler ben hep girdm fln yazıo ama korktum bi an bende

Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin benimde kardesimle aramla 10 yas var :)
Nasil ocak bebekleri uslu oluyor diyolar dogrumu
Bebekken evet. Ama büuüdükçe özgüvenli ve sorgulayan bir çocuk yetiştiriyorsanız eğer sizi zorlayacaktır zekası ile .
Benim kardeşimle aram 15 yaş. Aslına bakarsanız inanılmaz keyifli bir abla kardeş ilişkimiz var. Çocuklarınıza bizimki gibi kardeşlik dilerim yani :)

maşallah ne güzel ya :))

hanımlar merhaba aranızda denize girenler oldumu hafta sonu denize gitmek istiyorum ama tereddütte kaldım doktora sormaya unuttum
Bol bol yüzmek en iyi egzersiz şu dönemde. Deniz de en iyi seçenek. Havuz eğer kalabalık ve çok çok iyi temizlenmiyorsa sıkıntı yaşatabiliyor. Bir de denize de girseniz havuza da çıktıktan sonra hemen mayonuzu değiştirin. Islak kalmayın. Gerisi keyif.

Tesekkur ederim bizimde kardesimle aramiZ bazen anne veya abla iliskisi bazen arkadastan ote 16 yasinda tam ergenlik caginda birde keyifli yani :)
Hepimiz saglikla kucagimiza alalim meleklerimizi huzurla keyifle buyutelim insallah

Kizlar ben hamileligimi ogrendigimden beri hic ev supurmedim esim sadece yemek yapmama camasir asip katlamama bide Bazen utuye izin veriyo cok ayakta kalmiycakmisim bi suru laf ediyo diger isleri yapınca zorlanirsin bisey olur diye.Cogunuz calisan bayanlarsiniz saniyoki herkes yatarak hamilelik geciriyo.Bide gecen sene dusuk oldugu icin korkuyo..Zaten 7.haftada kanamam olunca annem gelmisti 1 ay kadar kaldi o yaptı sagolsun onun disindada esim yapıyo herseyi.

Ama bugun kafama koydum evi supurucem dayanamiyorum bisey olmaz Allah in izniyle haydi Bismillah temizlik yapmayı ozledim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…