- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.081
kullanmaya başladın mı canım ben iki gündür kullanıyorum eleviti.. ama içime kurt düştü bi kerebanada elevit verildi
http://www.kocakfarma.com/tr/index.aspx?view=article&id=69evet bende okudum onu netten ama doğruluk payı nedir bilmiyorum, hemen sorcam doktora nedir ne değildir ? eğer öyleyse niye bu ilaci veriyor ya ? şu mübarek ramazan ayında , insanın içine kurt düşürüyorlar, siz ne kullanıyorsunuz?
elevitte olabilir, decavitte yok diye açıklama yapmış firması, elevitin firmasının açıklamsını bulamadım, bulan olursa paylaşabilir mi?banada elevit verildi
belirtilerden anlaşılmaz bence=)Benimde gogus ayrisi 5 6 defa istifar cok uyku basiyo tavuk yiyemiyorum kofte sucuk gibi kokular agir geliyo acaba kizmi benimki
ekle canım bakalım benimkiyle karşılaştırayım
elevitte olabilir, decavitte yok diye açıklama yapmış firması, elevitin firmasının açıklamsını bulamadım, bulan olursa paylaşabilir mi?
http://www.kocakfarma.com/tr/index.aspx?view=article&id=69
bende decavit kullanıyorum. şu doktorlar enteresanlar doğrusuevet bende okudum onu netten ama doğruluk payı nedir bilmiyorum, hemen sorcam doktora nedir ne değildir ? eğer öyleyse niye bu ilaci veriyor ya ? şu mübarek ramazan ayında , insanın içine kurt düşürüyorlar, siz ne kullanıyorsunuz?
Sagol canim hayirlisi olsun hepimiz icin kiz bebek hamileligi biraz daha agir geciyo galibabelirtilerden anlaşılmaz bence=)
günaydın kızlar, dün gittik doktora ölçümlerimizi yaptırdık, ikili testimiz için kan verdik, cinsiyetimizi de öğrendik benim sıpam bayağı yaramaz zıpzıp zıpladı durdu, Allah nazardan saklasın. Bebişin boyuna, keseye, hafta ilerlemesine, organlarına baktı, ense kalınlığını ölçtü. İkili test için kan da verdim. Folik asiti bırak dedi, decavit ve sevenseas almaya başlıyorum, bayramdan sonraki hafta da kontrole gidiyoruz tekrar=)
11 +4'de öğrendik cinsiyeti kesin erkek dedi doktor, siz de gidince mutlaka öğreniiinnn :)
elevitte olabilir, decavitte yok diye açıklama yapmış firması, elevitin firmasının açıklamsını bulamadım, bulan olursa paylaşabilir mi?
http://www.kocakfarma.com/tr/index.aspx?view=article&id=69
ya süper doktoralrınız en azından tahmin eidyor , bana da her sordugumda erkeeeeeeeeeeeennnnnnn erkennnnnnnnnn diye kzııyorOtoooo kıyamam teyzesi senin içinde pipiş mi var şimdi :) Doktor inşallah değiştirmez cinsiyetini benim istanbulda şimdilik erkek diyebilirim dedi. Antalya'daki ben pipiş göremiyorum dedi. 26sındaydı randevu boşluk olmuş aldım hemen randevu dua et benim pipiş doğru çıksın :)
elevit için mi bu?BAYER "DOMUZ JELATİNİNİ" YALANLAMADI
"İlacın üretimini gerçekleştiren Bayer Firmasına yapılan şifahi başvuruda da domuz jelatinin kullanıldığı yönündeki haberlerin yalanlanmadığı, birçok kişinin firmayı aradığında aldıkları cevabın “DOMUZ JELATİNİ VAR” şeklinde olduğunu belirten birçok basın ve internet haberleri de mevcuttur."
böyle bir haber var.
ya süper doktoralrınız en azından tahmin eidyor , bana da her sordugumda erkeeeeeeeeeeeennnnnnn erkennnnnnnnnn diye kzııyor(
A asksin sen hayır canım ,şimdilik hiç belli değil, tahmin bile yapmadı doktorum ..Peki cinsiyeti bellimi buyume olursa kiz olmazsa erkek derler ama ne kadar dogru bilmiyorum
senin belli olmuyor bence cnm bacagı ile kapatmış canım benimkini ekleyeyim de sen bir bak istersenbenimkine de bakar mısın :))) tahminini merak ediyorum chibi chibi? iki farklı hastanede bir gün arayla çekmişlerdi.
Bebeğim vallahi ben bayılıyorum doktoruma çok bilgili ve güler yüzlü. Devletten bir randevu al, özellerin erken tahmin yüreteceğini sanmıyorum.
aynen elevit için yazılmışelevit için mi bu?
senin belli olmuyor bence cnm bacagı ile kapatmış canım benimkini ekleyeyim de sen bir bak istersen
ekle canım bakalım benimkiyle karşılaştırayım
Evet malesef devlet hastanelerinin bazisi insani cileden çıkarıyor.Bana decavit bile vermicekti 3kilo verdigimi görünce baslayalim dedi doktorum.ben de değiştireyim ya o zaman içim rahat etmez yoksa sinir oldum bu doktora dahala tam karar veremedim her ay başka doktora gidiyorum. bi kere acilen doktora gittim pazardı devlete. onların ultrason cihazı bile bunlarınkinden iyiydi. keşke devlettekiler de sabırla dinleseler bizi de bunlara gitmek zorunda kalmasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?