2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ekle canım bakalım benimkiyle karşılaştırayım

benimkine de bakar mısın :))) tahminini merak ediyorum chibi chibi? iki farklı hastanede bir gün arayla çekmişlerdi.

Eklentiler

• 20150614_193631.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 106
  • 20150615_100444.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 103
bende decavit kullanıyorum. şu doktorlar enteresanlar doğrusu

Otoooo kıyamam teyzesi senin içinde pipiş mi var şimdi :) Doktor inşallah değiştirmez cinsiyetini benim istanbulda şimdilik erkek diyebilirim dedi. Antalya'daki ben pipiş göremiyorum dedi. 26sındaydı randevu boşluk olmuş aldım hemen randevu dua et benim pipiş doğru çıksın :)

elevitte olabilir, decavitte yok diye açıklama yapmış firması, elevitin firmasının açıklamsını bulamadım, bulan olursa paylaşabilir mi?
http://www.kocakfarma.com/tr/index.aspx?view=article&id=69

BAYER "DOMUZ JELATİNİNİ" YALANLAMADI
"İlacın üretimini gerçekleştiren Bayer Firmasına yapılan şifahi başvuruda da domuz jelatinin kullanıldığı yönündeki haberlerin yalanlanmadığı, birçok kişinin firmayı aradığında aldıkları cevabın “DOMUZ JELATİNİ VAR” şeklinde olduğunu belirten birçok basın ve internet haberleri de mevcuttur."

elevitle alakalı böyle bir haber var.

Son düzenleme:
ya süper doktoralrınız en azından tahmin eidyor , bana da her sordugumda erkeeeeeeeeeeeennnnnnn erkennnnnnnnnn diye kzııyor (

elevit için mi bu?

Bebeğim vallahi ben bayılıyorum doktoruma çok bilgili ve güler yüzlü. Devletten bir randevu al, özellerin erken tahmin yüreteceğini sanmıyorum.

korkuyoarlar yanlış söylerizde adımız leklenir diye cunku devlttekilerin öyle bi endişesi yok. ben normalde konyada yaşıyorum , şimdi ankaradayım. doktordan randevu aldım bakalım ankara ne diycek?

Evet malesef devlet hastanelerinin bazisi insani cileden çıkarıyor.Bana decavit bile vermicekti 3kilo verdigimi görünce baslayalim dedi doktorum.
Ben 1 ay once falan ogrendim elevitin durumunu bi arkadas dedi sagolsun burayada yazdim hemen nettede cok yazi var
Decaviti ureten kocak farma sitesinde aciklama yapmis olmadigina dair.
Eleviti ureten bayerde oldugunu yazmis e vitaminin kaynagi domuz jelatini demis.
Bence sende eczaneden decavt al pahali değil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…