- 8 Haziran 2015
- 106
- 65
- 13
- 32
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.061
Kuzum gozunaydin cinsiyeti belli olmus erkekmisaa doktormu söyledi , netleştimi senın cinsiyet ? :)
evrim hanim hangi hastanede canimHAyırlısı olsun canım, En önemliside içine sinmesi tabiki. NErde rahat edersen. Bende evrim hanımı çok merak ediyorum . Herkes çok ii deyip duruyor ama bilmiyorum.Randevumu aldım 8 temmuzda gidip görücem bende.
evet canım netleşti dün kesin erkek dedi doktorum =)aa doktormu söyledi , netleştimi senın cinsiyet ? :)
Canim belirtilerini ogrenebilirmiyim bide goguslerinde degisiklik varmigünaydın kızlar, dün gittik doktora ölçümlerimizi yaptırdık, ikili testimiz için kan verdik, cinsiyetimizi de öğrendik benim sıpam bayağı yaramaz zıpzıp zıpladı durdu, Allah nazardan saklasın. Bebişin boyuna, keseye, hafta ilerlemesine, organlarına baktı, ense kalınlığını ölçtü. İkili test için kan da verdim. Folik asiti bırak dedi, decavit ve sevenseas almaya başlıyorum, bayramdan sonraki hafta da kontrole gidiyoruz tekrar=)
11 +4'de öğrendik cinsiyeti kesin erkek dedi doktor, siz de gidince mutlaka öğreniiinnn :)
sagol canımm ögrenirsin inşallahhhNe güzel erken ogrenmissin cinsiyetini :)
Ben de ogrensem de alışverişe başlasam :)
gögüslerde siskinlik var hassasiyet oluyordu, özellikle sol gögsüme dokununca bile canım acıyordu, bebişim sağ tarafta duruyor, benim kalçam büyüdü, kız da büyür derler ama tersi oldu ben deCanim belirtilerini ogrenebilirmiyim bide goguslerinde degisiklik varmi
aaaa sen ultrasonu yüklersin bakarsın biz çünkü bayag bayagı anlaşılıyor cinsiyeti belli oluyor, eğer çıkıntı paralelse kız yukarı dogruysa erkek oluyormuşchibi_chibi Çok sevindim ,hayırlı olsun inşallah,erken olmuş ne güzel ne mutlu valla,çok sevindim hayatım..
Benim kontrol ay sonunda ama tahminim bnm doktor söylemez ,bazıları var ya son haftaya kadar bekliyor öyle bir tip
Neyse amaan sağlıklı olsunlar da sabrederim ...Çok heyecanlandın mı öğrenince ne hissettinnn???
sevenseas balık yağı omega 3 canım, demir ilacına 4. ayda başlıcaz dedi, ultrasondan anlaşılmıyor mu? baktın mı kendin?Kuzum gozunaydin cinsiyeti belli olmus erkekmis
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bende 12de gittim ama cinsiyet demedi artik 16.haftaya kaldi :)
Bende decavite basladim +gynoferon iciyorum sevenseas ne icin ilk kez duydumda?
Ben oğluma hamileyken (Hamile olduğumu bilmiyordum)rüyamda bir kız çocuğu görmüştüm. 4. Aya kadar hep kızım olacak diye düşündüm ama oğlum oldu. :) Aynı kızı bu hamileliğimin başında da gördüm (aradan 11 yıl geçti ilk doğumumdan bu yana)
Ama ben yine de ya nasip diyorum. Nelki bir umut kızdır..
elevitte domuz katkısı var diyorlardı bi araştır istersenkızlar ben 3. aydan itibaren elevit pronatala başladım, sizden bunu kulllanan var mı , duyduguma göre iştah açıyormuş ve kilo aldırıyormuş, sizin bir fikriniz var mı ? siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?
Ultrason fotosu var eklemistim hatta burayada.Bi arkadasimiz erkek demisti :)sevenseas balık yağı omega 3 canım, demir ilacına 4. ayda başlıcaz dedi, ultrasondan anlaşılmıyor mu? baktın mı kendin?
Elevit yerine decavit kullaniyorum elevitte domuz jelatini varmis cunku.kızlar ben 3. aydan itibaren elevit pronatala başladım, sizden bunu kulllanan var mı , duyduguma göre iştah açıyormuş ve kilo aldırıyormuş, sizin bir fikriniz var mı ? siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?
evet bende okudum onu netten ama doğruluk payı nedir bilmiyorum, hemen sorcam doktora nedir ne değildir ? eğer öyleyse niye bu ilaci veriyor ya ? şu mübarek ramazan ayında , insanın içine kurt düşürüyorlar, siz ne kullanıyorsunuz?elevitte domuz katkısı var diyorlardı bi araştır istersen
Benimde gogus ayrisi 5 6 defa istifar cok uyku basiyo tavuk yiyemiyorum kofte sucuk gibi kokular agir geliyo acaba kizmi benimkigögüslerde siskinlik var hassasiyet oluyordu, özellikle sol gögsüme dokununca bile canım acıyordu, bebişim sağ tarafta duruyor, benim kalçam büyüdü, kız da büyür derler ama tersi oldu ben dekalçamda ve kasıktan ayaga agrılarım oldu..Bulantım neredeyse olmadı diyebilirim ama midem de şişkinlik ve gaz çok oluyor.
kaç kilosun ki canım diyetisyen kilo ver diyor. garip geldi açıkçası bir diyetisyenin hamile birine kilo ver demesikızlar slm günaydın. hamile kaldığımdan beri 7. kilomu verdim. doktor iyi değil dedi. en ufak diyet listemin dışına çıktığımda şekerim fırlıyo. onuda düzeyinde tutmam gerekiyo. vitaminde vermiyo ne yapacağımı şaşırdım. diyetisyen kilo ver diyo. kadın doğumcum verme sabit kal diyo :) sanırım bir deri bir kemik kalcam bebişte içimde çürüyüp gitcekmoralman çökmüş durumdayım. ne yapacağımı bilmiyorum.
banada elevit verildievet bende okudum onu netten ama doğruluk payı nedir bilmiyorum, hemen sorcam doktora nedir ne değildir ? eğer öyleyse niye bu ilaci veriyor ya ? şu mübarek ramazan ayında , insanın içine kurt düşürüyorlar, siz ne kullanıyorsunuz?
ben de değiştireyim ya o zaman içim rahat etmez yoksa sinir oldum bu doktora daElevit yerine decavit kullaniyorum elevitte domuz jelatini varmis cunku.
ekle canım bakalım benimkiyle karşılaştırayımUltrason fotosu var eklemistim hatta burayada.Bi arkadasimiz erkek demisti :)
Sen anliosan bi daha ekliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?