2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar 4 gundur yıne cok kotuyum mıgde bulantıları kusmalar mafoldum artık şıraya bıle gırmeye mecalim yok hala mıgdem cok kotu kendımı zor tutuyorum 3 haftadır su bıle ıcmıyorum ıcemıyorum Allah ım sabır versın gecsın gıtsın su bulantılar

aa doktormu söyledi , netleştimi senın cinsiyet ? :)
Kuzum gozunaydin cinsiyeti belli olmus erkekmis
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bende 12de gittim ama cinsiyet demedi artik 16.haftaya kaldi :)
Bende decavite basladim +gynoferon iciyorum sevenseas ne icin ilk kez duydumda?

Canim belirtilerini ogrenebilirmiyim bide goguslerinde degisiklik varmi

Canim belirtilerini ogrenebilirmiyim bide goguslerinde degisiklik varmi
gögüslerde siskinlik var hassasiyet oluyordu, özellikle sol gögsüme dokununca bile canım acıyordu, bebişim sağ tarafta duruyor, benim kalçam büyüdü, kız da büyür derler ama tersi oldu ben de kalçamda ve kasıktan ayaga agrılarım oldu..Bulantım neredeyse olmadı diyebilirim ama midem de şişkinlik ve gaz çok oluyor.

aaaa sen ultrasonu yüklersin bakarsın biz çünkü bayag bayagı anlaşılıyor cinsiyeti belli oluyor, eğer çıkıntı paralelse kız yukarı dogruysa erkek oluyormuş

Kuzum gozunaydin cinsiyeti belli olmus erkekmis
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bende 12de gittim ama cinsiyet demedi artik 16.haftaya kaldi :)
Bende decavite basladim +gynoferon iciyorum sevenseas ne icin ilk kez duydumda?
sevenseas balık yağı omega 3 canım, demir ilacına 4. ayda başlıcaz dedi, ultrasondan anlaşılmıyor mu? baktın mı kendin?

ben de hamile olduğumu öğreneceğim gün rüyamda eşimle bana emanet bir kız çocugu veriyorlardı o yüzden hep kızım olcak gibi bekliyorum. doktora sordum yine iki gün önce cinsiyet için erkne dedi. ama cogu 11 haftalıkke öğrenmiş dedim onlar ya 4 d ye girmiştir ya da doktorları iyidir dedi güldü.benim ilk cocgum cinsiyet pek farketmez ama insan merak ediyor oan göre hazılrık yapmak istiyor. allah hepimize sağlıklısını nasip etsin.

kızlar ben 3. aydan itibaren elevit pronatala başladım, sizden bunu kulllanan var mı , duyduguma göre iştah açıyormuş ve kilo aldırıyormuş, sizin bir fikriniz var mı ? siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?

kızlar ben 3. aydan itibaren elevit pronatala başladım, sizden bunu kulllanan var mı , duyduguma göre iştah açıyormuş ve kilo aldırıyormuş, sizin bir fikriniz var mı ? siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?
Elevit yerine decavit kullaniyorum elevitte domuz jelatini varmis cunku.

elevitte domuz katkısı var diyorlardı bi araştır istersen
evet bende okudum onu netten ama doğruluk payı nedir bilmiyorum, hemen sorcam doktora nedir ne değildir ? eğer öyleyse niye bu ilaci veriyor ya ? şu mübarek ramazan ayında , insanın içine kurt düşürüyorlar, siz ne kullanıyorsunuz?

Benimde gogus ayrisi 5 6 defa istifar cok uyku basiyo tavuk yiyemiyorum kofte sucuk gibi kokular agir geliyo acaba kizmi benimki

kaç kilosun ki canım diyetisyen kilo ver diyor. garip geldi açıkçası bir diyetisyenin hamile birine kilo ver demesi
Çok kilolu bile hamile kalınsa diyetisyenin senin kilo almanı önlemesi gerek doğru olan budur

Elevit yerine decavit kullaniyorum elevitte domuz jelatini varmis cunku.
ben de değiştireyim ya o zaman içim rahat etmez yoksa sinir oldum bu doktora da hala tam karar veremedim her ay başka doktora gidiyorum. bi kere acilen doktora gittim pazardı devlete. onların ultrason cihazı bile bunlarınkinden iyiydi. keşke devlettekiler de sabırla dinleseler bizi de bunlara gitmek zorunda kalmasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…