2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaş bırak keyfine bak :). Ben çalışıyorum, eve gidiyorm ev işleri devam. Değerini bil, sesini çıkarma, keyfini sür derim :)

Allah yardım eder canım daha şimdiden bunları düşünme sen

ne güzel işte daha ne istiyorsun diycem ama insanın içi durmuyor biliorum, okul açıkken gelince uyuyakalıyordum da evi oyle gördükçe sinirim hopluyordu. temizlik şart valla, yaşasın elektrik süpürgeleri. ben yalnız geçridim ilk üç ayımı her işimide kendim yaptım eşim sağolsun yemekte yardım ederdi. bi kere yatılı misafirim vardı o zaman cok yoruldum heralde azcık kahverengi kanama geldi. ama dünya başıma yıkıldı sandım . hüngür hüngür ağladım bebeğe bişey oldu sanıp, ilk gebeliğim oldugu için azıcık cahilim bu konularda. bi kaç gün yattım sonra ama yine duramıyor insan.

bu gittiğimde doktora sordum kanama yoksa yolculuk yürüyüş yapabilirsin dedi. ev işi dedim ? onu kocana bırak dedi şaka yollu. Allah korusunda kanepe kaldırmadıkca bişey olmaz diye düşünüyorum süpürgeden. dinlene dinlene yapıyorum herseyimi.

Kizlarrrr yardim edin 7 haftalikken tsh 5 kusur çıkmıştı simdi 11 haftaligiz hap kullaniyorum 1.63 e dusmus normal dimi. Bide benim hic bulantim bas donmem yok olmadi hic biraz tedirginim varmi benim gibi olupta bebisi saglikli olan 3 temmuzda kontrolumuz

1,63 çok normal bir değer, merak etme...

kızlar netten araştırma yaparken çin takvimive rus takvimine göre cinsiyet tahmini buldum ..

benimki çin takvimine göre erkek , rus takvimine göre kız bebek tahmini veriyor bakalım hangisi tutacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…