2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederim tatlimkontrole daha var 2 ile 2 bucuk arasi olmasi gerekiyo diye duydum cokmu dustu bu seferde diue panik oldum

cok uzun zamnadır sitenin takipçisiyim Hayırlısıyla ocak ayında 2.bebeğime kavuşacağım.
bende devamlı su içiyorum mide bulantılarım cok kötü durumda sanki soğuk su rahatlatıyor.
İlk doktora gittiğimde suyu sıcak kahve içer gibi içeceksin dedi..bir yudum aldım o midene gitti ikinci yudum alcan..lak lak diye dikmeyeceksin ilk basta mide bulantısı arttıracak zannedeceksin ama mideni rahatlatacak demişti..simdi alıştım ikişer yudum yudum iciyorum 5 er dk da bir ve istemeden ağzım islaklığa alıştı..

o da işkence gibi bişi :=)

böbregın ıcın su şart
ama bebiş için suyun yanında sıvılar tuketıldıgı zaman o da oluyormus.

bu da benim 4 .gebeliğim.ilk kızımda sıkıntı olmadı normal oldu.2. ve3. yü ise 2 aylık hamileyken kalp atışı alınamadığı için kaybettik.Bu 4. kısmet bakalım su ana kadar sıkıntı yok yarın yine kontrolum bakalım hayırlısı

Doktor 3 lt içicem diye kendini zorlama, bünyeden bünyeye değişir ihtiyaç dedi. Haklı da. 3 lt su içsem mide bulantısından giderim ben. 1,5 lt azımsanacak birşey değil bence.

Cok saol canim ilacimin degeri cok dusuk 25 mg la basladim benimki gebelikle alakali öncesinde yoktu
Bende içiyorum 5 gün 25 mg sonra 2 gün boşluk veriyorum..haftaya da içeceğim sonra kontrol gebelerde 2.5 altı daha saglikliymis normalde referans aralığında ama vardır herhalde ilerde bir sıkıntısı..bir tanıdık 9 ay içmiş..

Basın sağolsun canım..allah sağlık la bu sefer kucağına almayı nasip etsin..ben geçen sefer 3.de çok kotu olmuştum rüyamda filan görmüştüm oğlumu koklamıştım ama olmadi( inşallah bu sefer kavusuruz yavrularımıza..

Alışıyor insan hatta pipet le filan daha mi rahat olur bilemedim..bir sisem var onu dolduruyom sürekli benim kide geliyor içiyor kızıyorum sonra sigara li ağzını dayıyor siseme
Benim de 1 lt.lik şişem var ondan 3 tane içmeye çalışıyorum eşim suya uzanıyo lt. hesabım karışmasın diye dokundurmuyorum "o su sayılı bırak yaa" diyorum dalga geçiyo suyun sayıldığını ilk sende görüyorum diye hehheheeh

Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum bulantılar daha yeni yeni azaldı bugün ikili test yapıldı ense kalınlığı 1.18 çıktı sonuçlarda iyi çıkacak gibi muayene iyi geçti çok şükür lekelenmem yok ama progestana devam edecek doğuma kadar çünkü kızımı 28 haftalık 1 kilo doğurdum riskli bi hamilelik malesef 15 aylık kızım var ona da tek Başıma bakıyorum çok fazla takılamıyorum burda ama kalbim sizinle umarım herkes iyidir herşey yolundadır inşallah cinsiyet tahmini de yaptı doktorum kıza benziyor dedi çıkıntı yoktu 3 hafta sonra kesinleşecek gönlümden geçen bi Kızımın daha olmasıydı zaten inşallah tahmin doğru çıkar Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah kendinize iyi bakın bizden şimdilik bu kadar teyzoşlar

Bide yüzsüz yüzsüz 2 yudum içtim diyor..nasıl 2 yudummus o sise yarıya inmiş deyince şişenin üst kısmı dar diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…