- 13 Haziran 2015
- 95
- 69
- 8
- 40
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.161
Tesekkur ederim tatlimkontrole daha var 2 ile 2 bucuk arasi olmasi gerekiyo diye duydum cokmu dustu bu seferde diue panik oldumtsh tahlilinin referans değeri ne. referans değeri içindeyse sorun olmaz bir de t3 ve t4 e baktılar mı?.
Trioid hamilikte çok önemli ama kontrol altına alınırsa sıkıntı yok. Ben tiroidlerinin tamemen alınmasının hemen ardından hamile kaldığım için ilaç ile devam ediyorum. zaten hayat boyu kullanacağım ilaç. Korkma o yüzden.
bende kusamıyorum, cok zorlanıyorum kusarkenselam kızlarrr bu mide bulantısı halsizlik bacak ağrıları beni bnden alıyor özellikle akşam yemeğinden sonra mahvoluyorumüstelik kusamıyorum sadece kuru bulantı yanma gibi oluyor
İlk doktora gittiğimde suyu sıcak kahve içer gibi içeceksin dedi..bir yudum aldım o midene gitti ikinci yudum alcan..lak lak diye dikmeyeceksin ilk basta mide bulantısı arttıracak zannedeceksin ama mideni rahatlatacak demişti..simdi alıştım ikişer yudum yudum iciyorum 5 er dk da bir ve istemeden ağzım islaklığa alıştı..cok uzun zamnadır sitenin takipçisiyim Hayırlısıyla ocak ayında 2.bebeğime kavuşacağım.
bende devamlı su içiyorum mide bulantılarım cok kötü durumda sanki soğuk su rahatlatıyor.
o da işkence gibi bişi :=)İlk doktora gittiğimde suyu sıcak kahve içer gibi içeceksin dedi..bir yudum aldım o midene gitti ikinci yudum alcan..lak lak diye dikmeyeceksin ilk basta mide bulantısı arttıracak zannedeceksin ama mideni rahatlatacak demişti..simdi alıştım ikişer yudum yudum iciyorum 5 er dk da bir ve istemeden ağzım islaklığa alıştı..
Cok saol canim ilacimin degeri cok dusuk 25 mg la basladim benimki gebelikle alakali öncesinde yoktuAysimaaa666 benimde ilac almadan 4.5 çıktı doktor ilaca ayni devam et dedi hamilelikten oncede 4gun 100mg 3 gun 75mg aliyodum ayni devam ediyorum canim.
Bence degerin cok iyi
böbregın ıcın su şartŞimdik bayanlar aklıma öncelerde takılmayan ama ÇOK BİLEN arkadaşım tarafından beynime kazınan bir durum var. Gebelikte özellikle yaz aylarında MUTLAKA 3 lt su tüketilmesi gerekiyormuş. Ben önceden 3 gün su içmesem eksikliğini hissetmezdim.. Şimdilerde ise günde en az 1,5 lt içiyorum benim için mükemmel bişey, kaldıki sıvı gıdalarda tüketiyorum meyve suyu gibi. Amaaa o çok bilen arkadaşıma göre 3 lt altında olmamalıymış. 1,5 litre sadece vucudumu temizleyip idrar atılmasını sağlıyormuş aman efendim bir sürü bilimsel şey. Hiç içemeyen arkadaşlarım var, gayet de sağlıklı minikleri çok şükür.. Sizin bu konudaki fikriniz nedir ?
Alışıyor insan hatta pipet le filan daha mi rahat olur bilemedim..bir sisem var onu dolduruyom sürekli benim kide geliyor içiyor kızıyorum sonra sigara li ağzını dayıyor sisemeo da işkence gibi bişi :=)
Bende içiyorum 5 gün 25 mg sonra 2 gün boşluk veriyorum..haftaya da içeceğim sonra kontrol gebelerde 2.5 altı daha saglikliymis normalde referans aralığında ama vardır herhalde ilerde bir sıkıntısı..bir tanıdık 9 ay içmiş..Cok saol canim ilacimin degeri cok dusuk 25 mg la basladim benimki gebelikle alakali öncesinde yoktu
Basın sağolsun canım..allah sağlık la bu sefer kucağına almayı nasip etsin..ben geçen sefer 3.de çok kotu olmuştum rüyamda filan görmüştüm oğlumu koklamıştım ama olmadibu da benim 4 .gebeliğim.ilk kızımda sıkıntı olmadı normal oldu.2. ve3. yü ise 2 aylık hamileyken kalp atışı alınamadığı için kaybettik.Bu 4. kısmet bakalım su ana kadar sıkıntı yok yarın yine kontrolum bakalım hayırlısı
Bebişim yarın doktora gidicem bende sorucam burayada yazarım :) Ben denizsiz havuzsuz bir yaz düşünemiyorum bile :)[/QUOT
Girebilirsiniz arkadaşlar, ben sordum hamilelikte 9 ay boyunca yüzmeyi öneriyorlar zaten.. denize girebilirsin ama havuz çok güvendiğin bir yerde gir dedi bana doktor.. bir de denizden çıkar çıkmaz mayo değiştirmek gerekiyormuş, üzerimizde ıslak kalırsa mantara sebep olabiliyormuş..
Ama dusmus bak demekki yeterli gelmis. Arkadasiminda 6.ayinda yuksek cikti son 3 ay 25 mg kullandi simdi hic kullanmiyor cocugu yasina gircek nerdeyseCok saol canim ilacimin degeri cok dusuk 25 mg la basladim benimki gebelikle alakali öncesinde yoktu
Benim de 1 lt.lik şişem var ondan 3 tane içmeye çalışıyorum eşim suya uzanıyo lt. hesabım karışmasın diye dokundurmuyorum "o su sayılı bırak yaa" diyorum dalga geçiyoAlışıyor insan hatta pipet le filan daha mi rahat olur bilemedim..bir sisem var onu dolduruyom sürekli benim kide geliyor içiyor kızıyorum sonra sigara li ağzını dayıyor siseme
Bide yüzsüz yüzsüz 2 yudum içtim diyor..nasıl 2 yudummus o sise yarıya inmiş deyince şişenin üst kısmı dar diyor..Benim de 1 lt.lik şişem var ondan 3 tane içmeye çalışıyorum eşim suya uzanıyo lt. hesabım karışmasın diye dokundurmuyorum "o su sayılı bırak yaa" diyorum dalga geçiyosuyun sayıldığını ilk sende görüyorum diye hehheheeh
cnmmm cok sagol bütün gün giremedim işlerden, belli olur erkekse ne zaman gidiyorsn kontrole? benim 11+4'de belli olurCanımmmmmm hayırlı uğurlu olsunnnn çok sevindimmmm, bende pipi hissediyorum amaa daha erken sanırım 11+5 olduk bugunnn, ne zaman söyler bakalım doktorumuz
cnm benimkinde uzantı yukarı dogru yükleyim fırsat bulamadım yüklemeye kendiminkini
Benim fotoyu gordunmucnm benimkinde uzantı yukarı dogru yükleyim fırsat bulamadım yüklemeye kendiminkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?