2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ikili test yerine doktoru harmony testi öneren varmı aranızda ve yaptıran var mı ? Bize ikili test yada harmony Arasında karar verin 7 temmuzda gelin dedi

Kızlar ikili test yerine doktoru harmony testi öneren varmı aranızda ve yaptıran var mı ? Bize ikili test yada harmony Arasında karar verin 7 temmuzda gelin dedi

Hayır canım bu işin ritüeli 2li tarama testidir, Harmony testi bebekte anormallik görüldüğü takdirde 2'li testten sonra yaptırılır. Harmony testi bildiğim kadarıyla çok pahalı bir test.

Basim dondu cok fena oldumm ayaga zar zor kalktim karsi komsumu aradim Allah razi olsun geldi yardımcı oldu. Esimde yok bu aksam aksi gibi...
Bi ev isi yapayım dedim halime bak dinlene dinlene yaptim oysa ki ama burasi cok sicak ondan mi boyle oldu acaba bilmiyorum

Tahminimce karşılamaz. Amerika'ya gönderiliyor kan örnekleri milyarlık testlerden birisi
Tamam teşekkür ederim canım doktorun biraz fiyatından bahsetti özel sağlık Sigorta'sı konusunda bilgim yok dedi bakalım ben bir sigorta şirketi ile görüşeyim ama doktorumda karşılayacağını sanmıyorum dedi

Aman canım dikkat et yapma iş falan Kalsın bebişinden önemli değil ya... Valla zor bulduk zaten bunları çok şükür böyle iş falan ne bileyim dikkatli olmak Lazım benimde evim çok kötü durumda ama olsun varsın Kalsın Önemi yok...
Valla bugün doktor ultrasona bakarken o kadar pipiriklenmişim ki bir ton soru sorunca doktor yani görmemişin çocuğu olmuş tutmuş ..... Koparmış dedi gül gül Öldük bende dedim valla görmedim tabi ben bu çocuk için 2 sene bekledim dedim dedim

aynen ole cok dogru soyluyorsunuz temizlik felan alsin. benim yanimda kiz kardesim var saolsun. ama olmasa da yapmam... bende 7 sene oldu evleneli 6 senedir ariyorum.. Allahim insallah nasip eder.

kaç kilosun ki canım diyetisyen kilo ver diyor. garip geldi açıkçası bir diyetisyenin hamile birine kilo ver demesi
Çok kilolu bile hamile kalınsa diyetisyenin senin kilo almanı önlemesi gerek doğru olan budur
74 le hamile kaldım şu an 68 e düştüm. Şeker yükselmesin diyemi diyor anlamadım

Kuzum zaten hamile kaldigimdan beri bi yemek yapiyodum birde camasir isi esimde musade etmiyodu o yapiyodu genelde,bugun oyle yapayim dedim pisman oldum ne hassas bünyem varmis ya millet hem calisip hem ev isi yapıyo masallah gercekten.Bende daha elimi surmiycem bende 2sene olcak evleneli klomen kullandim zaten Rabbimde nasip etti.Dedigin gibi zor buldum benim yuzumden bisey olsun istemem Allah korusun

bende aynı şeyi diyorum eşime canım yüzü sana benzesin ama huyu benzemesin diye, bu arada benim eşimde oğlak bebekte oğlak inş , keçilerle uğraşmak zor olucak :))

74 le hamile kaldım şu an 68 e düştüm. Şeker yükselmesin diyemi diyor anlamadım
sakın hele bu aydan sonra kilo vermeye çalışmak iyi değil.kilo almamak iyi tabiki ama rejim yapmamak lazım.Gerekli şeyler yenmeli aşırıya kaçılmamalı.Ben kilo konusunda artık master yapıcam hayatım rejim ve diyetisyenlerle geçti.Hala fazla kilom var ama diyet yapmıyorum.Sadece dikkat ediyorum.Sende sadece dikkat et.arada canımın çektiğinide yiyorum açıkçası :)

bende aynı şeyi diyorum eşime canım yüzü sana benzesin ama huyu benzemesin diye, bu arada benim eşimde oğlak bebekte oğlak inş , keçilerle uğraşmak zor olucak :))
Babam oğlak çok buyuk konuştum oglakla evlenmem diye..bırak evlenmeyi nasip olursa kızım da oğlak olcak..kız ile erkek arasında farklı oluyor diyorlar ama oğlak kız arkadaşlarım da var inat yani onlarda..

gebelik Sürecinde hiç kilo aldın mı? Bide mesela en çok neye dikkat ediyorsun ben 2 ayda 5 kilo aldın diyetisyene gittim oda çok almışsın dedi fakat bana bi diyet listesi verdi ben günde o kadar yemiyorum o listeye uysam daha çok kilo alacağım napacağım bilmiyorum birde Ramazan geldi eşim iftara orunca mecbur onunla oturup yiyorum tek kalmasın diye sahur desen yine aynı ama mesela sahurda ben masaya oturup ya 1 bardak süt içiyorum yada 1 elma yiyorum ama iftarda dayanamıyorum 1 kase Çorba yarım tabak yemek yiyorum sence çok mu ne yapmam Lazım bilemedim çok da tedirgin oldum diyetisyen 9 kilo ile doğuma gidenler var sen 5 kilo almışsın bile deyince

1 kilo aldım ben .yediğin çok değil.doktorun verdikleri çok değil bize öyle geliyor kalori olarak yediklerimizden daha az inan hem sağlıklı beslenmiş olusun.her yemekten ye ara öğünlerde meyve,kuru meyve ceviz,badem ,süt ,yoğurt gibi şeyler tüket.Ekmek çok önemli beyaz ekmek yeme hem doyurucu değil fazla yeniyor hemde kabızlık sorunu yaşatıyor.Çavdar tam buğday ekmeği ye tabi abartmadan.Zaten sana verilen listede de bunlar vardır büyük ihtimal .Ben fazla kilo alabilirim diye korkuyorum çünkü tehlikeli bir hamilelik geçiriyorum hareket yasak temizlik vs. yasak yatıyorum hep .Eğer senin hamileliğinde bir sorun yoksa yürüyüşü ihmal etme tabi çok hızlı değil yavaş yavaş yarım saat mesela hem doğumada yardımcı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…