2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende ilk hamile oldgmu ogrenncd 73.5 tum yarin 12.haftamiz olacak ve ben 75.5 um 3 ayda 2 kilo almisim iyidir diye düşünüyorum karnimda okdr belli degil. ama suda var evdeysem az yiyorum komsuda veya disardaysam fena yiyorum :) ama ne olursa olsn bazi zamanlar gece 12 de ole bi aclik gelioki 7 yildir dogru duzgub ekmek yemeyen ben yarim ekmek arasi yiorum korkuodum kilo cok alicam die ama bence normal.daha doktrum hic tartmadi ben evde tartiliorum :)

Aayyy bende kirilirim.o huyunu torpulemesi lazim.zor isler ya.duzgunce anlat iste ne anlarlar kizmaktan bagirmaktan.benimde abim oyle.

Aayyy bende kirilirim.o huyunu torpulemesi lazim.zor isler ya.duzgunce anlat iste ne anlarlar kizmaktan bagirmaktan.benimde abim oyle.
Biraz bu huyu annelerinde kaldık yaa geçen 3 hafta ondan azdı gene galiba zaten omu doğuracak ben mi bazen gerçekten düşünmüyor değilim :)) bayılırım hic sesi çıkmayan erkeklere...benimkine diyom ağzını kapatsam başka yerinden konuşursun evet diyor biliyor da

Bana burada doktorum 2-3 lt sıvı dedi. Sadece su demiyorum meyve suyu ayran süt bunlarda dahil günde 2-3 litre sıvı tüketmen gerekir dedi.

Sen cinsiyeti öğrendinmi canım? Benimde canım neler neler çekiyoda frenliyorum kendimi. Ama şükür rüyamda Allah'ım yediriyo beni. Eşim diyo ki şapur şupur napıyon sen diyo. Sabah çok güldüm ya :)))

Amin:) bulanti , sabahlari hic bos gecmiyor sagolsun .son 3 4 gundur gun icindede olmaya basladi=/ senin nasil gidiyo

Merhaba kızlar,
bu sıralar çok giremiyorum. Bugün doktordaydık, iki hafta önce yaptırdığım kan testi sonuçları ve ense kalınlığı ölçümü de gayet iyi çıktı çok şükür. 11+6 imişiz :)

Darısı sonuç bekleyenlerin başına

Umarım hepinizin hamişliği rahat geçiyordur, bulantısı olanların bulantısı geçmiştir

Ben 12 haftada 2 kilo almışım ama karnım şimdiden çıktı benim, bayaaa ayva göbeğim oldu, pantolonlarım olmuyor artık, böyle olan var mı?

ben aynı durumdayım tatlım göbek mi bebek mi anlamadım hamile kalmadan önce böyle değildi ama , şimdi resmen hamile oldugum belli. üç ayda belli olmaz diyolrar karın bu niye böyle anlamadım

ben aynı durumdayım tatlım göbek mi bebek mi anlamadım hamile kalmadan önce böyle değildi ama , şimdi resmen hamile oldugum belli. üç ayda belli olmaz diyolrar karın bu niye böyle anlamadım

:))) en azından yalnız değilim bu da bişeydir
Ben bir kaç kilo fazlayla hamile kaldım zaten biraz onun etkisidir sanırım ama bir de iç karın diye bir şey varmış, geniş olanda göbek geç çıkarmış, dar olanda erken.
benim de son bir haftada birden fırladı göbeğim, aynen bebek mi göbek mi karmaşası yaşadım:) ama bütün tanıdıklarım hayır gayet hamile göbeği dediler. Onlara inanmayı tercih edip mutlu oluyorum

Aynen ben bursadayim burdada oyle dogum icin bile univer.yonlendirmiyolar anlasmali hastaneleride acibadem falan bi dgun 8 10 bin lira

o zaman hem kendini hem beni mutlu ettin şimdi ben 56 kiloyum şimdi, 55 falandım bi kilo anca aldı m ama hep göbekten.

ben minyonum zaten dar olabilir iç karnım ,

şarkıyı çok beğendim tam benlikkk

bu aradaaa bebişine isim düşünenler var mııı ??
2 isim düşünüyorum kızımın da iki ismi var birini babası birini ben koydum :)
geçmiş olsun bebis ler imiz sağlıkla dogsun lar inşallah

karışmazlar mı hiç bu iki isim durumu hep ondan oluyor bence
kolay gelsin cnm benim

Canım malesef ben ilk gebeliğimden beri kanamam vardı sürekli yattım sadece yemek ve ihtiyaç gidermek için Kalktım tabi dürüs olmak Lazım ilk zamanlarda zaman Geçmiyor diye sürekli yemek yiyordum sonra kilo aldığımı görünce kıstın bakalım son 1 haftadır dikkat ediyorum hiç beyaz ekmek yemezdim zaten eskidende bakalım artık ne olacak bugün doktorum kanam odaklarımın yok denecek kadar azaldığını söyledi hatta progestronumu kesti fakat yinede 2 hafta dikkat çünkü ilaçları kestim dedi heralde inşallah 3 ayımı doldurunca ben ancak yürüş yapabileceğim canım sanırsam birazda ondan kilo Aldım

Benim doktorum her gittiğimde ölçüp not alıyor canım evde de ben tartıyorum kendimi artık çok kafama takmayım diyorum ama yinde artık yediklerime dikkat edeceğim... Neyse bebeklerimiz sağlıklı olsunda hiç bir şeyin Önemi yok bende 50 kilo ile başladım 54.8 çıkıyorum artık her tartıya çıktığımda maşallah deyip iniyorum

Babam oğlak çok buyuk konuştum oglakla evlenmem diye..bırak evlenmeyi nasip olursa kızım da oğlak olcak..kız ile erkek arasında farklı oluyor diyorlar ama oğlak kız arkadaşlarım da var inat yani onlarda..

evet canım oğlaklar iyiler ama inatlar malesef kız erkek farketmiyor :) bu arada inanırmısın benim babamda oğlak :)

Sen cinsiyeti öğrendinmi canım? Benimde canım neler neler çekiyoda frenliyorum kendimi. Ama şükür rüyamda Allah'ım yediriyo beni. Eşim diyo ki şapur şupur napıyon sen diyo. Sabah çok güldüm ya :)))
benide güldürdün :)
ben kanama üzerine gittim Allaha şükür bebeğim iyi.Doktor şuan belli olmuyo dedi bende üstünde durmadım o an tek düşüncem onun yaşadığını görmekti hareketlerini izledim minicik elini parmaklarını gördüm.minicik ayağını gördüm çok güzeldi

sen zaten zayıf hamile kalmışsın.ama tabi ki genede dikkat et sonra vermesi zor oluyor . kiloyla hep mücadele ettiğim için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…