2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen ben bursadayim burdada oyle dogum icin bile univer.yonlendirmiyolar anlasmali hastaneleride acibadem falan bi dgun 8 10 bin lira
Hadi yaa ben daha sormadim doktoruma 4000 filan zannediyordum..çok pahalıymış yaa..bu sefer sorucam doktora..yarin serklaj da soramam da..

tatlım çok geçmiş olsun, serklaj ne bilmiyordum şimdi konusmada geçince merak edip googledan baktım. Allah kolaylık versin canım benim ..
Bayılıp sonra ayilmaya alıştım canım ben..su bebeği elde etmek için kaçıncı operasyon kaçıncı bayılmam hesaplayamadım temin biliyormusun..tesekkur ederim canım..

bana hamilelik sonuna kadar yasak.Miyomlarım var ve büyüyorlar.inşallah bundan sona büyümezler feci ağrım var geceleri ilaçla uyuyorum yoksa uyutmuyor

Aayy evet ya erkegin cok konusani pek makbul degildir erkek dedigin taviriyla bakisiyla yola getirsin karisini

Bayılıp sonra ayilmaya alıştım canım ben..su bebeği elde etmek için kaçıncı operasyon kaçıncı bayılmam hesaplayamadım temin biliyormusun..tesekkur ederim canım..

allah yardımcımız olsun hepimizin canım , dualarım seninle de , inşallah cabucak atlatırsın ..yazını okuyunca içim burkuldu. hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza inşallah

Aayy evet ya erkegin cok konusani pek makbul degildir erkek dedigin taviriyla bakisiyla yola getirsin karisini
Diliyle yapcak herşeyi tatlı dilli olcak yeter bana...tabi her dediğine de tamam demek olmaz ama..bana bir ters baksın hayatinin hatası olur o bakışı monte ederim geri ona..:)))))

allah yardımcımız olsun hepimizin canım , dualarım seninle de , inşallah cabucak atlatırsın ..yazını okuyunca içim burkuldu. hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza inşallah
Sagolasin canım teşekkürler alıştım artik galiba..normal gitmesi bozuyor beni galiba..o kadar da hep pozitif enerji yolluyorum o kadar güzel şeyler düşüneyim diyorum ama yapıya ters galiba..tek korkum erken doğum olursa aniden gene o dikişler nasıl sokulecek..dikilmesi hic problem değil uyuduğum için..ama acil durumda uyuşturmadan sokmeye kalktılar geçen asistanlarin elinde telef oldum..o yüzden doktor yoluyla çocuk düşünmedim kendim 2 kez hamile kalınca mucize dedim herşey yolunda demekki ama olmadı..gene kaldık doktorların eline napalim kaderimiz de varsa..sabrım böyle ölçülüyor biliyorum..

inşallah zamanında gelir, acı şeyler yaşamışsın ondan biraz bu karamsarlık , gönlünü ferah tut arkadaşım. annem de bana hamileyken dikiş atmışlar bak sapa sağlam geldim ve şimdi bende anne olucam inşallah. sen hiç telaş yapma..Rabbim kolay geçitler versin inşallah, hayırlı haberlerimizi veririz birbirmize

Ooo cok sert.sende fenasin
Eskiden çok dominant tim..aaa düşünüyorum bakıyorum anneme herşeye tamam dedi durdu senelerce Maaşını aldı adamın eline verdi..noldu dayakta yedi boynuz da..mallar da babamın üstünde idi..her sene ben bildim bileli boşanıyorlardı..gene noldu 26 sene sonra anneme tak dedi..o kadar sessiz kaldı sustu pustu..simdi özgür rahat istediği gibi takılıyor..o yüzden psikolojik galiba annem çok sustuğu için ben hiç susamıyorum..

Kimseye allahım yasatmasin..kimseyide aratmasin..sağ salim evlatlarına kavuşmayı nasip etsin..hep öyle dua ediyorum..dusmanim bile yaşamasın yasadiklarimi..ama öyle bir kalbim varki geçen sefer doğumda şirketten çok yakin arkadaşım ne evime ne hastaneye geldi..yüzüne demedim ama kırıldım..hic mi 5 dk uğrayamazdı..o şirketten ayrıldım geçen duydumki oda doğurmuş hemde erken yaşamamış..sevinmedim değil üzüldüm genede..sevincim allahım bu kadar mi kırıldımkı ben ona, ona da bunu yasattin ve ben bunu duydum dedim..benim ne hissettiğimi acaba anladimi hastanede bir hafta yattım biri gelsin diye kapıya bakıyordum..destek üzüntümü paylaşacak insan arıyordum..genede kimseye yaşatmasın herkes sağ salim kucağına yavrusunu alsın..kokusunu doyasıya çeksin içine..

amin canım doya doya mis gibi koklayalım inşallah, sen hiç başkalarını da dert etme , insan zor zamanında yanında hep birilerini istiyor ama bu şekilde öğreniyorsun nasıl arkadaş olduklarını. eden de buluyor zaten ah etmeye gerek yok . bu sefer doğumuna gelen samimi arkadaşların seni mutlu etsin inşallah gerisi fasa fiso. zaten hamileyken daha duygusal oluyoruz. morale desteğe en ihtiyacımız oldugu zaman. herkesten destek bekliyoruz ama bunu yaşamadıkça bilmiyor insan. tecrübe en acı öğretmen .

Benim operasyon yarin 2.30 ta annemle sahurda yiyip yatayim diyorum..sabah 7 de uyanıp yemektense..uyku sersemi hemen uykum açılmaz çünkü benim kalkar kalkmaz yiyemem..sen su anda ne ilaç iciyorsun canım..ben progesteron u fitil gibi kullaniyordum şimdi ağıza geçtik..2 gündür çok acayip 4 hamilelikte de fitil olarak kullanıp şimdi ağızdan aldığım içinmi nedir bilmiyom bi tuhaf hissediyorum ilacı içinde..mideme oturuyor sanki..

geçen hafta progestan kullanıyordum, acile gitmiştim kahverengi kanama gelmişti biraz , devletteki doktor yut dedi günde üç tane, içim rahat etmeyip bi de özeldeki doktoruma gittim, o da vajinadan kullan gece uyurken iki tane dedi benimki 100lüktü.

kanamam geçince bıraktım beş gün anca kullanmışımdır. en son gittiğimde folik asiti bıraktırdı tek elevit yazdı. başka bişey kullanmıyorum o kadar. ben vajinadan denedim yapamadım . o yuzden yuttum hep.

Hayırlı geceler herkes uykuda sanırım ben sahuru bekliyorum yarın bebisimle randevumuz var inşallah ablası da kardeşi olacağını öğrenecek ve ilk buluşması olacak çok heyecanlıyım hayırlı haberler alırım inşallah

Valla doğru diyosunuz. . Evlendigimizden beri koca yüzü görmemişim ben onu anladım kocamli hayatın tadını çıkarmaya çalışıyorum canım napiyim

Oyy kıyamam bebişim allah ayırmasın daha sizi :) Evinizi tutabildiniz mi? Tez zamanda o stresini de atarsın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…