- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.261
Çok şükür bırakmışsın. Eşinin ailesinden çok, senin düşünmen gerek bebeğini. Senin uyandığın an kahvaltıya başlaman lazım.kızlar bugün başka doktora gözüktüm oruç tutyorum dedim kızdı.çocuk senden beslenıyor dedı.günler çok uzun dedi.sadece suyla beslenmıyo bu cocuk dedi.bende korktum tutmadım.yarın bişey olursa eşimin ailesi mahveder beni.
Esinin ailesinden öte senin vicdanin nasil rahat edicek bisey olsa Allah korusun.kızlar bugün başka doktora gözüktüm oruç tutyorum dedim kızdı.çocuk senden beslenıyor dedı.günler çok uzun dedi.sadece suyla beslenmıyo bu cocuk dedi.bende korktum tutmadım.yarın bişey olursa eşimin ailesi mahveder beni.
gözün aydın canım çok sevindimEvimizi tuttuk esyalarimizi aldık :) o yüzden de çok ilgilenemedim topicle :/ çok şükür temmuz 15 gibi tasinip yerleşicem evime
Iyi baktin demekki bebise masallah kuzum ikinizede bulantilarin ne alemseamin canım benim ki cok büyümüş dedi doktor zaten, önden gidiyormuş aceleci 12 + 1 gösteriyor dedi doktorOndan daha büyük görünüyor
Canım benim doktorum da sırf harmony yaptırayım diye ikili yanlış çıkar güvenilir değildir diye konuştu. Ama ben ikili yaptırdım gerek de görmedim. Resmen para tuzağı diye düşünüyorum. İkili problemli ise yaş çok ileri ise ailede varsa vs. durumlarda belki gereklidir. bu arada bende özel sağlık sigortalıyım. Ben sordum bizde şöyle; testi yaptırıyorum yönetim kuruluna giriyor fatura eğer yönetim onaylarsa ödüyor (ki hiç sanmıyorum) ama sen bankacıysan bilemiyorum sistemiKızlar ikili test yerine doktoru harmony testi öneren varmı aranızda ve yaptıran var mı ? Bize ikili test yada harmony Arasında karar verin 7 temmuzda gelin dedi
İstanbulda bir arkadaşım vardı elevit te domuz birseyi var demiş doktoru vermemişti ona..bende bir öncekinde elevit kullanmıştım..ama bu sefer imom omega verdi folik asitte varmış içinde..daha kesemedim progesteronu leke geliyor diye..çok kotu midem yaa..gece yedim yattım..çatlıyor başım..midem bulanıyor susadım çok fena..allah kolay lik versin oruç tutanlara..güneşin altında çalışanlara..geçen hafta progestan kullanıyordum, acile gitmiştim kahverengi kanama gelmişti biraz , devletteki doktor yut dedi günde üç tane, içim rahat etmeyip bi de özeldeki doktoruma gittim, o da vajinadan kullan gece uyurken iki tane dedi benimki 100lüktü.
kanamam geçince bıraktım beş gün anca kullanmışımdır. en son gittiğimde folik asiti bıraktırdı tek elevit yazdı. başka bişey kullanmıyorum o kadar. ben vajinadan denedim yapamadım . o yuzden yuttum hep.
bence bulantım olmadığından öyle oldu, çok şükür rabbime bulantım olmadı annemin de olmamış zaten ama çok zayıfım o sıkıntı olacak ilerideIyi baktin demekki bebise masallah kuzum ikinizede bulantilarin ne alemse
Sağol canım benimmm :)gözün aydın canım çok sevindim
Oyle dusunme bebegin iyiymis bak sende zaten 4.aydan sonra kilo alirsin tatlimbence bulantım olmadığından öyle oldu, çok şükür rabbime bulantım olmadı annemin de olmamış zaten ama çok zayıfım o sıkıntı olacak ileride( 46 kiloyum
Bi an önce geçer inşallah bulantıların ben bunda pek bulantı yaşamadım çok şükür hafif olur gibi oldugu zamanlarda da tuzlu çubuk peynir yedim geçiştirdim dene bi istersenmerhaba güzel anneler bayadır gelemiyorum artık yavaş yavaş cinsiyetler öğreniliyor bende haftaya cuma gidicem bakalım hayecanlıyım çalışarak çok zor geçiyor midem çok kötü fenayım yani
Senin burcun ne canım..
Kızlar bugün 15:30 doktor randevum var dua edinde cinsiyetimiz netleşsin artık :) 12+6 artık bebişimizde önden gidiyor inşallah öğreniriz artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?