2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim icime hep erkek doguyo bilmiyorum hayirli saglikli olsunda canim ekledim bu arada
Tatlım benim ultrason görüntüm daha farklı gibi. Yada benimki büyüktür seninkinden iki tane yukarıya bakan biri uzun biri kısa çıkıntı vardı yükledim bak istersen

Nazar değmesin tontişimee

Eklentiler

• image.webp
    29 KB · Görüntüleme: 129
Tatlım benim ultrason görüntüm daha farklı gibi. Yada benimki büyüktür seninkinden iki tane yukarıya bakan biri uzun biri kısa çıkıntı vardı yükledim bak istersen

Maşallah canım Allah nazardan saklasın Hiç anlamıyorum ultrason görüntülerinden , bn de bu sabah giitim ama emin değilim öğrenmenmeye hazırmıyım diye

Masallah tontisee:)
Ne kadar buyumus canim bende hic anlamiyorum ultrasondan belki benimkide erkektir artik 1ay sonra ogreniriz hayirli sağlıklı olsunlarda kuzum :)

Maşallah canım Allah nazardan saklasın Hiç anlamıyorum ultrason görüntülerinden , bn de bu sabah giitim ama emin değilim öğrenmenmeye hazırmıyım diye

aaaa annesi kız erkek farkeder mi senin evladın severken ona göre seversin, hayaller kurarsın ne kadar güzel Allah'ım herkese nasip etsin anne olmayı sagsalim saglıklı cocuklar doguralım sana ne dedi doktor bugün?

Masallah tontisee:)
Ne kadar buyumus canim bende hic anlamiyorum ultrasondan belki benimkide erkektir artik 1ay sonra ogreniriz hayirli sağlıklı olsunlarda kuzum :)
amin canım benim ki cok büyümüş dedi doktor zaten, önden gidiyormuş aceleci 12 + 1 gösteriyor dedi doktor Ondan daha büyük görünüyor

Günaydın hamişler :)
12. haftayı dolduranlar deyin bakam bulantilar azaldi mı?
10+2 yiz bugün sanki bu hafta daha fazla olmaya başladı
Cinsiyetler belli olmaya başlamış
Hayırlı evlat olsun hepsi inşallah

Günaydın hamişler :)
12. haftayı dolduranlar deyin bakam bulantilar azaldi mı?
10+2 yiz bugün sanki bu hafta daha fazla olmaya başladı
Cinsiyetler belli olmaya başlamış
Hayırlı evlat olsun hepsi inşallah

Canııım kıyamamm.. Bende de seninki gibi oldu 10 11 12 daha da zor geçti inşallah düzelirsin bir an önce benim olaylarıma göre doktor 4 ayda biter dedi. Benim çok bulanıyordu ama

Canııım kıyamamm.. Bende de seninki gibi oldu 10 11 12 daha da zor geçti inşallah düzelirsin bir an önce benim olaylarıma göre doktor 4 ayda biter dedi. Benim çok bulanıyordu ama
İnşallah ya şafak sayıyorum resmen
Kızımda 13.haftada tık diye kesilmişti bakalım bu ne zaman bitecek
Hoş bulamayınca da bişey mi oldu diyorum midemin bulanmasini bekliyom
Deli miyim neyim
Yalnız şunu çok iyi anladım ki kaçıncı çocuk olduğu hiç önemli değil ana her zaman anadır

Daha önce normal doğum mu yaptın nasıldı zor muydu :) Hangi hastane :)

kızlar bugün başka doktora gözüktüm oruç tutyorum dedim kızdı.çocuk senden beslenıyor dedı.günler çok uzun dedi.sadece suyla beslenmıyo bu cocuk dedi.bende korktum tutmadım.yarın bişey olursa eşimin ailesi mahveder beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…