2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış ne güzel ben daha 3 hafta beklicem o da kesin değil çok uzun bir süre :)) rus takviminde görede çin takvimine görede kocama görede rüyalarıma görede erkek ama ben hala kız istiyorum :-D sağlıklı olsunda inşallah :)

ben bugün ikili test yapıldıkan değerleri için normal denildi.ense kalınlığı yüksek dendi kendii doktorum 3,1 ölçtü.öğlende başka doktora gittim oda 3,7 ölçtü.hafta sonu cvs yapılacak. harmony testinden ziyade bunu yapaılm dedi .cumartesi yapılacak sonuclar 2 hafta sonra cıkacak

Kızlar bugün 15:30 doktor randevum var dua edinde cinsiyetimiz netleşsin artık :) 12+6 artık bebişimizde önden gidiyor inşallah öğreniriz artık :)

öğrenirsen haber ver pink :) su dakikalarda muayeneden cıkmıs olman lazım
ay cok heyecanlı ya bundan 1 ay önce neler konusuoduk şimdi sıra cinsiyetlere geldi ,sonra isim seçme telaşı başlıcak :) zaman akıp geçiyor :)

canım senin kaç haftalık?

Şimdi daha erken diyeceksiniz ama bir çoğumuzun doğumu Allahın izniyle ocak başı gibi. Olur da aralığın son günlerinde doğarsa kimliğe tam doğum tarihini mi yazdırırsınız ? Açıkcası ben tam doğum gününü yazdırmak istiyorum ama 3 5 gün yüzünden 1 yıl da kaybetsin istemiyorum kafam karıştı

kızlar hepimize öpücükler kocaman miniklerimize sewgiler epeydir giremedim hamilelik bide çalışmak derken yoruldum...üstüne boğaz enfeksiyonu geçiridm 6 tane penisilin we ilaçlardan sonra ancak kendime geldim hepiniz kendinize dikkat edin minikleriniz için cinsiyeti belli olanlar warmış sanırım maşallah bende çooook merak ediyorum 2. bebeğim ne olacak diye içime kız doğuyor aslında 2 kız demek şanslı anne demek ama 3. düşünmyrm erkek olsamı acaba diyorum hepimiz öğrenelim artık yaaa cinsiyetleri : )) sayfalar dehşet ilerlemiş çok geriye dönemedim umarım herkesler iyidir

ewt yaa bizede yaz öğrenebildin mi miniğin cinsiyetini

kimse bana cinsiyet solemiyo cok merak ediyrm ya saglikli olsun onemli olan bu ama merak ediyo insan kayinvalidemler kiz diye dua ediyolarms babasi da erkek istiyo ben heyecanla bekliym ikili testimiz cikmis iyimis aradim sordum kac cikti dedim iyi dedi 1 bolu 11in altinda risk olur ama sorun yok dedi sukurler olsun ama rakam vermedi bende utandim cinsiyet tahmni icin diye soramadim diger kontrolum taaaa 17.haftada kpss yede gircem bu merakla nasi odaklancam neyse sukurler olsun saglikliymis onemli olan bu tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…